NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:13

Canada vil satse militært i Arktis

Regjeringen i Canada har lagt fram en strategisk tiårig plan for Arktis som innebærer et større militært nærvær. – Det er voksende internasjonal interesse for Arktis, fastslår regjeringen i et strategidokument som ble offentliggjort tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, Arktis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Canada, vil, satse, militærti , Arktis
Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 09:37

Canada etterforsker tyveri ved militært forskningssenter

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter..

P4 - 17 Jul 19 kl. 10:14

Etterforsker storstilt militærtyveri

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter. Så mye som 30.000 dokumenter kan være stjålet, ifølge Radio-Canada.

NRK - 03 Jul 19 kl. 03:17

Vil satse mer på satellittoppskyting

Konsernsjefen i Andøya Space Center vil satse på å bli europeisk senter for oppskyting av satellitter. Han har lagt frem en plan om investeringer for utbygging for 1,3 milliarder kroner for eierne Kongsberggruppen og Næringsdepartementet..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 06:11

Vil satse 1,3 milliarder for å skyte opp satellitter fra Andøya

Andøya Space Center vil satse på å bli et europeisk senter for oppskyting av satellitter og blir mer enn dobbelt så stort som i dag..

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:23

Formell valgstart i Canada onsdag

I Canada vil statsminister Justin Trudeau formelt starte kampanjen for det nasjonale valget onsdag. Den nasjonale valgdagen finner sted 21. oktober.

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 06:42

Vil satse 1,3 milliarder for å skyte opp satellitter fra Andøya

Andøya Space Center vil satse på å bli et europeisk senter for oppskyting av satellitter og bli mer enn dobbelt så stort som i dag..

VG - 09 Jul 19 kl. 08:23

Marit Bjørgens om ski-rekrutteringen: – Det er tøft å satse økonomisk

Marit Bjørgen (39) skal hjelpe trøndere til å nå verdenstoppen, men skilegenden forstår at økonomien gjør det utfordrende å satse..

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 08:25

De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene  i USA og Canada fredag kveld..

NRK - 01 Jun 19 kl. 06:35

– Folkemord på urfolk i Canada

I en ny rapport om savnede og drepte kvinner som tilhører urbefolkningen i Canada omtales hendelsene som et folkemord, ifølge BBC. Det er den kanadiske kringkasteren CBC som har sett rapporten som skal offentliggjøres mandag..

E24 - 03 Jul 19 kl. 06:02

Vil satse 1,3 milliarder for å skyte opp satellitter fra Andøya

Andøya Space Center vil satse på å bli et europeisk senter for oppskyting av satellitter og blir mer enn dobbelt så stort som i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt