NRK > Nyheter

Tuesday, 18 February, 10:16

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:13

Canada vil satse militært i Arktis

Regjeringen i Canada har lagt fram en strategisk tiårig plan for Arktis som innebærer et større militært nærvær. – Det er voksende internasjonal interesse for Arktis, fastslår regjeringen i et strategidokument som ble offentliggjort tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, Arktis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Canada, vil, satse, militærti , Arktis
Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 09:37

Canada etterforsker tyveri ved militært forskningssenter

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter..

P4 - 17 Jul 19 kl. 10:14

Etterforsker storstilt militærtyveri

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter. Så mye som 30.000 dokumenter kan være stjålet, ifølge Radio-Canada.

P4 - 16 Oct 19 kl. 09:37

Stanser våpeneksport til Tyrkia

Canada innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia. Det opplyser landets utenriksdepartement. Canada føyer seg dermed inn i rekken av land som ikke vil levere våpen til Tyrkia etter at landet nylig startet en militæroffensiv i Nord-Syria..

NRK - 24 Nov 19 kl. 05:24

USA advarer Canada mot Huawei

USAs sikkerhetsmyndighet fraråder Canada å bruke Huaweis 5G-teknologi, og sier det vil sette informasjonsdelingen mellom landene i fare. Om Canada benytter Huawei, vil det også gjøre canadiere utsatt for informasjonsinnhenting fra Kina, mener USA..

NRK - 25 Dec 19 kl. 06:25

Jordskjelv i Canada

Et jordskjelv med styrke 6,3 rystet vestkysten av Canada. Skjelvets episenter var 182 kilometer vest for den vesle byen Port Hardy i British Columbia i Canada, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det er ikke meldt om ødeleggelser..

NRK - 03 Jul 19 kl. 03:17

Vil satse mer på satellittoppskyting

Konsernsjefen i Andøya Space Center vil satse på å bli europeisk senter for oppskyting av satellitter. Han har lagt frem en plan om investeringer for utbygging for 1,3 milliarder kroner for eierne Kongsberggruppen og Næringsdepartementet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 04:16

Canada: Trudeau med tidlig ledelse

I Canada-valget tar statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet ledelsen, etter de første opptellingene i provinsene ved Atlanterhavet. Trudeau risikerer å miste regjeringsmakten i Canada, der de konservative står klare til å overta..

Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 19:00

Etter to hjerteoperasjoner bestemte 19-åringen fra Stavanger seg for å satse på isdans

Kunstløp: Maria Bjørkli (19) har flyttet til USA for å satse alt på isdans-drømmen..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 06:11

Vil satse 1,3 milliarder for å skyte opp satellitter fra Andøya

Andøya Space Center vil satse på å bli et europeisk senter for oppskyting av satellitter og blir mer enn dobbelt så stort som i dag..

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:23

Formell valgstart i Canada onsdag

I Canada vil statsminister Justin Trudeau formelt starte kampanjen for det nasjonale valget onsdag. Den nasjonale valgdagen finner sted 21. oktober.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

VG: Nødnettet er nede flere steder

Politidirektoratet bekrefter overfor VG at nødnettet er nede flere steder. Det gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt. Feilen oppstod i forbindelse med vedlikeholdsarbeid hos leverandøren.

NRK - 30 minutter siden

Vestkantboliger selges med tap

På Tjuvholmen ble én av syv boliger solgt med tap det siste året. Tall fra Prognosesenteret viser at andre utsatte steder er Bygdøy, Ullern, Nordstrand og Majorstuen, skriver Aftenposten. På østkanten ble det solgt flere boliger med gevinst..

NRK - 30 minutter siden

Dom i stor svindelsak faller i dag

Britta Nielsen (65), som er tiltalt for å ha svindlet til seg over hundre millioner kroner fra den danske Socialstyrelsen, får tirsdag sin dom. Aktoratet mener retten bør vurdere om Nielsen bør få en historisk høy straff på opptil tolv års fengsel..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for flere innbrudd

Fire menn er alle dømt til fengsel i to år for elleve ulike innbruddstyverier i Follo i april og mai 2019. Alle innrømmet tyveriene da de møtte for Follo tingrett i forrige uke..

NRK - 30 minutter siden

Jazzmusiker Jon Christensen er død

Jon Christensen døde på Sagenehjemmet i Oslo natt til tirsdag. Det opplyser musikerens kone, melder VG. Christensen ble 76 år gammel.

NRK - 1 time siden

Vegvesenet tilbakekaller løyvene

Det litauiske transportselskapet Vlantana Norge mister løyvene sine i Norge på grunn av flere alvorlige brudd på lover og regler. Det er første gang Vegvesenet tilbakekaller løyver på grunn av vandel. Vlantana Norge har hovedkontor på Gardermoen..

NRK - 45 minutter siden

Flere kildesorterer plast

En undersøkelse utført av Grønt Punkt Norge i januar viser at 83 prosent av nordmenn oppgir at de kildesorterer plastemballasje. Aldri har oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje vært høyere enn de to siste månedene..

NRK - 1 time siden

– Kan utvikle seg til en pandemi

Frankrikes nye helseminister Olivier Veran sier tirsdag at det er en risiko for at det nye koronaviruset kan utvikle seg til en global epidemi, en såkalt pandemi. Veran sier også at landet er rustet til å møte en eventuell pandemi..

NRK - 2 timer siden

Sykehusdirektør i Wuhan død

Direktøren ved Wuchang-sykehuset i byen Wuhan er død etter å ha blitt smittet av det nye koronaviruset, bekrefter statskontrollerte kinesiske medier. Minst seks andre helsearbeidere har dødd av viruset..

NRK - 1 time siden

18-årsgrense for gambling-spill

Medietilsynet følger nye europeiske retningslinjer og setter opp aldersgrensen til 18 år for dataspill som inneholder opplæring i pengespill. Aldersgrensen gjelder spill som poker, rulett og black jack, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt