NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 05:28

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:47

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Capitol, Kongressen, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Capitol-politiet, innrømmer, feil
Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 19:59

- Capitol i lockdown

Kaos utenfor Capitol Hill, der Joe Biden i kveld erklæres som USAs neste president..

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 21:53

Fullstendig kaos idet Trump-demonstranter stormet Capitol

Et stort antall av Trumps støttespillere har tatt seg gjennom politisperringene og inn i Capitol, bygningen der Kongressen holder til..

NRK - 09 jan. 21 kl. 19:09

– Capitol Hill er et åsted

Påtroppende leder for det amerikanske Senatets etteretningskomité, Mark Warner sier at Capitol Hill hvor Kongressen ligger, er et åsted som må undersøkes. Han har bedt teleoperatører og sosiale medier sikre innhold og metadata knyttet til stormingen..

NRK - Igår: 15:12

Innrømmer feil i bestselger

Forfatter Åsne Seierstad skrev at fremmedkriger Bastian Vasquez ble straffet med døden av IS for drapet på en liten gutt i sin bok «To søstre», men innrømmer nå at det er feil, og sier at boka vil bli revidert. Det melder Dagbladet..

VG - 22 jan. 21 kl. 16:16

Melina Johnsen innrømmer straffskyld for ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse

Realitykjendis Melina Johnsen innrømmer straffskyld for en rekke forhold. – Hun angrer veldig og kommer til å ta straffen, sier forsvarer..

VG - 12 feb. 21 kl. 11:55

Innrømmer gambling - endrer ikke foran gullkampen

Sverre Lunde Pedersen (29) bytter ikke tilbake til sine gamle skøytejern foran gullkampen på lagtempo, selv om landslagssjef Bjarne Rykkje innrømmer at det var gambling å bruke nytt og annerledes «understell» - og det åpenbart ikke fungerte på 5000-meteren..

NRK - 05 feb. 21 kl. 15:59

EU-topp innrømmer feil

EU-topp Ursula von der Leyen sier i et intervju med tyske Süddeutsche Zeitung at hun har ansvaret for feil begått i anskaffelsen av vaksiner og erkjenner at de skulle tenke på masseproduksjon tidligere, skriver NTB..

NRK - 10 feb. 21 kl. 11:01

EU vedgår feil i vaksinestrategi

Ursula von der Leyen innrømmer feil i EUs vaksinestrategi – blant annet for treg godkjenning – men forsvarer kjernen i strategien..

NRK - 07 jan. 21 kl. 20:37

Vil bli kvitt sikkerhetssjefer

Nancy Pelosi vil bli kvitt sjefen på Capitol-politiet Steven Sund og påtroppende leder i Senatet Chuck Schumer sier han vil sparke sikkerhetssjefen i Senatet Mike Stenger, sikkerhetssjefen i Representantenes hus Paul Irving har sagt opp..

NRK - 08 jan. 21 kl. 00:38

Kongressens politisjef går av

Steven Sund, sjef for Capitol-politiet, går av 16. januar, opplyser en talsperson til NBC News. Oppsigelsen kommer som følge av kritikk av politiets opptreden da demonstranter stormet Kongress-bygningen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 5 minutter siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 12 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 15 minutter siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 15 minutter siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 45 minutter siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Avis må trykke Meghan-notis

Den britiske avisa Mail on Sunday må trykke en notis på forsiden om at Meghan Markle vant sitt søksmål mot avis-konsernet. Avisa er dømt for å ha krenket privatlivet og opphavsretten til hertuginnen da de trykket et brev til hennes far..

NRK - 4 timer siden

23 unge anmeldt etter fest i Bærum

23 ungdommer i alderen 15–16 år er anmeldt for brudd på smittevernreglene etter at politiet i går kveld avbrøt en fest på Bekkestua. I Bærum er det bare lov å være 10 samlet privat. Kommunen hadde siste døgn 19 nye smittetilfeller..

NRK - 1 time siden

11 anmeldt etter studentfest

Elleve studenter er politianmeldt etter at Oslo-politiet i natt avsluttet en fest på Blindern ved 3-tida. Festen foregikk i strid med smittevernreglene, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Sør-Norge: stengte fjelloverganger

I Sør-Norge er fylkesvei 50 Hol-Aurland og fv. 57 Tyin-Årdal begge midlertidig stengt på grunn av uvær. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er det innført kolonnekjøring over riksvei 7 Hardangervidda.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt