P4 > Nyheter

Saturday, 07 December, 04:25

P4 - 13 Jun 19 kl. 20:41

Carlsen vant igjen

Magnus Carlsen er på god vei mot å ta Norway Chess-tittelen etter at han igjen vant i kveld.
Carlsen vant i langsjakk mot kinesiske Yu Yangyi.
Etter 42 trekk hadde motstanderen kun litt over minuttet igjen, mens Carlsen hadde 45 minutter. Da ga kineseren opp.
Han har vunnet samtlige partier i turneringen, men seks av de åtte har kommet i armageddon.
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, Norway Chess, Yu Yangyi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, vant, igjen
Klartale - 28 Oct 19 kl. 10:34

Carlsen vant igjen etter pinlig tap

Magnus Carlsen tapte den første kampen i VM i Fischer-sjakk. Men han kom sterkt tilbake og vant den neste..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 21:59

Carlsen vant etter gedigen snuoperasjon - går mot sammenlagtseier

Magnus Carlsen (28) lå tynt an mot Ding Ling Liren i armageddon, men vant igjen da det gjaldt som mest i 6. runde av Norway Chess..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:08

Mangus Carlsen vant turnering

Magnus Carlsen brukte 39 trekk på å slå Sergej Karjakin mandag. Dermed er verdensmesteren vinner av Shamkir Chess med et parti igjen å spille. Det er fjerde gang Carlsen vinner denne Shamkir-turneringen i Aserbajdsjan..

Klartale - 08 Apr 19 kl. 08:51

Magnus vant igjen

Sjakkmesteren Magnus Carlsen vant igjen. Nå leder han en viktig turnering i sjakk..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:08

Magnus Carlsen vant turnering

Magnus Carlsen brukte 39 trekk på å slå Sergej Karjakin mandag. Dermed er verdensmesteren vinner av Shamkir Chess med et parti igjen å spille. Det er fjerde gang Carlsen vinner denne Shamkir-turneringen i Aserbajdsjan..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:03

Magnus Carlsen vant turnering

Magnus Carlsen brukte 39 trekk på å slå Sergej Karjakin mandag. Dermed er verdensmesteren vinner av Shamkir Chess med et parti igjen å spille. Det er fjerde gang Carlsen vinner denne Shamkir-turneringen i Aserbajdsjan..

NRK - 10 Jun 19 kl. 21:59

Carlsen vant nytt armageddon-parti

Mandagens parti mellom Magnus Carlsen og Ding Liren i 6. runde av Norway Chess endte med remis. Dermed måtte Carlsen spille armageddon for femte gang i turneringen.

VG - 10 Jun 19 kl. 20:42

Carlsen berget remis og vant armageddon igjen: – For en snuoperasjon!

(Magnus Carlsen - Liren Ding 1 1/2 - 1/2) Rekken på 64 partier uten tap stod i fare for å bli brutt da kinesiske Liren Ding satte Magnus Carlsen under press. Men da den suverene verdenseneren klarte remis vant han like gjerne sitt femte strake armageddon-parti i Norway Chess..

P4 - 12 Jun 19 kl. 19:26

Carlsen vant igjen

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 21:45

Kommentatoren mente Carlsen «sovnet» og ga bort overtaket. Så hentet verdensmesteren seg inn igjen.

Magnus Carlsen vant på tid da han torsdag spilte sitt første parti i en sjakkturnering på Isle of Man..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Ericsson må betale millardbot

Svenske Ericsson må betale mer enn 9 milliarder kroner i bøter etter å ha inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de er etterforsket for korrupsjon. Det melder Sveriges Radio. Forholdene strekker seg til mange land, blant annet skal selskapet ha betalt 2,5 millioner kroner til den costarianske presidenten for å sikre seg en kontrakt i landet,.

P4 - 6 timer siden

Drapsforsøk med sparkesykkel

Et drapsforsøk med sparkesykkel skal opp for lagmanssretten neste uke. En 29 år gammel litauer er i Oslo tingrett dømt for drapsforsøk på en mann i begynnelsen av 40-årene i juli i fjor. Ifølge tiltalen ranet 29-åringen til seg fornærmedes sparkesykkel og slo han med den slik at han fikk livstruende skader, melder NTB.

P4 - 5 timer siden

UNE krever at 12-åring har inntekt

Utledningsnemda vil ikke la en alenemor få opphold i Norge fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Mor og to barn har bodd i Norge i snart fire år. Brødrene er greske statsborgere, mens mor fortsatt har statsborgerskap fra Peru.

P4 - 5 timer siden

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet. Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet. Passasjeren blir anmeldt.

P4 - 7 timer siden

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

P4 - 7 timer siden

1730 personer har meldt seg til NAV

1730 personer har meldt seg til NAV med beskjed om at de kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har NAV funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene, skriver Aftenposten. Flere enn 2400 personer kan ha fått krav på feil grunnlag - så langt har NAV tilbakebetalt 3 millioner kroner ..

P4 - 6 timer siden

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

P4 - 6 timer siden

Bru vil bli Høyre-nestleder

Tine Bru ønsker å erstatte Bent Høie som 2. nestleder i Høyre. Det sier Høyre-profilen i et intervju med Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Det kan bli flere pågripelser allerede i kveld eller natt, etter skytehendelsen i Trondheim i går kveld. Det sier politiet i Trøndelag til NTB. Så langt er to personer pågrepet og siktet for medvirknign til forsøk på drap.

P4 - 8 timer siden

15 personer drept i Irak

Minst femten personer er drept i et angrep mot demonstranter i Bagdad. Ukjente gjerningsmenn begynte å skyte mot demonstrantene, som hadde samlet seg på Khilaniplassen i byen melder NTB. Demonstrantene krever politiske refomer og slutt på korrupsjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt