NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 08:34

NRK - 04 Dec 17 kl. 23:50

CNN: Forbudet rammer åtte land

Ifølge CNN rammer Donald Trumps innreiseforbud åtte land, ikke seks. I tillegg til de muslimske landene Tsjad, Iran, Libya, Somalia, Syria og Jemen, skriver CNN at innreiseforbudet også påvirker statsborgere fra Nord-Korea og Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Donald Trumps, Tsjad, Jemen, Nord-Korea, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Forbudet, rammer, åtte, land
NRK - 15 Jun 18 kl. 11:01

Opphever bålforbud flere steder

Det totale forbudet mot bål og grilling oppheves nå flere steder i landet. Likevel gjelder det generelle forbudet mot åpen ild i skog og mark..

NRK - 03 Aug 18 kl. 00:18

Dansk politi sliter med burka-forbu

Det omstridte forbudet mot å bære heldekkende ansiktsplagg i Danmark, skaper tankebry for dansk politi, som mangler retningslinjer for håndhevingen. Forbudet trådte i kraft 1. august..

NRK - 24 Oct 17 kl. 10:40

Klemmeforbud opphevet

Fungerende rektor ved Øygard skole i Sandnes, Anja Sarita Røyneberg, sier at de trekker forbudet mot at elever skal kunne klemme eller ha fysisk kontakt i friminuttene. Årsaken til at forbudet kom opp var at fysisk kontakt ofte endte i konflikt..

NRK - 26 Jun 18 kl. 16:11

McDonalds fikk plastbot i India

McDonalds, Burger King og Starbucks er blant de mange selskapene som har fått bøter for brudd på forbudet mot engangsplast i Mumbai i India. Forbudet trådte i kraft lørdag og gjelder all bruk av engangsplast, som handleposer, bestikk og sugerør..

P4 - 24 Dec 17 kl. 16:48

- May snur om revejakt

Storbritannias statsminister Theresa May kommer likevel ikke til å fremme et forslag om å oppheve forbudet mot den omstridte revejakten med hunder. 2. juledag er høytidsdagen for dem som driver revejakt i Storbritannia.

NRK - 15 Jun 18 kl. 16:00

Grillforbudet oppheves flere steder

Forbudet mot grilling og bål er opphevet i Agder-fylkene, i Oslo og flere andre steder på Østlandet. Forbudet oppheves fordi det har kommet nedbør de siste dagene. Det generelle bålforbudet i skog og mark gjelder imidlertid fortsatt..

NRK - 20 Oct 18 kl. 08:25

Mener tannhelsekutt rammer sårbare

Regjeringen vil kutte i trygdestønadene til tannhelsebehandling for femte år på rad, til sammen 390 millioner kroner i kutt. Det rammer dem som allerede er mest utsatt, sier presidenten i Tannlegeforeningen, Camilla Hansen Steinum til Klassekampen..

P4 - 29 May 18 kl. 20:21

Flatnesede hunder forbys på Norwegian-fly

Hunder som har flat nese forbys på Norwegian-fly. Flyselskapet mener hundene har en høy risiko for pusteproblemer og overoppheting grunnet stress, og baserer det på anbefaling fra en amerikansk veterinærforening Forbudet rammer flere raser, samt også flere kattetyper, skriver VG. Både hundreoppdrettere og Norsk Kennel Klub fortviler, og sier hunder svært sjeldent blir så stresset under flyturer at de får pusteproblemer.

Hegnar.no - 08 Dec 18 kl. 08:51

Det hvite hus: - Ingen nye opplysninger som rammer Trump

Rettsdokumentene som fredag ble lagt fram i sakene mot tidligere Trump-rådgivere, inneholder ikke noe nytt som rammer presidenten, ifølge Det hvite hus..

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 30 minutter siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 1 time siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 45 minutter siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 1 time siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..

NRK - 1 time siden

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 3 timer siden

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt