Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 00:56

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Cappelens, Vibe, Eirik Jensens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cappelens, forsvarermed , overraskende, grep
P4 - 04 nov. 19 kl. 07:16

Vil ha Cappelens forsvarer som vitne

Eirik Jensens forsvarere har stevnet Cappelens forsvarer Benedict de Vibe som vitne. Onsdag begynner den nye rettssaken etter at fagdommerne satte til side juryens kjennelse i forrige runde. Juryen ville frikjenne Jensen for narkotika-delen av saken men dømme ham for korrupsjon.

Dagbladet - 04 nov. 19 kl. 05:47

Vil ha Cappelens forsvarer som vitne i retten

Eirik Jensens forsvarere har stevnet Benedict de Vibe som vitne i rettssaken, som starter onsdag..

Aftenposten - 26 mars 20 kl. 15:31

Elden skyter fra hoften mot Cappelens troverdighet | Inge D. Hanssen

Aktor og forsvarer er på hver sin bevismessige klode..

P4 - 19 juni 20 kl. 16:22

- Cappelen kan være fri om to år

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, sier Cappelen kan være en fri mann om to år, om dagens straff blir stående. Da vil han ifølge forsvareren ha sonet to tredjedeler av straffen på 13 års fengsel som Cappelen fikk i lagmannsretten i dag..

NRK - 25 mars 20 kl. 16:08

Ber om mildere straff for Cappelen

Statsadvokat Lars Erik Alfheim la onsdag ned påstand om at narkosmugleren Gjermund Cappelen skal dømmes til 14 år i fengsel. Cappelens forsvarere ber om større rabatt for Cappelens samarbeid med politiet og mener riktig straff er 11 år..

NRK - 19 juni 20 kl. 16:21

– Cappelen kan være fri mann i 2022

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, sier Cappelen kan være en fri mann i august 2022 om dagens straff blir stående. Da vil Cappelen ifølge de Vibe ha sonet to tredjedeler av straffen på 13 års fengsel som han fikk i lagmannsretten fredag..

P4 - 25 mars 20 kl. 16:10

Ønsker 14 års fengsel for Cappelen

Påtalemyndigheten ber om 14 års fengsel for narkosmugleren Gjermund Cappelen. Det er et år mindre enn dommen han fikk i Oslo tingrett. Samtidig ønsker Cappelens forsvarer at han får større rabatt for å ha samarbeidet med politiet, og mener riktig straff er 11 år.

P4 - 10 mars 20 kl. 05:45

Forsvarer forskjellig korona-håndtering

Helsedirektoratet forsvarer avgjørelsen om at kommuner selv har ansvar for å bestemme hvordan de vil håndtere koronaviruset. Dette har ført til store forskjeller. Enkelte steder går alt som normalt, mens i andre kommuner er skolekantinter stengt, arrangementer med mange deltakere avlyst og besøkende får ikke være i fellesrom på sykehjem.

Dagbladet - 07 okt. 19 kl. 21:14

Torpedo-forsvarer reagerer: - Ingen forbindelse

Pågrep Jan Erik «Jannik» Iversen for utpressing av Kjell Inge Røkke. Fant springkniv og elektrosjokkvåpen hjemme hos ham..

Aftenposten - 12 feb. 20 kl. 14:01

Trump-vennen risikerte lang fengselsstraff. Så tvitret presidenten.

Aktorene trakk seg, og kritikken hagler etter at justisdepartementet overraskende grep inn i rettssaken mot president Donald Trumps venn.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt