NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 10:25

NRK - 08 nov. 19 kl. 14:06

Carlsen ut av Norges sjakkforbund

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges sjakkforbund, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carlsen, Norges, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsenut av , Norges, sjakkforbund
P4 - 08 nov. 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Det opplyser forbundet i en pressemelding. Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.

VG - 13 okt. 19 kl. 21:57

Magnus Carlsen om forhold til sjakkforbundet: – Markant verre

I NRK-podkasten «Sjakksnakk» sier Magnus Carlsen (28) at forholdet til Norges Sjakkforbund er blitt «markant verre»..

VG - 08 nov. 19 kl. 15:47

Magnus Carlsen får spesialtillatelse av Sjakkforbundet

Utmeldte medlemmer fra Norges Sjakkforbund får egentlig ikke konkurrere i norsk sjakk. Det gjelder imidlertid ikke Magnus Carlsen..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 17:35

Derfor meldte Carlsen seg ut av sjakkforbundet: – Et prinsipielt valg

I forrige uke ble det kjent at Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Nå forteller han om beslutningen han tok..

VG - 23 des. 19 kl. 09:54

Det var aldri aktuelt for Magnus Carlsen å spille for andre land

Magnus Carlsen (29) meldte seg ut av Norges Sjakkforbund – men representerer fortsatt Norge internasjonalt. Og han avslører nå at det aldri har vært aktuelt å spille for andre land..

Aftenposten - 08 nov. 19 kl. 14:06

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Saken oppdateres..

VG - 08 nov. 19 kl. 14:05

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Det melder sjakkforbundet i en pressemelding..

VG - 08 nov. 19 kl. 14:05

NTB: Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Dette melder NTB..

NRK - 04 juli 20 kl. 19:16

Carlsen vant Chess Masters

Magnus Carlsen stakk av med seieren i Chess Masters lørdag. Carlsen vant finalen i hurtigsjakkturneringen 2–0 sammenlagt etter 2,5-1,5 i lørdagens finalerunde mot Anish Giri. Seieren gjør at Carlsen mottar 426 340 kroner i premiepenger..

P4 - 11 sep. 20 kl. 22:41

Remis mellom Carlsen og Kasparov

Magnus Carlsen spilte remis mot Garry Kasparov da de to i kveld møttes til duell for første gang på 16 år. NRKs sjakkekspert, Askild Bryn, sier Kasparov reddet remis etter at Carlsen spilte unøyaktig i flere trekk. Da de to sjakklegendene møttes i 2004 sjokkerte 13 år gamle Carlsen ved å klare remis mot russeren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Togtrafikken i gang igjen i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen. – Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, skriver Bane Nor på Twitter i 10-tiden..

NRK - 15 minutter siden

Bygg overtent i Rauma

Bygningen som brenner i Åndalsnes er overtent og brannvesenet jobber med å begrense spredning til andre bygninger, melder 110-sentralen de på Twitter. Boligene som brenner er flyktningboliger, bekrefter Ordfører i Rauma, Yvonne Wold, til Rbnett..

NRK - 5 minutter siden

Drapsoffer var student ved NHH

Den 20 år gamle kvinnen som ble funnet drept i Åsane i Bergen lørdag var student ved NHH. Rektor kaller hendelsen «forferdelig trist og tragisk». Det kom fram i en kunngjøring på læringsplattformen Canvas torsdag morgen, skriver studentavisa K7..

NRK - 30 minutter siden

Brann i Åndalsnes

Det brenner kraftig i en bygning i Åndalsnes sentrum, melder politiet. Nødetatene er på stedet og det jobbes med å for å få kontroll over beboere og om noen er savnet. Brannvesenet er inne med røykdykkere..

NRK - 30 minutter siden

En brannskadet på verft

En mann i 30-årene ble brakt til Haukeland sykehus med helikopter etter brannskader under arbeid ved Kværner på Eldøyane utenfor Stord. Arbeidstilsynet er varslet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Innbrudd på Lillestrøm rådhus

Det har vært innbrudd i rådhuset på Lillestrøm i natt. Det melder politiet på Twitter. En rute til et kontor er knust og en bærbar PC er stjålet..

NRK - 45 minutter siden

Nedgang i koronasmittede i Oslo

43 personer testet positivt for korona i Oslo onsdag. Det melder Byrådet. Det er en nedgang fra 52 personer onsdag for en uke siden.

NRK - 1 time siden

Nedgang i hotellovernattinger

Det var 3,5 millioner overnattinger i hoteller og andre overnattingssteder i august. Det er 29 prosent færre enn i fjor. Utenlandske overnattinger falt med 70 prosent, mens tilbakegangen for norske turister var på 1,8 prosent, viser tallene fra SSB..

NRK - 1 time siden

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet.

NRK - 1 time siden

H&M stenger 250 butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt