NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:21

NRK - 21 May 17 kl. 04:17

Chibokjenter gjenforent med familie

82 jenter ble lørdag gjenforent med foreldrene etter å ha blitt satt fri tidligere denne måneden av Boko Haram i Nigeria. De var blant 276 skolejenter i Chibok som ble bortført i 2014. Fem islamister ble sluppet ut av fengsel i bytte mot jentene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boko Haram, Nigeria, Chibok

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Chibokjenter, gjenforentmed , familie
NRK - 24 Jun 18 kl. 09:35

522 barn gjenforent i USA

522 migrantbarn, som var tatt fra foreldrene, er gjenforent med foreldrene sine. Det opplyste Departementet for innenlandsk sikkerhet lørdag. Hvor mange som ikke er gjenforent er ikke klart..

P4 - 24 Jun 18 kl. 09:18

Har gjenforent 522 barn med foreldrene

522 barn er nå gjenforent med sine foresatte av amerikanske myndigheter. Barna var separtert fra familiene på grunn av USAs strenge innvandringspolitikk. Ytterligere 16 barn kommer til å bli gjenforent med sine foresatte i løpet av det neste døgnet, ifølge det amerikanske innenriksdepartementet..

P4 - 24 Jun 18 kl. 16:37

To av ti barn gjenforent

21 prosent av barna som ble adskilt fra sine familier da de krysset grensen til USA, skal nå være gjenforent. Det sier den republikanske senatoren Ron Johnson. 522 barn skal være gjenforent med sine foresatte, mens rudnt 2000 fortsatt er separert.

NRK - 21 May 17 kl. 08:45

82 jenter gjenforent med familien

Det utspilte seg følelsesladde gledesscener da 82 Chibok-jenter ble gjenforent med foreldrene sine etter å ha blitt satt fri av Boko Haram i Nigeria.

NRK - 20 Jul 18 kl. 07:39

346 migrantbarn gjenforent i USA

Myndigheter i USA oppgir å ha gjenforent 364 migrantbarn med foreldrene etter at de ble atskilt ved grensen til Mexico. Fortsatt gjenstår mange gjenforeninger. Fristen for de øvrige gjenforeningene er 26.

NRK - 24 Jun 18 kl. 15:18

– Rundt 21 prosent gjenforent

Ifølge den republikanske senatoren Ron Johnson skal rundt 21 prosent av barna som ble adskilt fra sine familier da de kryssa grensa til USA nå være gjenforent. Det melder CNN..

VG - 27 Sep 19 kl. 21:08

Tysk katt gjenforent med eier etter fire måneder: – Alle gråt!

Den tyske katten Derrick (4) har vært savnet siden mai, men fredag ble han endelig gjenforent med eieren sin..

Aftenposten - 24 Jul 18 kl. 05:36

USA har gjenforent nær 1.200 migrantbarn med foreldrene

USAs myndigheter oppgir å ha gjenforent 1.187 migrantbarn med foreldrene etter at de ble atskilt ved grensa til Mexico. Mange hundre gjenforeninger gjenstår..

NRK - 20 May 17 kl. 19:48

Gjenforent med familiene sine

De 82 Chibok-jentene som nylig ble løslatt fra fangenskap hos terrorgruppen Boko Haram ble lørdag gjenforent med familiene sine. Jentene ble kidnappet i 2014..

NRK - 06 Jun 18 kl. 07:21

Treåring gjenforent med far

Treåringen som vart funnet utendørs i Skien onsdag morgen er gjenforent med faren sin. Gutten ble funnet i bare bleia av en tilfeldig forbipasserende. Politiet tror gutten kom seg ut av huset mens foreldrene sov..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

DUP vil ikkje støtte avtala

Det nord-irske unionistpartiet Democratic Unionist Party seier at dei ikkje kan støtte forslaget til brexitavtale slik den er no. DUP er eit støtteparti for den britiske regjeringa og har 10 sete i parlamentet..

NRK - 15 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 1 time siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 1 time siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt