P4 > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 02:50

P4 - 13 juni 19 kl. 20:41

Carlsen vant igjen

Magnus Carlsen er på god vei mot å ta Norway Chess-tittelen etter at han igjen vant i kveld.
Carlsen vant i langsjakk mot kinesiske Yu Yangyi.
Etter 42 trekk hadde motstanderen kun litt over minuttet igjen, mens Carlsen hadde 45 minutter. Da ga kineseren opp.
Han har vunnet samtlige partier i turneringen, men seks av de åtte har kommet i armageddon.
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, Norway Chess, Yu Yangyi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, vant, igjen
Klartale - 28 okt. 19 kl. 10:34

Carlsen vant igjen etter pinlig tap

Magnus Carlsen tapte den første kampen i VM i Fischer-sjakk. Men han kom sterkt tilbake og vant den neste..

Aftenposten - 10 juni 19 kl. 21:59

Carlsen vant etter gedigen snuoperasjon - går mot sammenlagtseier

Magnus Carlsen (28) lå tynt an mot Ding Ling Liren i armageddon, men vant igjen da det gjaldt som mest i 6. runde av Norway Chess..

NRK - 08 april 19 kl. 17:08

Mangus Carlsen vant turnering

Magnus Carlsen brukte 39 trekk på å slå Sergej Karjakin mandag. Dermed er verdensmesteren vinner av Shamkir Chess med et parti igjen å spille. Det er fjerde gang Carlsen vinner denne Shamkir-turneringen i Aserbajdsjan..

Klartale - 08 april 19 kl. 08:51

Magnus vant igjen

Sjakkmesteren Magnus Carlsen vant igjen. Nå leder han en viktig turnering i sjakk..

NRK - 04 juli 20 kl. 19:16

Carlsen vant Chess Masters

Magnus Carlsen stakk av med seieren i Chess Masters lørdag. Carlsen vant finalen i hurtigsjakkturneringen 2–0 sammenlagt etter 2,5-1,5 i lørdagens finalerunde mot Anish Giri. Seieren gjør at Carlsen mottar 426 340 kroner i premiepenger..

NRK - 08 april 19 kl. 17:08

Magnus Carlsen vant turnering

Magnus Carlsen brukte 39 trekk på å slå Sergej Karjakin mandag. Dermed er verdensmesteren vinner av Shamkir Chess med et parti igjen å spille. Det er fjerde gang Carlsen vinner denne Shamkir-turneringen i Aserbajdsjan..

NRK - 08 april 19 kl. 17:03

Magnus Carlsen vant turnering

Magnus Carlsen brukte 39 trekk på å slå Sergej Karjakin mandag. Dermed er verdensmesteren vinner av Shamkir Chess med et parti igjen å spille. Det er fjerde gang Carlsen vinner denne Shamkir-turneringen i Aserbajdsjan..

NRK - 10 juni 19 kl. 21:59

Carlsen vant nytt armageddon-parti

Mandagens parti mellom Magnus Carlsen og Ding Liren i 6. runde av Norway Chess endte med remis. Dermed måtte Carlsen spille armageddon for femte gang i turneringen.

VG - 10 juni 19 kl. 20:42

Carlsen berget remis og vant armageddon igjen: – For en snuoperasjon!

(Magnus Carlsen - Liren Ding 1 1/2 - 1/2) Rekken på 64 partier uten tap stod i fare for å bli brutt da kinesiske Liren Ding satte Magnus Carlsen under press. Men da den suverene verdenseneren klarte remis vant han like gjerne sitt femte strake armageddon-parti i Norway Chess..

P4 - 12 juni 19 kl. 19:26

Carlsen vant igjen

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Ferjekø på over én kilometer til Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 5 timer siden

Sør-Afrika forbyr salg av alkohol

Presidenten i Sør-Afrika vil forby salg av alkohol. Ifølge The Guardian skal forbudet være for å redusere antallet pasienter som blir lagt inn på sykehus for å ha ledig plass til koronapasienter. Det blir også innført portforbud på nattestid for å redusere trafikkulykker, og det blir påbudt å bruke ansiktsmasker offentlig, ifølge AP..

P4 - 5 timer siden

Mener det er lite sannsynlig å bli smittet i utlandet

- Det er svært lite sannsynlig å bli smittet av koronaviruset hvis man reiser til landene som er markert grønne. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til TV 2. Sykepleierforbundet gikk tidligere i dag ut og ba folk holde seg hjemme av henyn til de som jobber på sykehusene.

P4 - 4 timer siden

Politimann etterforskes etter avhør

En politimann etterforskes etter at han ble fysisk i et avhør. Ifølge TV 2 skal politimannen ha lagt en person i bakken og tatt halsgrep på ham fordi han nektet å gi fra seg passordet til Snapchat-kontoen sin i avhør. Saken etterforskes..

P4 - 5 timer siden

Beruset 19-åring brøt seg inn i bolig på Jevnaker

En familie på Jevnaker i Viken fant en fremmed mann i stua da de kom hjem i kveld. Ifølge politiet skal mannen ha vært veldig full da politiet kom til stedet og tok ham med til arresten. Mannen skal ha fortalt en historie om hvordan han kom seg dit som politiet ikke får til å henge på greip.

P4 - 5 timer siden

Rømte fra psykiatrisk institusjon

En pasient rømte i dag fra en psykiatrisk institusjon i Tromsø. Pasienten truet til seg en bil fra en ansatt og stakk fra stedet. Etter å ha etablert veisperring fikk politiet tak i pasienten..

P4 - 6 timer siden

Ferjekø på over én kilometer i Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Trafikkoperatør i Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 7 timer siden

Undersøkte brønner etter Madeleine McCann

Portugisisk politiet har den siste uken undersøkt brønner i Algarve-regionen på jakt etter britiske Madeleine McCann. Jenta var bare tre år da hun ble meldt savnet i 2007. Flere medier opplyser nå at politiet og dykkere har undersøkt brønner rundt 16 kilometer fra feriehuset hvor jenta ble meldt savnet..

P4 - 7 timer siden

Mener flyselskapene forsinker utbetalinger bevisst

Bransjeorganisasjonen Virke mener flyselskapene bevisst holder tilbake kundens penger. Da koronakrinse kom gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Leder i Virke Reiseliv Astrid Bergmål mener det bare er en bevisst strategi.

P4 - 7 timer siden

Svekket mistanke om straffbar handling etter dødsfall

Politiet har svekket mistanken om at noe mistenkelig har skjedd etter at en mann ble funnet død i en bolig i Steinkjær. I en pressemelding i kveld opplyser politiet at de har gjort flere tekniske og taktiske undersøkelser som har svekket denne mistanken. En person ble siktet og pågrepet etter funnet, men er nå løslatt etter avhør..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt