P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 01:42

P4 - 26 Oct 19 kl. 12:26

Carlsen kuttet ut alkohol i 2019

Norges sjakkess Magnus Carlsen har fortsatt ikke tapt et parti i 2019. Selv tror han det har en sammenheng med at han har kuttet ut alkohol.
Nylig slo Carlsen verdensrekord på toppnivå i antall partier på rad uten å tape.
Han sier i podkasten Sjakksnakk at det lille forbruket han hadde av alkohol i helger har forsvunnet helt, fordi han ønsket å spille mer sjakk. Selv sier han at han har blitt kjedeligere på fest, men bedre på brettet..
Les mer på P4


Les mer om:
Magnus Carlsen, Carlsen, Sjakksnakk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carlsen, kuttetut , alkoholi , 2019
VG - 29 Oct 19 kl. 07:40

Carlsen til VG: – Mitt beste år noensinne

BÆRUM (VG) Magnus Carlsen (28) er ikke i tvil om at 2019 er hans beste år som sjakkspiller noensinne..

P4 - 06 Sep 19 kl. 09:28

Alkoholsalget har økt svakt

Nordmenn kjøpte mer alkohol i første halvår i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Vi drikker mer brennevin, mens salget av øl har gått ned. Totalt gikk alkoholomsetningen, målt i antall liter ren alkohol, opp med 0,2 prosent, ifølge Statistisk sentralbyrå.

P4 - 10 Aug 19 kl. 12:37

Rekordmange tatt med for mye alkohol

Rekordmange er tatt med for mye alkohol og tobakk i bagasjen på Oslo lufthavn Gardermoen. Over 40 prosent flere flypassasjerer ved Oslo Lufthavn har blitt bøtelagt for ulovlig mengde alkohol og tobakk så langt i år, viser tall Dagbladet har fått fra Tollvesenet. Når det gjelder brudd på den tollfrie kvoten for alkohol og tobakk, forteller Fredriksen at det i juli måned ble utstedt bøter og forenklede forelegg for 2 millioner kroner..

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Det opplyser forbundet i en pressemelding. Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.

NRK - 06 Sep 19 kl. 09:30

Alkoholsalget har økt svakt

Vi drikker mer brennevin, mens salget av øl har gått ned. Det viser tall fra første halvår av 2019, sammenlignet med samme periode året før, ifølge SSB. Alkoholomsetningen målt i antall liter ren alkohol, gikk opp 0,2 prosent i årets første halvår..

P4 - 06 Nov 19 kl. 23:07

Rockwool miljøpris

Rockwool, med fabrikk i Moss, har fått næringslivets klimapris for 2019. Ved å gå helt over til elektrisk produksjon av steinull, har Rockwool kuttet CO2-utslippene med 80 prosent og avfall til deponi med 95 prosent, melder NTB. Rockwool har 20 fabrikker i 14 land..

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 21:27

Gullhåpet svinner for Carlsen – må vinne «alt» på siste VM-dag

Det meste gikk galt for Magnus Carlsen (28) på VM-finalens andre dag. Nå håper ekspertene på «rasende» Carlsen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:45

Dropper alkohol-bonus

Taxfreeselskapet Travel Retail Norway endrer nå sin nye bonusklubb, slik at kundene ikke får rabatter på alkohol. Bonusklubben ble startet opp i september, og kundene deres kunne blant annet få ti prosent rabatt på alkohol ved første kjøp. Men nå har selskapet snudd, blant annet etter kraftige reaksjoner fra KrF og Senterpartiet, skriver Vårt Land..

NRK - 18 Nov 19 kl. 08:31

Fridtun får Språkprisen 2019

Forfattar, filolog, føredragshaldar og tidlegare skihoppar Kristin Fridtun får Språkprisen 2019 frå Språkrådet. Hen får prisen, som er på 100.000 kroner, for bøkene Kjønn og ukjønn (2015), Homoflokar (2018) og Språket er ei bukse (2019)..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 4 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 4 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 6 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 5 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 8 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 7 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 7 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 8 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt