Dagbladet > Nyheter

Monday, 27 January, 19:14

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Cappelens, Vibe, Eirik Jensens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cappelens, forsvarermed , overraskende, grep
P4 - 04 Nov 19 kl. 07:16

Vil ha Cappelens forsvarer som vitne

Eirik Jensens forsvarere har stevnet Cappelens forsvarer Benedict de Vibe som vitne. Onsdag begynner den nye rettssaken etter at fagdommerne satte til side juryens kjennelse i forrige runde. Juryen ville frikjenne Jensen for narkotika-delen av saken men dømme ham for korrupsjon.

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 05:47

Vil ha Cappelens forsvarer som vitne i retten

Eirik Jensens forsvarere har stevnet Benedict de Vibe som vitne i rettssaken, som starter onsdag..

Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 21:14

Torpedo-forsvarer reagerer: - Ingen forbindelse

Pågrep Jan Erik «Jannik» Iversen for utpressing av Kjell Inge Røkke. Fant springkniv og elektrosjokkvåpen hjemme hos ham..

Klartale - 24 Jan 20 kl. 10:06

Mexico pågrep 800 migranter

Sikkerhets-styrker pågrep folk. De tok seg ulovlig inn i landet..

P4 - 07 Aug 19 kl. 05:27

Høyesterett avviser anker i Funcom-saken

Høyesterett avviser ankene fra Økokrim og de to domfeldte i den såkalte Funcom-saken. Dermed er dommene fra lagmannsretten, for innsidehandel og markedsmanipulasjon, rettskraftige. Advokat Frode Sulland, som forsvarer mannen som ble dømt til 21 dagers betinget fengsel for ett tilfelle av markedsmanipulasjon, sier til Dagens Næringsliv at avvisningen fra ankeutvalget ikke var overraskende..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 18:15

Syv grep som kan hjelpe mot vanskelig start i barnehagen

Syv grep som kan gjøre avskjeden enklere for både barn og voksen..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 00:43

Tesla leverte overraskende positivt resultat

Elbilprodusenten Tesla Inc kan vise til et overraskende godt kvartalsresultat. Det er godt nytt for Elon Musks løfte om å levere over 360.000 biler i år..

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 06:15

Politireformen - Kallmyrs hengemyr

Å leggje ned 122 lensmannskontor var ikkje eit grep for meir nærpoliti, og heller ikkje eit nødvendig grep for at politiet skulle kunne møte dei nye kriminalitetsformene..

P4 - 05 Aug 19 kl. 11:23

Overraskende boligprisfall i juli

Boligprisene sank overraskende med 1,1 prosent i juli. Det viser nye tall fra Eiendom Norge som ble lagt frem nå i formiddag. Flere økonomer forventet en moderat oppgang, men ble tatt på senga av en dårlig prisutvikling.

P4 - 03 Nov 19 kl. 22:16

- PST tolket loven feil

PST tolket loven feil da de krevde at en amerikansk høyreekstemist ble utvist fra Norge til Ungarn mandag formiddag. Det sier hans forsvarer, John Christian Elden til NRK. Elden mener arresten er ulovlig, fordi han selv ønsker å reise før og har opphold i hele EØS.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt