NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:14

NRK - 04 Dec 17 kl. 23:50

CNN: Forbudet rammer åtte land

Ifølge CNN rammer Donald Trumps innreiseforbud åtte land, ikke seks. I tillegg til de muslimske landene Tsjad, Iran, Libya, Somalia, Syria og Jemen, skriver CNN at innreiseforbudet også påvirker statsborgere fra Nord-Korea og Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Donald Trumps, Tsjad, Jemen, Nord-Korea, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Forbudet, rammer, åtte, land
NRK - 24 Oct 17 kl. 10:40

Klemmeforbud opphevet

Fungerende rektor ved Øygard skole i Sandnes, Anja Sarita Røyneberg, sier at de trekker forbudet mot at elever skal kunne klemme eller ha fysisk kontakt i friminuttene. Årsaken til at forbudet kom opp var at fysisk kontakt ofte endte i konflikt..

P4 - 24 Dec 17 kl. 16:48

- May snur om revejakt

Storbritannias statsminister Theresa May kommer likevel ikke til å fremme et forslag om å oppheve forbudet mot den omstridte revejakten med hunder. 2. juledag er høytidsdagen for dem som driver revejakt i Storbritannia.

P4 - 15 Feb 18 kl. 18:21

- Innreiseforbud er grunnlovsstridig

En føderal ankedomstol erklærer Donald Trumps seneste innreiseforbud for grunnlovsstridig. Forbudet berører reisende fra seks land med i hovedsak muslimsk befolkning. Ankedomstolen har konkludert med at det bærer preg av grunnlovsstridig fiendltighet mot islam.

Hegnar.no - 27 Sep 17 kl. 10:40

Saudi Arabia opphever forbudet mot kvinnelige bilførere

Landet var det siste som hadde forbud mot kvinnelige bilførere, men nå oppheves forbudet i Saudi Arabia også..

Aftenposten - 01 Feb 18 kl. 07:38

Fellesforbundet: Seksuell trakassering rammer også menn

En rørlegger ble slikket i nakken da han var på jobb. Taxisjåfører blir klådd på av fulle kunder på vei hjem fra byen. Sextrakassering rammer også menn..

P4 - 05 Feb 18 kl. 05:44

Telenor refses for mobilbrudd

Telenor bryter forbudet mot å lokke tilbake gamle kunder med veldig gode tilbud. Det konkluderer Nasjonal kommunikasjonsmyndighet i et varselbrev. Både Ice, Get og Komplett Mobil har klaget på Telenor, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 25 Jan 18 kl. 14:44

Uaktuelt med fossilforbud fra 2024

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), avlyser det mulige forbudet mot bensin- og dieselbiler innenfor Ring 3 fra 2024. Forbudet er et av flere forslag til tiltak som nå utredes for å få ned luftforurensningen og etter det ble kjent i dag har flere kritikere slaktet forslaget. Johansen sier dette ikke er noe byrådet ønsker og at det er andre tiltak som vil hjelpe til med å nå målet om mindre forurensning..

P4 - 28 Dec 17 kl. 17:39

Irak forlenger flyforbud

Irakiske myndigheter forlenger forbudet mot internasjonale flyginger til og fra irakisk Kurdistan fram til slutten av februar. Forbudet er en konsekvens av at det kurdiske folk stemte for løsrivelse fra Irak. Folkeavstemningen ble avvist og erklært ulovlig av irakiske myndigheter.

P4 - 02 Sep 17 kl. 08:13

Reiseforbud til Nord-Korea innført

Forbudet for amerikanske borgere å reise til Nord-Korea er nå trådt i kraft. Forbudet, som utenriksminister Rex Tillerson kunngjorde i juli, kom etter at den amerikanske studenten Otto Warmbier døde etter å ha blitt frigitt fra Nord-Korea. Amerikanere som har en gyldig grunn til å reise til landet kan fortsatt søke, men mulighetene for å få innvilget tillatelse er svært begrenset, ifølge det amerikanske utenriksdepartementet..

P4 - 11 Oct 17 kl. 05:37

Forbudt å røyke på stranda

Det kan heretter koste deg dyrt å ta deg en røyk på en strand i Thailand. Fra 1. november blir det forbudt å røyke på 20 av landets strender.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 15 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 45 minutter siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Sp-fylkesleder: – Fornuftig valg

Fylkeslederen i Møre og Romstad Senterparti, Tove Henøen, mener det er rett av Ola Borten Moen og ta en pause som nestleder i partiet. – Fornuftig og ansvarlig, sier hun..

NRK - 1 time siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tysklands statsminister Angela Merkel sier landet vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Flyktningene skal inngå i et gjenbosettingsprogram som skal forhindre «ulovlig innvandring og erstatte det med lovlige muligheter», melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt