P4 > Nyheter

Tuesday, 28 January, 09:09

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund.
Det opplyser forbundet i en pressemelding.
Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.
Carlsen ønsker fortsatt å representere Norge i internasjonale mesterskap og turneringer..
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, Norges Sjakkforbund, Kindred, Norge, Sjakkforbundet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, melder, segut av , Sjakkforbundet
VG - 08 Nov 19 kl. 14:05

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund

Det melder sjakkforbundet i en pressemelding..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 17:35

Derfor meldte Carlsen seg ut av sjakkforbundet: – Et prinsipielt valg

I forrige uke ble det kjent at Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Nå forteller han om beslutningen han tok..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 17:09

Sjakkforbundet forstår ikke Idrettsgalla-juryens Carlsen-forklaring: – Oppleves urimelig

I høst brøt Magnus Carlsen med eget forbund. Nå gir de ham full støtte i Idrettsgalla-kritikk..

VG - 13 Oct 19 kl. 21:57

Magnus Carlsen om forhold til sjakkforbundet: – Markant verre

I NRK-podkasten «Sjakksnakk» sier Magnus Carlsen (28) at forholdet til Norges Sjakkforbund er blitt «markant verre»..

VG - 08 Nov 19 kl. 15:47

Magnus Carlsen får spesialtillatelse av Sjakkforbundet

Utmeldte medlemmer fra Norges Sjakkforbund får egentlig ikke konkurrere i norsk sjakk. Det gjelder imidlertid ikke Magnus Carlsen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 12:41

Carlsen-klubb med spillavtale

Magnus Carlsens egen sjakklubb inngår nå en sponsoravtale med det Malta-registrerte spillselskapet Kindred. Avtalen gir ifølge VG sjakklubben fire millioner kroner over to år. Det ble mye bråk i norsk sjakk i fjor, da sjakk-kongressen skulle stemme over om Kindred skulle få sponse sjakkforbundet med 50 millioner kroner over fem år.

P4 - 26 Dec 19 kl. 16:55

Ny seier til Carlsen

Magnus Carlsen har tatt nok en seier på den første dagen i VM i hurtigsjakk. Han har nå vunnet to parti og har fått en remis. Carlsen har 2,5 poeng etter tre runder og er på en delt fjerdeplass..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 21:27

Gullhåpet svinner for Carlsen – må vinne «alt» på siste VM-dag

Det meste gikk galt for Magnus Carlsen (28) på VM-finalens andre dag. Nå håper ekspertene på «rasende» Carlsen..

NRK - 08 Nov 19 kl. 14:06

Carlsen ut av Norges sjakkforbund

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges sjakkforbund, melder NTB..

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:20

Carlsen satte verdensrekord

Magnus Carlsen har satt verdensrekord. For første gang i historien har en sjakkspiller spilt 111 langsjakkpartier uten tap. Verdensrekorden ble satt etter at Carlsen spilte remis mot Jorden van Foreest under en turnering i Nederland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Frp sier nei til SVs fylkesforslag

Frp sier nei til SVs forslag om å løse opp tvangssammenslåtte fylker, som Viken. SV er avhengige av støtte fra Frp for å få forslaget vedtatt, men Frps Jon Helgheim sier til NRK at det er brukt en formue på å opprette de nye fylkene. - Det vil være galskap å bruke enda en formue på å tilbakeføre dem, sier han.

P4 - 1 time siden

– Frp bommer fullstendig med skroting av bompengeavtalen

– Frp bommer fullstendig når de skroter bompengeavtalen. Det mener medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Venstres Jon Gunnes. Frp sier nå de ikke vil overholde bompengeavtalen, som partiet selv var med på å forhandle frem.

P4 - 3 timer siden

Belgisk eks-konge innrømmer farskap

Belgias tidligere konge, Albert, har innrømmet farskap etter en utenomekteskaplig affære. Kongen hadde vært gift i ti år da han gjorde en annen kvinne gravid på 60-tallet. Og etter at han nylig gikk med på å avgi en DNA-test, innrømmer han at han er far til skulptøren Delphine Boël.

P4 - 1 time siden

Skutt og drept i Sverige

I Sverige er en mann i 25-årsalderen bekreftet død etter å ha blitt skutt utendørs i byen Kristianstad i går kveld. Flere personer skal ha løpt fra stedet - ingen er pågrepet. Omstendighetene rundt drapet er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Ingen endringer etter ny abortlov

Den nye abortloven har ikke gitt noen endringer i antall fosterreduksjoner. Det viser tall fra St. Olavs Hospital som gjennomfører disse inngrepene i Norge.

P4 - 3 timer siden

Dødstallet har passert 100

Antallet døde av coronaviruset i Kina har nå passert 100. Etter at ytterligere 25 personer har mistet livet siste døgn, er tallet oppe i 106, opplyser kinesiske myndigheter. Samtidig er det registrert 1291 nye smittede - som da er oppe i over 4.

P4 - 2 timer siden

Mange kommuner sliter med arbeidsledighet

Store forskjeller over hele landet..

P4 - 3 timer siden

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister kommer i jobb innen fem måneder etter endt utdanning. Det viser en ny undersøkelse fagforeningen Tekna har gjort blant sine medlemmer. Hele 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene.

P4 - 2 timer siden

Tror ikke fattigdom utryddes

Nesten ingen i Norge tror på at FNs mål om å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030 kommer til å bli nådd. Bare fire prosent tror dette er mulig, viser en ny undersøkelse gjort for bistandsorganisasjonen Strømmestiftelsen. Generalsekretær i stiftelsen, Kristine Storesletten Sødal sier til Vårt Land at det er overraskende at så få tror det er mulig, siden vi er den første generasjonen som har midler og redskaper til å makte dette..

P4 - 2 timer siden

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham. Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger. Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt