NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:13

NRK - 04 Dec 17 kl. 23:50

CNN: Forbudet rammer åtte land

Ifølge CNN rammer Donald Trumps innreiseforbud åtte land, ikke seks. I tillegg til de muslimske landene Tsjad, Iran, Libya, Somalia, Syria og Jemen, skriver CNN at innreiseforbudet også påvirker statsborgere fra Nord-Korea og Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Donald Trumps, Tsjad, Jemen, Nord-Korea, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Forbudet, rammer, åtte, land
NRK - 15 Jun 18 kl. 11:01

Opphever bålforbud flere steder

Det totale forbudet mot bål og grilling oppheves nå flere steder i landet. Likevel gjelder det generelle forbudet mot åpen ild i skog og mark..

NRK - 24 Oct 17 kl. 10:40

Klemmeforbud opphevet

Fungerende rektor ved Øygard skole i Sandnes, Anja Sarita Røyneberg, sier at de trekker forbudet mot at elever skal kunne klemme eller ha fysisk kontakt i friminuttene. Årsaken til at forbudet kom opp var at fysisk kontakt ofte endte i konflikt..

NRK - 26 Jun 18 kl. 16:11

McDonalds fikk plastbot i India

McDonalds, Burger King og Starbucks er blant de mange selskapene som har fått bøter for brudd på forbudet mot engangsplast i Mumbai i India. Forbudet trådte i kraft lørdag og gjelder all bruk av engangsplast, som handleposer, bestikk og sugerør..

P4 - 24 Dec 17 kl. 16:48

- May snur om revejakt

Storbritannias statsminister Theresa May kommer likevel ikke til å fremme et forslag om å oppheve forbudet mot den omstridte revejakten med hunder. 2. juledag er høytidsdagen for dem som driver revejakt i Storbritannia.

NRK - 15 Jun 18 kl. 16:00

Grillforbudet oppheves flere steder

Forbudet mot grilling og bål er opphevet i Agder-fylkene, i Oslo og flere andre steder på Østlandet. Forbudet oppheves fordi det har kommet nedbør de siste dagene. Det generelle bålforbudet i skog og mark gjelder imidlertid fortsatt..

P4 - 29 May 18 kl. 20:21

Flatnesede hunder forbys på Norwegian-fly

Hunder som har flat nese forbys på Norwegian-fly. Flyselskapet mener hundene har en høy risiko for pusteproblemer og overoppheting grunnet stress, og baserer det på anbefaling fra en amerikansk veterinærforening Forbudet rammer flere raser, samt også flere kattetyper, skriver VG. Både hundreoppdrettere og Norsk Kennel Klub fortviler, og sier hunder svært sjeldent blir så stresset under flyturer at de får pusteproblemer.

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

P4 - 15 Feb 18 kl. 18:21

- Innreiseforbud er grunnlovsstridig

En føderal ankedomstol erklærer Donald Trumps seneste innreiseforbud for grunnlovsstridig. Forbudet berører reisende fra seks land med i hovedsak muslimsk befolkning. Ankedomstolen har konkludert med at det bærer preg av grunnlovsstridig fiendltighet mot islam.

P4 - 01 Jul 18 kl. 15:28

Totalforbud mot grilling

Nå blir det nytt totalforbud med bål og grilling i Oslo, Asker og Bærum. Forbudet gjelder fra og med i morgen innebærer bruk i og i nærheten av skog og mark. Brannvesenet i Asker og Bærum ber publikum vise stor forsiktighet på grunn av det tørre og varme været, og forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde..

P4 - 30 May 18 kl. 16:10

Norwegian dropper forbud mot flatnesede hunder

Flyselskapet Norwegian opphever forbudet om å nekte hunderaser med kort nese å reise med dem. Selskapet innførte forbudet forgårs fordi de mener hundene har høy risiko for pusteproblemer og stress under flyturene. I en pressemelding skriver selskapet at de vedgår at det er flere gråsoner, og at de heller vil informere eierne bedre, og be dem signere et skjema..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 30 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt