NRK > Nyheter

Monday, 17 December, 03:35

NRK - 04 Dec 17 kl. 23:50

CNN: Forbudet rammer åtte land

Ifølge CNN rammer Donald Trumps innreiseforbud åtte land, ikke seks. I tillegg til de muslimske landene Tsjad, Iran, Libya, Somalia, Syria og Jemen, skriver CNN at innreiseforbudet også påvirker statsborgere fra Nord-Korea og Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Donald Trumps, Tsjad, Jemen, Nord-Korea, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Forbudet, rammer, åtte, land
NRK - 15 Jun 18 kl. 11:01

Opphever bålforbud flere steder

Det totale forbudet mot bål og grilling oppheves nå flere steder i landet. Likevel gjelder det generelle forbudet mot åpen ild i skog og mark..

NRK - 03 Aug 18 kl. 00:18

Dansk politi sliter med burka-forbu

Det omstridte forbudet mot å bære heldekkende ansiktsplagg i Danmark, skaper tankebry for dansk politi, som mangler retningslinjer for håndhevingen. Forbudet trådte i kraft 1. august..

NRK - 24 Oct 17 kl. 10:40

Klemmeforbud opphevet

Fungerende rektor ved Øygard skole i Sandnes, Anja Sarita Røyneberg, sier at de trekker forbudet mot at elever skal kunne klemme eller ha fysisk kontakt i friminuttene. Årsaken til at forbudet kom opp var at fysisk kontakt ofte endte i konflikt..

NRK - 26 Jun 18 kl. 16:11

McDonalds fikk plastbot i India

McDonalds, Burger King og Starbucks er blant de mange selskapene som har fått bøter for brudd på forbudet mot engangsplast i Mumbai i India. Forbudet trådte i kraft lørdag og gjelder all bruk av engangsplast, som handleposer, bestikk og sugerør..

P4 - 24 Dec 17 kl. 16:48

- May snur om revejakt

Storbritannias statsminister Theresa May kommer likevel ikke til å fremme et forslag om å oppheve forbudet mot den omstridte revejakten med hunder. 2. juledag er høytidsdagen for dem som driver revejakt i Storbritannia.

NRK - 20 Oct 18 kl. 08:25

Mener tannhelsekutt rammer sårbare

Regjeringen vil kutte i trygdestønadene til tannhelsebehandling for femte år på rad, til sammen 390 millioner kroner i kutt. Det rammer dem som allerede er mest utsatt, sier presidenten i Tannlegeforeningen, Camilla Hansen Steinum til Klassekampen..

NRK - 15 Jun 18 kl. 16:00

Grillforbudet oppheves flere steder

Forbudet mot grilling og bål er opphevet i Agder-fylkene, i Oslo og flere andre steder på Østlandet. Forbudet oppheves fordi det har kommet nedbør de siste dagene. Det generelle bålforbudet i skog og mark gjelder imidlertid fortsatt..

P4 - 29 May 18 kl. 20:21

Flatnesede hunder forbys på Norwegian-fly

Hunder som har flat nese forbys på Norwegian-fly. Flyselskapet mener hundene har en høy risiko for pusteproblemer og overoppheting grunnet stress, og baserer det på anbefaling fra en amerikansk veterinærforening Forbudet rammer flere raser, samt også flere kattetyper, skriver VG. Både hundreoppdrettere og Norsk Kennel Klub fortviler, og sier hunder svært sjeldent blir så stresset under flyturer at de får pusteproblemer.

Hegnar.no - 08 Dec 18 kl. 08:51

Det hvite hus: - Ingen nye opplysninger som rammer Trump

Rettsdokumentene som fredag ble lagt fram i sakene mot tidligere Trump-rådgivere, inneholder ikke noe nytt som rammer presidenten, ifølge Det hvite hus..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Beskjeden opning for børsane i Asia

Asia-børsane opna beskjedent måndag, dagen før den amerikanske sentralbanken held eit møte som kan få store utslag for aksjemarknaden, eit møte asiatiske marknaden følgjer nøye med på. Investorar håper møtet kan gi innblikk i renteutviklinga i 2019..

NRK - 15 minutter siden

400 hundar drepne av ulv sidan 1995

Dei siste 23 åra er det registrert 617 ulveåtak mot hundar i Skandinavia. Til saman 400 hundar er drepne. Åtte av ti blei brukt til elgjakt eller harejakt, skriv Nationen og viser til en rapport fra Norsk institutt for naturforskning (Nina)..

NRK - 15 minutter siden

Tusen heidra offera i Strasbourg

Torget i terrorramma Strasbourg var søndag kveld fylt med menneske som ønska å heidre offera som blei drepne. Seremonien varte i rundt ein time. Totalt fem er døde av skotskadane dei fekk i åtaket, medan elleve personar vart såra..

NRK - 45 minutter siden

Avsluttar leiteaksjon på Radøy

Den omfattande leiteaksjonen på Radøy i Nordhordland er avslutta utan resultat. Mannskap frå politiet, Norsk luftambulanse, Norske redningshunder, Røde kors og brannvesenet har søkt både på sjø og land, skriv Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Reuters: Italia med budsjettforslag

Italias statsminister og koalisjonsregjeringas leiarar er samde om forslag til eit nytt statsbudsjett som dei håper vil tilfredsstille EUs krav og redde Italia frå bøter og andre straffesanksjonar, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea ut mot USAs sanksjonar

Nord-Korea seier at dei amerikanske sanksjonane mot tre nordkoreanske embetsmenn kan blokkere vegen mot ei atomnedrusting på Koreahalvøya for alltid. Sanksjonspolitikk og press vil vere eit storslått feilgrep, heiter det i fråsegna..

NRK - 1 time siden

Søker statsstøtte til milliardrigg

Oppdrettsselskapet Salmar vil bygge en rigg for oppdrett til havs. Store deler av milliardkostnaden kan indirekte sikres via nye oppdrettsløyver fra staten, skriver Dagens Næringsliv. Byggekostnaden er anslått til halvannen milliard kroner..

NRK - 1 time siden

NOAH:–Norsk ulvepolitikk er ei skam

NOAH reagerer sterkt på at regjeringas vedtak om å felle to ulveflokkar. – Næringsinteresser bidreg til å halde ville dyr på grensa til utrydding, skriv NOAH i ei pressemelding. NOAH meiner vedtaket er eit brot med ulvesonepolitikken..

NRK - 2 timer siden

Vi uroar oss over klima og velferd

Nordmenn bekymrer seg mest for klimaendringar, svekka velferdsstat og økonomisk ulikskap når dei ser framover, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda. Dei har spurd nordmenn om kva i samfunnet dei er mest bekymra for fram mot 2100, skriv Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

Ein person til sjukehus etter brann

Ein person er køyrd til Hamar sjukehus for observasjon etter å ha fått i seg ein del røyk i ein brann i ein einebustad på Romedal i Hedmark. Bebuaren fekk sløkt brannen sjølv, melder Politiet i Innlandet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt