P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 17:24

P4 - 26 Oct 19 kl. 12:26

Carlsen kuttet ut alkohol i 2019

Norges sjakkess Magnus Carlsen har fortsatt ikke tapt et parti i 2019. Selv tror han det har en sammenheng med at han har kuttet ut alkohol.
Nylig slo Carlsen verdensrekord på toppnivå i antall partier på rad uten å tape.
Han sier i podkasten Sjakksnakk at det lille forbruket han hadde av alkohol i helger har forsvunnet helt, fordi han ønsket å spille mer sjakk. Selv sier han at han har blitt kjedeligere på fest, men bedre på brettet..
Les mer på P4


Les mer om:
Magnus Carlsen, Carlsen, Sjakksnakk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, kuttetut , alkoholi , 2019
Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 10:34

Carlsen om årets oppturer og kontroverser: – Folk mener det de mener. Jeg fortsetter å gjøre mitt

Utenfor sjakkbrettet har Magnus Carlsen (29) skapt mange og sterke reaksjoner i 2019. Det bryr ham lite. For på brettet har 2019 vært fantastisk..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 10:34

– Folk mener det de mener. Jeg fortsetter å gjøre mitt

Utenfor sjakkbrettet har Magnus Carlsen (29) skapt mange og sterke reaksjoner i 2019. Det bryr ham lite. For på brettet har 2019 vært fantastisk..

Aftenposten - 29 Mar 20 kl. 14:41

Slik holder Carlsen sjakkformen i gang i krisetider: – Ikke optimalt

Magnus Carlsen forteller at 2019 var det beste året i sjakk-karrieren hans. Samtidig kan de neste månedene bli amputerte på grunn av koronaviruset..

VG - 29 Oct 19 kl. 07:40

Carlsen til VG: – Mitt beste år noensinne

BÆRUM (VG) Magnus Carlsen (28) er ikke i tvil om at 2019 er hans beste år som sjakkspiller noensinne..

P4 - 20 Dec 19 kl. 19:55

Carlsen: - Udugelig jury

Magnus Carlsen langer ut mot juryen på idrettsgallaen, som han kaller udugelig. Sjakkstjernen har beskrevet 2019 som sitt beste år noensinne. Men han er ikke nominert til årets navn, slik han var i fjor, etter det han mener var et middelmådig år.

P4 - 06 Sep 19 kl. 09:28

Alkoholsalget har økt svakt

Nordmenn kjøpte mer alkohol i første halvår i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Vi drikker mer brennevin, mens salget av øl har gått ned. Totalt gikk alkoholomsetningen, målt i antall liter ren alkohol, opp med 0,2 prosent, ifølge Statistisk sentralbyrå.

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 19:30

Dagens quiz: Lørdag 30. november 2019

Magnus Carlsen fyller år i dag. Hvor gammel er han?.

P4 - 10 Aug 19 kl. 12:37

Rekordmange tatt med for mye alkohol

Rekordmange er tatt med for mye alkohol og tobakk i bagasjen på Oslo lufthavn Gardermoen. Over 40 prosent flere flypassasjerer ved Oslo Lufthavn har blitt bøtelagt for ulovlig mengde alkohol og tobakk så langt i år, viser tall Dagbladet har fått fra Tollvesenet. Når det gjelder brudd på den tollfrie kvoten for alkohol og tobakk, forteller Fredriksen at det i juli måned ble utstedt bøter og forenklede forelegg for 2 millioner kroner..

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Det opplyser forbundet i en pressemelding. Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.

P4 - 01 Jan 20 kl. 11:05

26 drapssaker i 2019

Politiet etterforsket 26 drapssaker i 2019. Det er to flere enn i 2018, men færre enn årene før. To av sakene i 2019 har to ofre hver, som gjør at det totale antallet drapsofre er 28, ifølge NTBs oversikt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Vil ta dager før man kan oppholde seg i skredområdet

Det vil ta mange dager før man kan oppholde seg i rasområdet på Kråkeneset i Alta. Det sier NVE som nå advarer mom fare for nye skred. Kystvakta KV Harstad ankom Altafjorden i natt for å bistå med opprydingen av jordskredet.

P4 - 30 minutter siden

En kritisk skadet etter ulykke

En person er kritisk skadet etter at minst tre biler skal være involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Tretten i Innlandet. Det er store køer i begge retninger. En person får behandling av ambulanse på stedet..

P4 - 45 minutter siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jente på samme alder til å prostituere seg, melder TV2 . Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa.

P4 - 1 time siden

Kontantstøtten ikke så dyr likevel

Ordningen med kontantstøtte til koronarammede bedrifter ble ikke så dyr som man først antok at den ville bli. Finansdepartementet trodde ordningen ville koste 50 milliarder på tre måneder. Nå er anslaget et helt annet.

P4 - 1 time siden

Under 15 prosent bruker smittestopp-app

Under 15 prosent nordmenn bruker smittestopp-appen som myndighetene har anbefalt. Målet om 60 prosent oppslutning i befolkningn er lenger unna nå enn i midten av mai, skriver ABC Nyheter. I midten av mai hadde 1,5 million nordmenn lastet ned appen.

P4 - 1 time siden

Mann til sykehus etter fall

En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter et fall fra sju meter. Årsaken til arbeidsulykken er ikke klar, men politiet sier at ting tyder på at hele stolpen som mannen stod på veltet. Mannen klaget over smerter i ryggen men skal være ved bevissthet..

P4 - 1 time siden

McCann-drapsmistenkt dømt for overgrep mot barn

Den tyske mannen som nå er siktet for drap på Madeleine McCann som forsvant fra Portugal for 13 år siden, ble i 2017 dømt til fengsel for seksuelle overgrep mot barn. I dag ble det kjent at britiske etterforskere nå tror den britiske tre-åringen er død. Mannen som nå er hovedmistenkt i saken soner nå en dom for andre forbrytelser i fengsel i Kiel..

P4 - 2 timer siden

Nytt søk etter Odin i Trondheim

Politiet gjør nå nye søk etter savnede Odin Jacobsen som forsvant etter en bytur i Trondheim i 2018. Årsaken er vitneobservasjoner som er kommet frem i forbindelse med TV-programmet Åsted Norge denne uken. En person fra Malvik mener å ha sett 18-åringen ved en skogssti dagen etter at han forsvantst skriver Adresseavisen..

P4 - 2 timer siden

Fare for skred i Sør-Norge

Det ventes lokalt mye regn i flere dager fremover i Sør-Norge. Kombinasjon av mye reng og snøsmelting vil gi økende vannføring, og vil også føre til økt fare for skredfare, det skriver flom og skredvarslingen i et oppdatert varsel..

P4 - 1 time siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Drapssiktede Tom Hagen vil ikke møte til flere avhør i neste uke. Det opplyser hans forsvarer til VG. Milliardærens tillit til politiet er betydelig svekket, og han tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, og melder derfor at han ikke stiller til avhør tirsdag, torsdag og fredag neste uke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt