Aftenposten > Nyheter

Tuesday, 28 January, 09:36

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 09:37

Canada etterforsker tyveri ved militært forskningssenter

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Canada, etterforsker, tyveri, ved, militært, forskningssenter
P4 - 17 Jul 19 kl. 10:14

Etterforsker storstilt militærtyveri

Forsvaret i Canada har startet etterforskning etter at en tidligere ansatt ved et militært forskningssenter skal ha stjålet og destruert sensitive dokumenter. Så mye som 30.000 dokumenter kan være stjålet, ifølge Radio-Canada.

NRK - 02 Nov 19 kl. 22:55

Tatt for tyveri av bil

Fire personer er pågrepet i forbindelse med tyveri av en bil under prøvekjøring fra en forhandler i Kristiansand. De fire ble pågrepet på Mosby, der også bilen ble funnet lørdag kveld..

NRK - 02 Apr 19 kl. 21:09

Dømt for tyveri av barberblader

En 40 år gammel hviterusser er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for tyveri av barberblader og tannbørstehoder for 325.000 kroner. I Stavanger tingrett erkjente mannen at noe var kjøpt, men at mesteparten var stjålet, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 16 timer siden

Frykter ID-tyveri og nettsvindel

I politiets innbyggerundersøkelse for 2019 svarer 79 prosent at de har tillit til politiet. Dette er opp to poeng fra 2018. De spurte er mest bekymret for svindel eller bedrageri på nett (35 prosent), trafikkfare (31 prosent), og ID-tyveri (29 prosent)..

NRK - 25 Dec 19 kl. 06:25

Jordskjelv i Canada

Et jordskjelv med styrke 6,3 rystet vestkysten av Canada. Skjelvets episenter var 182 kilometer vest for den vesle byen Port Hardy i British Columbia i Canada, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det er ikke meldt om ødeleggelser..

NRK - 24 Nov 19 kl. 05:24

USA advarer Canada mot Huawei

USAs sikkerhetsmyndighet fraråder Canada å bruke Huaweis 5G-teknologi, og sier det vil sette informasjonsdelingen mellom landene i fare. Om Canada benytter Huawei, vil det også gjøre canadiere utsatt for informasjonsinnhenting fra Kina, mener USA..

NRK - 22 Oct 19 kl. 04:16

Canada: Trudeau med tidlig ledelse

I Canada-valget tar statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet ledelsen, etter de første opptellingene i provinsene ved Atlanterhavet. Trudeau risikerer å miste regjeringsmakten i Canada, der de konservative står klare til å overta..

Aftenposten - 25 Dec 19 kl. 15:55

To personer pågrepet for tyveri i kirke i Oslo

En mann og en kvinne ble 1. juledag pågrepet for tyveri i en kirke i Oslo. Politiet tror tyvene også har vært på ferde i andre bygg i sentrum..

E24 - 13 Jan 20 kl. 11:59

Mener rettsstaten svikter ofre for ID-tyveri

Jusekspert er kritisk til hvordan rettssystemet behandler ofre for identitetstyveri. – Når det allerede ligger en straffesak om ID-tyveri, bør det som hovedregel ikke reises en erstatningssak mot offeret..

NRK - 02 Oct 19 kl. 18:56

Flere tyverier av verdifulle varer

I 2018 var det en økning i tyverier og grove tyverier i norske butikker på 3 prosent sammenlignet med året før. Mange av sakene ble henlagt av politiet. 7.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 30 minutter siden

Statens vegvesen skeptisk til å endre trafikkreglene

Avdelingsdirektør Guro Ranes i Statens vegvesen synes ikke Lisa Maria Hareides forslag om at bilister og fotgjengere ikke skal ha grønt lys samtidig er lurt..

Aftenposten - 30 minutter siden

Frp sier nei til SVs forslag om å legge ned storfylker

SV fremmer tirsdag forslag i Stortinget om at tvangssammenslåtte fylker, som Viken, skal kunne søke om å løse seg opp. Frp vil trolig ikke støtte forslaget..

Aftenposten - 30 minutter siden

Oilers får besøk av Vålerenga i kveld: – Alltid kule kamper å spille

Oilers har hatt et godt tak på Vålerenga denne sesongen. Tirsdag kveld kommer iskrigerne på nytt til Stavanger..

Aftenposten - 30 minutter siden

Disse fem forbrukerne dominerer i dag – er du en av dem?

Én forbruker drar med seg alle andre og er et forbilde. Selv dem som stritter imot..

Aftenposten - 45 minutter siden

Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson

Per-Willy Amundsen tar over Solveig Hornes rolle som Fremskrittspartiets justispolitiske talsperson på Stortinget, ifølge Adresseavisen..

Aftenposten - 30 minutter siden

NBA utsetter Lakers-kamp etter Bryant-ulykken

NBA har valgt å utsette tirsdagens kamp mellom LA Lakers og LA Clippers på grunn av søndagens fatale helikopterulykke, som krevde livet til Kobe Bryant..

Aftenposten - 1 time siden

Kan statistikk og matematikk redde like mange liv som nye medisiner?

Med statistiske datamodeller kan vi simulere effekten av millioner av behandlingsalternativer og finne den beste behandlingen for hver enkelt kreftpasient..

Aftenposten - 3 timer siden

Jarlsberg-kutt rammer Felleskjøpet

Over 20 arbeidsplasser i Felleskjøpet står i fare fordi Tine har besluttet å flytte osteproduksjonen for utenlandsmarkedet til Irland og bruke europeisk melk..

Aftenposten - 3 timer siden

Meglerhus dømt til å betale millionerstatning

Pareto Securities er i Oslo tingretten dømt til å betale egne kunder 89 millioner kroner i erstatning for tapte inntekter..

Aftenposten - 3 timer siden

Flo spiller legendekamp til støtte for skogbrannofre

Internasjonale fotballegender, blant dem Tore André Flo (46), møtes til veldedighetskamp i Australia..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt