NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:44

NRK - 21 May 17 kl. 04:17

Chibokjenter gjenforent med familie

82 jenter ble lørdag gjenforent med foreldrene etter å ha blitt satt fri tidligere denne måneden av Boko Haram i Nigeria. De var blant 276 skolejenter i Chibok som ble bortført i 2014. Fem islamister ble sluppet ut av fengsel i bytte mot jentene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boko Haram, Nigeria, Chibok

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Chibokjenter, gjenforentmed , familie
NRK - 24 Jun 18 kl. 09:35

522 barn gjenforent i USA

522 migrantbarn, som var tatt fra foreldrene, er gjenforent med foreldrene sine. Det opplyste Departementet for innenlandsk sikkerhet lørdag. Hvor mange som ikke er gjenforent er ikke klart..

P4 - 24 Jun 18 kl. 09:18

Har gjenforent 522 barn med foreldrene

522 barn er nå gjenforent med sine foresatte av amerikanske myndigheter. Barna var separtert fra familiene på grunn av USAs strenge innvandringspolitikk. Ytterligere 16 barn kommer til å bli gjenforent med sine foresatte i løpet av det neste døgnet, ifølge det amerikanske innenriksdepartementet..

P4 - 24 Jun 18 kl. 16:37

To av ti barn gjenforent

21 prosent av barna som ble adskilt fra sine familier da de krysset grensen til USA, skal nå være gjenforent. Det sier den republikanske senatoren Ron Johnson. 522 barn skal være gjenforent med sine foresatte, mens rudnt 2000 fortsatt er separert.

NRK - 21 May 17 kl. 08:45

82 jenter gjenforent med familien

Det utspilte seg følelsesladde gledesscener da 82 Chibok-jenter ble gjenforent med foreldrene sine etter å ha blitt satt fri av Boko Haram i Nigeria.

NRK - 20 Jul 18 kl. 07:39

346 migrantbarn gjenforent i USA

Myndigheter i USA oppgir å ha gjenforent 364 migrantbarn med foreldrene etter at de ble atskilt ved grensen til Mexico. Fortsatt gjenstår mange gjenforeninger. Fristen for de øvrige gjenforeningene er 26.

NRK - 24 Jun 18 kl. 15:18

– Rundt 21 prosent gjenforent

Ifølge den republikanske senatoren Ron Johnson skal rundt 21 prosent av barna som ble adskilt fra sine familier da de kryssa grensa til USA nå være gjenforent. Det melder CNN..

Aftenposten - 24 Jul 18 kl. 05:36

USA har gjenforent nær 1.200 migrantbarn med foreldrene

USAs myndigheter oppgir å ha gjenforent 1.187 migrantbarn med foreldrene etter at de ble atskilt ved grensa til Mexico. Mange hundre gjenforeninger gjenstår..

NRK - 20 May 17 kl. 19:48

Gjenforent med familiene sine

De 82 Chibok-jentene som nylig ble løslatt fra fangenskap hos terrorgruppen Boko Haram ble lørdag gjenforent med familiene sine. Jentene ble kidnappet i 2014..

NRK - 06 Jun 18 kl. 07:21

Treåring gjenforent med far

Treåringen som vart funnet utendørs i Skien onsdag morgen er gjenforent med faren sin. Gutten ble funnet i bare bleia av en tilfeldig forbipasserende. Politiet tror gutten kom seg ut av huset mens foreldrene sov..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 16:22

Abbasi-søsknene gjenforent med moren

Abbasi-søsknene er gjenforent med moren på Akershus universitetssykehus etter at de tirsdag ettermiddag landet på Oslo lufthavn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 2 timer siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 3 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt