NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 08:09

NRK - 14 Dec 19 kl. 16:02

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Chiles, Andres Landerretche, Madrid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Chilemed , nytt, avtaleforslag
VG - 21 Oct 19 kl. 22:25

Uroen fortsetter i Chile – nytt portforbud innført

Chile innfører nytt portforbud for tredje kveld på rad. Samtidig fortsetter de voldelige sammenstøtene i landet. Elleve personer har mistet livet siden lørdag..

NRK - 04 Nov 19 kl. 23:33

Nytt kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 6,3 rammet Chile like før klokka 22 norsk tid. Ifølge det nasjonale jordskjelvsenteret førte skjelvet til at bygninger i hovedstaden Santiago ble rystet. Episenteret var ved byen Illapel nord i landet..

NRK - 31 Oct 19 kl. 10:14

Solberg dropper trolig Chile-tur

Statsminister Erna Solberg avlyser trolig sin planlagte tur til Chile i høst. Både FNs klimakonferanse og APEC-toppmøtet i landet er avlyst. Årsaken til avlysningene er omfattende protester og uro i Chile..

NRK - 30 Oct 19 kl. 15:20

Chile trekker seg som klimamøtevert

Chile trekker seg som arrangør av FNs klimakonferanse COP 25, som skulle starte i Santiago 2. desember, opplyser president Sebastián Piñera. Chile avlyser også APEC-toppmøtet som skulle vært arrangert i Santiago 11.

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:25

Nye protester i Chile

Demonstranter har støtt sammen med politiet i nye sammenstøt i Chile, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 26 Oct 19 kl. 10:27

19 drept i Chile

Nærmere en million mennesker demonstrerte fredag i gatene i Chile. De krever sosiale reformer og avgangen til president Sebastián Piñera..

NRK - 10 Dec 19 kl. 03:33

Fly på vei til Antarktis er savnet

Et Hercules-fly på vei fra Punta Arenas i Chile til Antarktis har forsvunnet fra radaren. 38 personer er om bord på flyet. Det opplyser informasjonsdepartementet i Chile på Twitter..

NRK - 31 Oct 19 kl. 04:42

Reagerer på at Chile trekker seg

Nettverket Climate Action Network reagerer på at Chile har besluttet å trekke seg som arrangør av FNs klimatoppmøte og oppfordrer til en fredelig løsning..

NRK - 23 Oct 19 kl. 21:02

Dødstallene stiger i Chile

Til nå har 18 personer mistet livet i demonstrasjonene i Chile, opplyser myndighetene i landet. President, Sebastián Piñera, foreslår en reformplan med økte pensjoner og minstelønn, men disse endringene har ikke påvirket de alvorlige protestene..

VG - 23 Oct 19 kl. 20:49

Dødstallene i Chile stiger til 18

18 personer har til nå mistet livet i de pågående demonstrasjonene i Chile, opplyser landets myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dødstala stig i Jemen

Minst 70 soldatar er drepne i Marib-provinsen i Jemen etter eit rakettangrep på ein moské. Det skal vera den sjiamuslimske Houthi-rørsla som står bak angrepet, ifølge militærkjelder, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 1 time siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - 22 timer siden

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 2 timer siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 2 timer siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 2 timer siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt