P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:14

P4 - 08 nov. 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund.
Det opplyser forbundet i en pressemelding.
Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.
Carlsen ønsker fortsatt å representere Norge i internasjonale mesterskap og turneringer..
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, Norges Sjakkforbund, Kindred, Norge, Sjakkforbundet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, melder, segut av , Sjakkforbundet
P4 - 26 mars 20 kl. 09:44

Sjakkturnering stanset

Kandidatturneringen i sjakk - der VM-utfordren til Magnus Carlsen skal finnes, er nå stanset. Det melder Det internasjonale sjakkforbundet. Turneringen har vært under hard kritikk fordi den har pågått mens andre arrangementer er utsatt som følge av koronakrisen.

VG - 08 nov. 19 kl. 14:05

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Det melder sjakkforbundet i en pressemelding..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 17:35

Derfor meldte Carlsen seg ut av sjakkforbundet: – Et prinsipielt valg

I forrige uke ble det kjent at Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Nå forteller han om beslutningen han tok..

Aftenposten - 03 jan. 20 kl. 17:09

Sjakkforbundet forstår ikke Idrettsgalla-juryens Carlsen-forklaring: – Oppleves urimelig

I høst brøt Magnus Carlsen med eget forbund. Nå gir de ham full støtte i Idrettsgalla-kritikk..

VG - 13 okt. 19 kl. 21:57

Magnus Carlsen om forhold til sjakkforbundet: – Markant verre

I NRK-podkasten «Sjakksnakk» sier Magnus Carlsen (28) at forholdet til Norges Sjakkforbund er blitt «markant verre»..

VG - 08 nov. 19 kl. 15:47

Magnus Carlsen får spesialtillatelse av Sjakkforbundet

Utmeldte medlemmer fra Norges Sjakkforbund får egentlig ikke konkurrere i norsk sjakk. Det gjelder imidlertid ikke Magnus Carlsen..

P4 - 08 jan. 20 kl. 12:41

Carlsen-klubb med spillavtale

Magnus Carlsens egen sjakklubb inngår nå en sponsoravtale med det Malta-registrerte spillselskapet Kindred. Avtalen gir ifølge VG sjakklubben fire millioner kroner over to år. Det ble mye bråk i norsk sjakk i fjor, da sjakk-kongressen skulle stemme over om Kindred skulle få sponse sjakkforbundet med 50 millioner kroner over fem år.

Aftenposten - 08 mars 20 kl. 10:03

Mulig Carlsen-motstander i ordkrig med VM-arrangør om hvorfor han trakk seg: – Veldig merkelig situasjon

Teimur Radjabov trekker seg fra kandidatturneringen i sjakk, men er på kollisjonskurs med Det internasjonale sjakkforbundet om begrunnelsen..

NRK - 27 juni 20 kl. 20:00

Carlsens neste VM-kamp utsettes

Magnus Carlsen kommer ikke til å forsvare sin VM-tittel i langsjakk i 2020. Den norske sjakkstjernens neste VM-kamp er utsatt til 2021, bekrefter direktør Emil Sutovskij i Det internasjonale sjakkforbundet (FIDE) overfor chess24.com lørdag..

P4 - 25 mars 20 kl. 15:16

Sjakk-OL blir utsatt

Sjakk-OL blir utsatt til neste år. Det har det internasjonale sjakkforbundet bestemt. Mesterskapet skulle opprinnelig gå av stabelen i Moskva fra 5.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble i dag bøtelagt etter å ha vært på et kjøpesenter i Kirkenes i ettermiddag. Det er karantenerestriksjonene som er bakgrunnen for bøtene, opplyser politiet. Loven omhandler brudd på landlov..

P4 - 5 timer siden

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 6 timer siden

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

P4 - 20 timer siden

- Må gjøre endringer

- Det er urovekkende store forskjeller når det gjelder risikoen for å dø av brystkreft. Det sier daglig leder i Brystkreftforeningen, Beate Christine Wang. En ny studie fra Kreftregisteret viser at sjansen for å overleve er fem ganger høyere hos de som har høy inntekt- og utdannelse, og at forskjellene har økt mye de siste årene.

P4 - 7 timer siden

Trump vil åpne skoler til høsten

USAs president Donald Trump vil åpne skolene til høsten. På Twitter skriver presidenten at dødsraten for koronaviruset er så godt som lavest i verden, og at dødstallene har gått mye ned. USA har flest koronadødsfall i verden med 130.

P4 - 8 timer siden

Blotter pågrepet i Follo

En mann i 50-årene er pågrepet for blotting i Follo i Viken fylke. Politiet fikk i ettermiddag flere meldinger om blotting i området Ski, Frogn og Ås, melder NTB. En mistenkt mann er nå pågrepet..

P4 - 8 timer siden

Mann i 80-årene savnet i Tønsberg

En mann i 80-årene er savnet i Tønsberg. Mannen ble sist sett ved boligen sin på Solvang i går kveld. Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Redningshundene deltar nå i søket etter mannen..

P4 - 8 timer siden

6,6 millioner isolert i Australia

6,6 millioner mennesker er isolert i delstaten Victoria i Australia. Antallet koronasmittede i byen Melbourne har ført til at grensene til New South Wales stenges, melder CNN. Militært personell og politiet skal overvåke alle overgangene mellom delstatene og kun et fåtall får lov til å krysse grensene..

P4 - 8 timer siden

Etterlyser vindvarsel på bro

Eieren av campingvognene som veltet på Karmsund Bru i formiddagen etterlyser vindvarsel over broren. Eieren ønsker å være anonym, men sier til Haugesunds Avis at vinden kom overraskende på, og at det bare tok to sekunder før campingvognen veltet. Det ble ingen personskader, men på grunn av vinden er broren fortsatt stengt for opprydding..

P4 - 9 timer siden

Jordskjelv i Kabul

Det har vært et jordskjelv i Afghanistans hovedstad Kabul i kveld. Ifølge det amerikanske overvåkningssenteret hadde jordskjelvet en styrke på 4,6, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt