NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:20

NRK - 13 maj 22 kl. 07:58

CNN: Russisk skip med stjålet korn avvist i flere havner

Et russisk skip med korn stjålet i Ukraina er blitt avvist i flere havner i Middelhavet, ifølge CNN. Kornet kan nå ha blitt lastet over i nytt skip. TV-kanalen har identifisert skipet som «Matros Pozynich». Det er ett av tre skip som er involvert i handel med stjålet korn, ifølge ukrainske tjenestemenn. I slutten av april ankret skipet opp utenfor Krim og slo av radiomottakeren.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, Middelhavet, CNN, Pozynich, Krim, Sevastopol, Alexandria, Egypt, Beirut, Latakia, Syria, Marinetraffic, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Russisk, skipmed , stjålet, korn, avvisti , flere, havner
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 26 apr 22 kl. 11:07

Støre sier det vil ta tid å stenge norske havner for russiske skip

Flere land i Den europeiske union (EU) nekter å ta imot skip fra Russland. Årsaken er at det er en del av straffen mot landet. Målet er at det kan bidra til en slutt på krigen i Ukraina.

NRK - 02 maj 22 kl. 10:54

CNN: Russland har stjålet landbruksutstyr

Russiske soldater har stjålet traktorer, skurtreskere og landbruksutstyr i den okkuperte byen Melitopol i Ukraina og sendt alt til Tsjetsjenia, skriver CNN. Det begynte med beslag av to skurtreskere hos den aktuelle landbruksaktøren, ifølge kilden. I løpet av de påfølgende ukene skal alt ha blitt stjålet – inkludert nær 30 landbrukskjøretøy med en samlet verdi på rundt 50 millioner kroner.

NRK - 10 mar 22 kl. 08:25

Jobbar med spørsmålet om å stenga hamner for russiske skip

– Vi jobbar intenst med spørsmålet om å stenga hamner. Vi hadde ikkje gjort det om vi ikkje hadde hatt interesse i å stenga hamnene, seier fiskeriminister Bjørnar Skjæran (Ap). Han fekk spørsmål frå stortingsrepresentant Ola Elvestuen (V) om regjeringa meiner at Europa skal stenga hamnene for russiske skip og om det er noko regjeringa jobbar aktivt for.

NRK - 25 maj 22 kl. 12:36

Pågrepet i stjålet lastebil

To personer er pågrepet på Hellerudsletta etter å ha kjørt en stjålet lastebil. Ifølge politiet ble lastebilen stjålet på Skedsmokorset i natt. Romerikes Blad skriver at kjøretøyet så ble observert av eieren noen timer senere.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 24 feb 22 kl. 16:12

Norske skip på vei til Ukraina snur

Flere norske skip på vei til Ukraina legger nå om kursen. Rederiforbundet følger situasjonen nøye. Tre norske skip på vei til Ukraina og Russland legger nå om kursen, skriver Teknisk Ukeblad.

NRK - 06 maj 22 kl. 03:34

CNN: USA bidro til å senke krigsskipet Moskva

Ukrainske styrker fikk litt hjelp fra amerikansk etterretning da de målrettet traff det russiske krigsskipet Moskva i Svartehavet, skriver CNN. Skipet sank 14. april etter å ha blitt truffet av to ukrainske missiler.

NRK - 06 maj 22 kl. 03:34

CNN: USA bidro til å senke krigsskipet «Moskva»

Ukrainske styrker fikk litt hjelp fra amerikansk etterretning da de målrettet traff det russiske krigsskipet «Moskva» i Svartehavet, skriver CNN. Skipet sank 14. april etter å ha blitt truffet av to ukrainske missiler.

NRK - 27 apr 22 kl. 16:21

Britene har importert russisk olje for milliarder siden invasjonen

Storbritannia har importert russisk olje for rundt 2,2 milliarder kroner siden russiske styrker invaderte Ukraina. Ifølge miljøorganisasjonen Greenpeace, som overvåker oljeimporten, har 1,9 millioner fat russisk olje funnet veien til Storbritannia siden krigsutbruddet. Den britiske regjeringen har forbudt russiskeide og russiskopererte skip fra å legge til kai, men det hindrer ikke oljetankere som er registrert i Panama eller andre skatteparadis.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 15 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 15 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 30 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 45 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com