P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:30

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:20

Carlsen satte verdensrekord

Magnus Carlsen har satt verdensrekord.
For første gang i historien har en sjakkspiller spilt 111 langsjakkpartier uten tap.
Verdensrekorden ble satt etter at Carlsen spilte remis mot Jorden van Foreest under en turnering i Nederland..
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, Jorden, Foreest, Nederland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, satte, verdensrekord
VG - 21 okt. 19 kl. 17:20

Magnus Carlsen satte verdensrekord: 101 partier uten tap

Magnus Carlsen nærmer seg uslåelig i langsjakk. Mandag satte han verdensrekord med 101 partier uten tap. Den siste kampen på Isle of Man endte med remis..

P4 - 21 okt. 19 kl. 17:40

Carlsen satte rekord med 101 strake partier

Norges sjakkess Magnus Carlsen satte i dag rekord med 101 strake partier uten tap. Det er verdensrekord, etter dagens remis mot Levon Aronian, ettersom kineseren Ding Liren hadde den internasjonalt anerkjente rekorden på 100 strake partier som ubeseiret. Carlsen har ikke tapt et langsjakkparti siden 31.

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 17:02

Magnus Carlsen satte verdensrekord

Magnus Carlsen spilte remis mot Jorden van Foreest i Wijk aan Zee-turneringen tirsdag og har nå tidenes lengste rekke uten tap i langsjakk, 111 partier..

Aftenposten - 20 sep. 19 kl. 18:23

Disse tre sikret norsk EM-gull og satte ny verdensrekord

Norge tok EM-gullet og satte verdensrekord i lagkonkurransen på 50 meter helmatch i skyte-EM i Bologna..

Aftenposten - 15 feb. 20 kl. 16:19

Svensk friidrettsstjerne satte ny verdensrekord i stav

En uke etter at svenske Armand Duplantis satte verdensrekord i stav, økte han rekorden til 6,18 meter under et stevne i Glasgow lørdag..

Aftenposten - 08 feb. 20 kl. 20:56

Svenske satte ny verdensrekord i stav

Svenske Armand Duplantis satte lørdag kveld ny verdensrekord i stav. Den nye rekorden lyder på 6,17 meter..

Aftenposten - 30 mai 20 kl. 20:13

Travstjerne fra Levanger satte verdensrekord

Hesten Moni Viking fra Levanger vant lørdag en halv million svenske kroner og satte verdensrekord i Harper Hanovers Lopp på Solvalla i Stockholm..

Aftenposten - 30 mai 20 kl. 20:13

Trøndersk travstjerne vant en halv million og satte verdensrekord

Hesten Moni Viking fra Levanger vant lørdag en halv million svenske kroner og satte verdensrekord i Harper Hanovers Lopp på Solvalla i Stockholm..

VG - 14 jan. 20 kl. 16:55

Carlsen satte verdensrekord – parti nummer 111 uten tap

For første gang i historien har en sjakkspiller spilt 111 langsjakkpartier uten tap..

Aftenposten - 30 mai 20 kl. 19:51

Norsk travstjerne satte verdensrekord

Den norskfødte travhesten Moni Viking løp inn til verdensrekord i Stockholm lørdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 15 minutter siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 15 minutter siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 1 time siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 1 time siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 1 time siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..

P4 - 1 time siden

Mange tar ferie med lånte penger

Nesten 250.000 nordmenn har planer om å låne penger for å få råd til årets sommerferie. Dette til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, ifølge en undersøkelse gjort for Sparebank1.

P4 - 1 time siden

Mer respekt for helsevesenet

Tilliten til det norske helsevesenet har steget i koronakrisen. En ny undersøkelse fra Opinion viser at sju av ti nordmenn nå har fått en økt respekt for det norske helsevesenet. Like mange svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling dersom de skulle bli smittet..

P4 - 2 timer siden

Siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap i Steinkjer i natt. Det opplyser politiet i Trøndelag. Politiet startet drapsetterforskning etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland.

P4 - 2 timer siden

Ønsker kvittering for politisjekker

Likestillingsombudet vil ha en ordning hvor alle som blir kontrollert av politiet, skal få en kvittering som et bevis på kontrollen. Ombudet har nå sendt et brev til Justisdepartementet med ønske om at ordningen innføres i Oslo politidistrikt, skriver Aftenposten. Tanken er at det vil forebygge at politiet stopper folk på grunn av hudfarge og etnisitet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt