NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 11:38

NRK - 04 juli 20 kl. 19:16

Carlsen vant Chess Masters

Magnus Carlsen stakk av med seieren i Chess Masters lørdag. Carlsen vant finalen i hurtigsjakkturneringen 2–0 sammenlagt etter 2,5-1,5 i lørdagens finalerunde mot Anish Giri. Seieren gjør at Carlsen mottar 426 340 kroner i premiepenger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carlsen, Chess Masters, Anish Giri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, vant, Chess, Masters
Aftenposten - 20 juni 20 kl. 21:08

Blandet start for Magnus Carlsen i Chess Masters

Magnus Carlsen har 2,5 poeng av 5 mulige etter første dag av gruppespillet i Chess Masters, som inngår i hans Magnus Carlsen Chess Tour..

P4 - 04 juli 20 kl. 19:21

Magnus Carlens vant Chess Masters

Magnus Carlsen stakk av med seieren i Chess Masters i dag. Sjakkstjernen vant finalen i hurtigsjakkturneringen 2-0 sammenlagt. En maktdemonstrasjon i første parti mot finalemotstander Anish Giri ble avgjørende..

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 18:27

Magnus Carlsen utklasset Caruana første dag av Chess Masters-kvartfinalen

Magnus Carlsen gjorde kort prosess med Fabiano Caruana første dag av kvartfinalen i onlineturneringen Chess Masters..

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 20:39

Carlsen overbeviste og suste til kvartfinale

Magnus Carlsen løftet kvaliteten på eget spill og er kvalifisert for kvartfinale i Chess Masters. Turneringen inngår i hans egen Magnus Carlsen Chess Tour..

NRK - 25 juni 20 kl. 19:03

Carlsen utklasset Caruana

Magnus Carlsen gjorde kort prosess med Fabiano Caruana første dag av kvartfinalen i onlineturneringen Chess Masters. – Det var nok ikke hans beste dag, sa Carlsen til TV 2 om Caruana..

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 20:53

Carlsen vant norsk duell i Norway Chess

Magnus Carlsen vant tirsdagens norske duell mot Aryan Tari i Norway Chess og er med i tetkampen i turneringen når to runder gjenstår..

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 20:53

Magnus Carlsen vant norsk duell: Nå leder han Norway Chess

Magnus Carlsen vant tirsdagens norske duell mot Aryan Tari i Norway Chess. Den norske verdensmesteren overtok også ledelsen i turneringen..

VG - 28 mai 20 kl. 12:23

Nett-røre før semifinalemøtet Carlsen-Nakamura

Magnus Carlsen (29) er medeier i chess24.com, mens Hikaru Nakamura (32) er ambassadør for konkurrenten chess.com.

Aftenposten - 14 juni 20 kl. 23:29

Sterk Carlsen-avslutning sørget for norsk seier i Clutch Chess International

Magnus Carlsen og Fabiano Caruana hadde fire poeng hver før den avgjørende finaledagen i Clutch Chess International. Der trakk Carlsen det lengste strået..

Aftenposten - 05 okt. 20 kl. 20:35

Carlsen åpnet med seier i Norway Chess

Etter 31 trekk ble Levon Aronian og Magnus Carlsen enig om remis i 1. runde av Norway Chess i Stavanger. I armageddon var Carlsen best..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stenger fram til mandag

Hammerfest sykehus holder stengt til mandag, det informerte ordfører Marianne Sivertsen Næss under dagens pressekonferanse. Da vil det bli gjort en ny vurdering om veien videre..

NRK - 45 minutter siden

Setter ikke inn ekstra skolebusser

Ålesund kommune krever ikke at det blir satt inn ekstra skolebusser. Torsdag reagerte flere busselskaper på at de ikke blir brukt, når skolebussene er smekkfulle. Kommunedirektør Astrid Eidsvik begrunner dette med smittesituasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Setter ikke inn ekstra busser

Ålesund kommune krever ikke at det blir satt inn ekstra skolebusser for å hindre at de blir fulle. Kommunedirektør Astrid Eidsvik begrunner dette med smittesituasjonen. Torsdag reagerte flere busselskaper på at de ikke blir brukt, når skolebussene er smekkfulle..

NRK - 15 minutter siden

Tysk økonomi vaks med 8,2 prosent

Økonomien i Tyskland har henta seg inn i tredje kvartal, melder nyheitsbyrået AFP. Bruttonasjonalproduktet vaks med 8,2 prosent, noko meir enn dei 7,3 prosentane som var venta. Tyske styresmakter ventar at økonomien vil krympe med 5,5 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Ansatt ved Drammen sykehus smittet

En ansatt ved ortopedisk avdeling ved Drammen sykehus har fått påvist koronasmitte. Det har ført til at tre ansatte er satt i karantene. Smittetilfellet påvirker ikke driften ved avdelingen, opplyser Vestre Viken om i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Innhenting i spansk økonomi

Spanias bruttonasjonalprodukt vaks med 16,7 prosent i tredje kvartal målt mot andre kvartal, men er framleis ned 8,7 prosent målt mot i fjor, melder AFP. I andre kvartal krympa økonomien med 17,8 prosent som følge av inngripande koronarestriksjonar..

NRK - 30 minutter siden

Raude tal for Air France-KLM

Luftfartsgiganten Air France-KLM tapte 1,7 milliardar euro i tredje kvartal, samanlikna med 363 millionar i pluss i tredje kvartal i fjor, melder AFP. Tapet svarar til nesten 19 millionar kroner, og er i stor grad grunna få reisande under pandemien..

NRK - 15 minutter siden

Tyske våpen til Saudi-Arabia

Våpen og forsvarsmateriell frå Tyskland har kome fram til Saudi-Arabia med den tyske regjeringa si velsigning, trass i ein våpenembargo som har vart sidan 2018, skriv DPA. Verdien av desse skal vere 4,87 milliardar euro, ifølge partiet Die Linke..

NRK - 30 minutter siden

Slepp laus blindpassasjerar

Dei sju nigerianske mennene som blei arresterte på eit tankskip i Den engelske kanal har blitt sleppt fri av britisk politi, men er framleis i varetekt hjå grensevaktene, melder AFP. Mennene sneik seg om bord på tankskipet Nave Andromeda i Lagos..

NRK - 30 minutter siden

Krev negativ test for turistar

Turistar til Kanariøyane i Spania må no vise fram negativ koronatest ved innreise for å hindre importsmitte, seier den regionale turismesjefen til Reuters. Regelen gjeld alle gjestar over 12 år, og prøven må vere teken innan 72 timar før tilkomst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt