NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:27

NRK - 14 des. 19 kl. 16:02

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Chiles, Andres Landerretche, Madrid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Chilemed , nytt, avtaleforslag
VG - 21 okt. 19 kl. 22:25

Uroen fortsetter i Chile – nytt portforbud innført

Chile innfører nytt portforbud for tredje kveld på rad. Samtidig fortsetter de voldelige sammenstøtene i landet. Elleve personer har mistet livet siden lørdag..

NRK - 04 nov. 19 kl. 23:33

Nytt kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 6,3 rammet Chile like før klokka 22 norsk tid. Ifølge det nasjonale jordskjelvsenteret førte skjelvet til at bygninger i hovedstaden Santiago ble rystet. Episenteret var ved byen Illapel nord i landet..

NRK - 01 juni 20 kl. 17:58

100.000 smitta i Chile

Chile har registrert over 100.000 virustilfelle, opplyser helseministeren i landet, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Over 1100 personar er registrerte døde etter å ha blitt smitta av koronaviruset i Chile så langt..

NRK - 04 mai 20 kl. 08:15

Chile innfører nye koronatiltak

Mer enn 1.200 nye smittetilfeller ble oppdaget i Chile søndag. Nå trapper landet opp koronatiltakene i hovedstaden Santiago, melder AFP.

NRK - 08 juli 20 kl. 02:22

300 000 koronatilfeller i Chile

Chile passerte tirsdag 300 000 koronatilfeller etter en økning på 2400. Det skjer samtidig som at myndighetene i landet nå letter på restriksjonene. Chile er et av landene i Latin-Amerika som er hardest rammet av koronapandemien..

VG - 28 feb. 20 kl. 18:12

Ruud-eventyret fortsetter: Klar for semifinalen i Chile

(Federico Delbonis-Casper Ruud 5–7, 5–7) Casper Ruud måtte kjempe, men vant til slutt kvartfinalen i Chile Open. 21-åringen er i ferd med å skape et nytt norsk tenniseventyr i Sør-Amerika..

NRK - 31 okt. 19 kl. 10:14

Solberg dropper trolig Chile-tur

Statsminister Erna Solberg avlyser trolig sin planlagte tur til Chile i høst. Både FNs klimakonferanse og APEC-toppmøtet i landet er avlyst. Årsaken til avlysningene er omfattende protester og uro i Chile..

NRK - 14 juni 20 kl. 01:51

Helseminister i Chile går av

Helseministeren i Chile, Jaime Mañalich, går av etter kritikk rundt justering av dødstallene som følge av koronaviruset. Kritikken mot avtroppende helseminister Manalich har økt mens debatten rundt håndtering av smitte- og dødstall har pågått i Chile.

NRK - 30 okt. 19 kl. 15:20

Chile trekker seg som klimamøtevert

Chile trekker seg som arrangør av FNs klimakonferanse COP 25, som skulle starte i Santiago 2. desember, opplyser president Sebastián Piñera. Chile avlyser også APEC-toppmøtet som skulle vært arrangert i Santiago 11.

NRK - 28 okt. 19 kl. 21:25

Nye protester i Chile

Demonstranter har støtt sammen med politiet i nye sammenstøt i Chile, melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Avbryter samarbeid med Northug

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug. Bensinstasjonkjeden inngikk en utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt.

NRK - 15 minutter siden

Ansvarlig i Hagen-saken bytter jobb

Politiadvokat Haris Hrenovica, som har hatt ansvaret for Hagen-saken, bytter jobb i september og starter ved påtaleenheten i PST. Det sier har i et intervju med Agderposten. Hrenovica har frontet etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

NRK - 15 minutter siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 45 minutter siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 45 minutter siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..

NRK - 1 time siden

Til legevakt etter voldshendelse

To personer ble natt til lørdag fraktet til legevakten med skader etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd om bord i en båt, som ifølge lege har ligget til kai ved Veøya i Molde. Det ble brukt kniv.

NRK - 1 time siden

India klar for masseproduksjon

India er klare for å masseprodusere en vaksine mot covid-19 når forskerne gir klarsignal. Det sier landets statsminister Narendra Modi i en tale lørdag, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

2,5 millioner smittet i India

India har passert 2,5 millioner smittetilfeller etter at 65 002 mennesker har testet positivt det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på en dag landet har hatt, melder AFP. Lørdag rapporterte helseministeren om 996 nye dødsfall, noe som gjør at det totale antallet nå er 49 036.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt