NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:37

NRK - 13 Jan 19 kl. 00:15

Castro vil bli USAs president

44 år gamle Julian Castro kaster seg på i Demokratenes nominasjonskamp for å bli partiets presidentkandidat til 2020-valget. Castro var boligminister i Barack Obamas regjering. Kandidaturet ble kunngjort i hjembyen San Antonio i Texas lørdag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Julian Castro, Demokratenes, Barack Obamas, San Antonio, Texas, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Castro, vilbli , USAs, president
Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 23:26

Castro vil bli USAs president

Tidligere president Barack Obamas boligminister Julian Castro kaster seg på i Demokratenes nominasjonskamp for å bli partiets presidentkandidat til 2020-valget..

NRK - 23 Dec 18 kl. 16:15

Macron beklager USAs uttrekning

Frankrikes president Emmanuel Macron sier det er beklagelig at USAs president Donald Trump har besluttet å trekke amerikanske styrker ut av Syria, ifølge Reuters. – Allierte må være pålitelige, sier Macron under et pressetreff i Tsjad søndag..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 06:52

USAs tidligere president George H.W. Bush er død

USAs tidligere president George Herbert Walker Bush er død. Han ble 94 år gammel..

Aftenposten - 30 minutter siden

Kamala Harris vil bli USAs neste president

Senatoren Kamala Harris (54) vil bli USAs neste president, og føyer seg dermed inn i rekken av demokrater vil bli partiets presidentkandidat i 2020..

Aftenposten - 25 Sep 18 kl. 06:43

Trump og Moon signerte ny handelsavtale

USAs president Donald Trump og Sør-Koreas president Moon Jae-in har skrevet under på en ny handelsavtale som skal redusere USAs handelsunderskudd med Sør-Korea..

Hegnar.no - 25 Sep 18 kl. 05:35

Trump og Moon signerte ny handelsavtale

USAs president Donald Trump og Sør-Koreas president Moon Jae-in har skrevet under på en ny handelsavtale som skal redusere USAs handelsunderskudd med Sør-Korea..

Hegnar.no - 22 Sep 18 kl. 08:56

Irans president: – USA vil lide samme skjebne som Saddam Hussein

Irans president Hassan Rouhani advarer USAs president Donald Trump og lover å utvide landets rakettforsvar..

Dagbladet - 22 Sep 18 kl. 08:36

Irans president: - USA vil lide samme skjebne som Saddam Hussein

Irans president Hassan Rouhani advarer USAs president Donald Trump og lover å utvide landets rakettforsvar..

NRK - 29 Dec 18 kl. 12:27

Vil diskutere USAs tilbaketrekking

Utenriks- og forsvarsministre fra Russland og Tyrkia vil møtes i Moskva for å diskutere USAs tilbaketrekking fra Syria, melder nyhetsbyrået IRA. Tyrkias president har varslet at Tyrkia vil angripe USAs allierte i Syria, den kurdiske YPG-millitsen..

NRK - 15 Dec 18 kl. 15:29

USAs innenriksminister går av

USAs innenriksminister Ryan Zinke fratrer stillingen sin ved årsskifte. Det skriver president Donald Trump på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 15 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt