NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 17:01

NRK - 06 mars 21 kl. 05:52

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten. Bare folk som er bosatt i California får kjøpe billetter..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, Disneyland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: California, åpner, opp, Disneyland
NRK - Igår: 16:19

Disneyland vert vaksinasjonssenter

Frankrike planlegg å lette på koronatiltaka, mellom anna reiserestriksjonar innanriks og portforbodet, frå 2. mai. Samstundes skal eit konferansesenter i fornøyelsesparken Disneyland utanfor Paris brukast til å massevaksinere franskmenn..

NRK - 03 april 21 kl. 05:14

Åpner for konserter i California

California åpner fra 15. april for innendørs konserter, teater og basketballkamper, samt private arrangementer, for første gang på over ett år. Begrunnelsen er at smitteraten har falt til rekordlavt nivå i California..

NRK - 11 feb. 21 kl. 18:34

California hardest rammet i USA

I California har 45.496 mennesker mistet livet i koronapandemien så langt. Dermed har delstaten passert New York som den hardest rammede i USA, ifølge statistikk.

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjonene

California letter på restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjoner

California letter på korona-restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 19 jan. 21 kl. 03:32

Mutert virus funne i 20 delstatar

Den britiske varianten av koronaviruset er oppdaga i 20 delstatar, melder det amerikanske smittevernbyrået CDC. Flest tilfelle er funne i Florida og California. California har passert 3 millionar smittetilfelle totalt..

NRK - 24 jan. 21 kl. 10:24

Bombeangrep mot kirke i California

FBI og lokale myndigheter etterforsker et bombeangrep mot en kirke i El Monte i California. Ingen ble skadet i angrepet mot kirken lørdag morgen, men bygningen ble ødelagt..

VG - 15 feb. 21 kl. 12:18

Lager Trump-TV i California: San Francisco har blitt en flyktningleir

WASHINGTON D.C. (VG) Ben Bergquam kjemper Donald Trumps sak fra en av USAs mest liberale stater.

NRK - 25 feb. 21 kl. 08:32

Over 50.000 døde i California

California er den første amerikanske delstaten som har passert 50.000 døde under koronapandemien. Det melder NBC News.

NRK - 03 mars 21 kl. 00:32

13 døde i kollisjon i California

13 personer mistet livet i en kollisjon ved Holtville sør i California tirsdag. Det var 25 personer i bilen som kolliderte med en lastebil med grus. Bilen var registrert for sju eller åtte passasjerer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Treplanting og migrantløsning

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorbere millioner av tonn CO2.

NRK - 5 minutter siden

Legg fram heimekontor-forskrift

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen legg fram ei ny forskrift for heimekontor, melder Aftenposten. Forslaga Isaksen sender ut og ynskjer svar på frå partane i arbeidslivet går mellom anna ut på om heimekontoret er frivillig, omfang, utstyr og ansvaret til arbeidsgivar..

NRK - 30 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 30 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 30 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 30 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

NRK - 45 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt