NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 03:56

NRK - 04 Dec 17 kl. 23:50

CNN: Forbudet rammer åtte land

Ifølge CNN rammer Donald Trumps innreiseforbud åtte land, ikke seks. I tillegg til de muslimske landene Tsjad, Iran, Libya, Somalia, Syria og Jemen, skriver CNN at innreiseforbudet også påvirker statsborgere fra Nord-Korea og Venezuela..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Donald Trumps, Tsjad, Jemen, Nord-Korea, Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Forbudet, rammer, åtte, land
NRK - 15 Jun 18 kl. 11:01

Opphever bålforbud flere steder

Det totale forbudet mot bål og grilling oppheves nå flere steder i landet. Likevel gjelder det generelle forbudet mot åpen ild i skog og mark..

NRK - 03 Aug 18 kl. 00:18

Dansk politi sliter med burka-forbu

Det omstridte forbudet mot å bære heldekkende ansiktsplagg i Danmark, skaper tankebry for dansk politi, som mangler retningslinjer for håndhevingen. Forbudet trådte i kraft 1. august..

NRK - 24 Oct 17 kl. 10:40

Klemmeforbud opphevet

Fungerende rektor ved Øygard skole i Sandnes, Anja Sarita Røyneberg, sier at de trekker forbudet mot at elever skal kunne klemme eller ha fysisk kontakt i friminuttene. Årsaken til at forbudet kom opp var at fysisk kontakt ofte endte i konflikt..

NRK - 26 Jun 18 kl. 16:11

McDonalds fikk plastbot i India

McDonalds, Burger King og Starbucks er blant de mange selskapene som har fått bøter for brudd på forbudet mot engangsplast i Mumbai i India. Forbudet trådte i kraft lørdag og gjelder all bruk av engangsplast, som handleposer, bestikk og sugerør..

P4 - 24 Dec 17 kl. 16:48

- May snur om revejakt

Storbritannias statsminister Theresa May kommer likevel ikke til å fremme et forslag om å oppheve forbudet mot den omstridte revejakten med hunder. 2. juledag er høytidsdagen for dem som driver revejakt i Storbritannia.

NRK - 15 Jun 18 kl. 16:00

Grillforbudet oppheves flere steder

Forbudet mot grilling og bål er opphevet i Agder-fylkene, i Oslo og flere andre steder på Østlandet. Forbudet oppheves fordi det har kommet nedbør de siste dagene. Det generelle bålforbudet i skog og mark gjelder imidlertid fortsatt..

P4 - 29 May 18 kl. 20:21

Flatnesede hunder forbys på Norwegian-fly

Hunder som har flat nese forbys på Norwegian-fly. Flyselskapet mener hundene har en høy risiko for pusteproblemer og overoppheting grunnet stress, og baserer det på anbefaling fra en amerikansk veterinærforening Forbudet rammer flere raser, samt også flere kattetyper, skriver VG. Både hundreoppdrettere og Norsk Kennel Klub fortviler, og sier hunder svært sjeldent blir så stresset under flyturer at de får pusteproblemer.

NRK - 21 Jun 18 kl. 11:26

Dataproblemer rammer politiet

Politiet har problemer dataproblemer i flere av sine systemer for øyeblikket. Det rammer blant annet passystemet. Nødnumrene er ikke berørt av feilen, opplyser Politidirektoratet..

P4 - 15 Feb 18 kl. 18:21

- Innreiseforbud er grunnlovsstridig

En føderal ankedomstol erklærer Donald Trumps seneste innreiseforbud for grunnlovsstridig. Forbudet berører reisende fra seks land med i hovedsak muslimsk befolkning. Ankedomstolen har konkludert med at det bærer preg av grunnlovsstridig fiendltighet mot islam.

P4 - 01 Jul 18 kl. 15:28

Totalforbud mot grilling

Nå blir det nytt totalforbud med bål og grilling i Oslo, Asker og Bærum. Forbudet gjelder fra og med i morgen innebærer bruk i og i nærheten av skog og mark. Brannvesenet i Asker og Bærum ber publikum vise stor forsiktighet på grunn av det tørre og varme været, og forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To pågrepet i Kristiansand

Politiet i Agder jobber med å få roet gemyttene i sentrum av Kristiansand, der det har vært en rekke tilløp til slåssing og to pågripelser natt til fredag. – I natt har det vært over gjennomsnittet ampert, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Ni drept i strid i Libya

Ni personer, inkludert to sivile, ble torsdag drept og tretten ble skadd i et sammenstøt mellom to rivaliserende militser i Libyas hovedstad Tripoli, ifølge lokale myndigheter. Det til tross for våpenhvilen som ble inngått 4. september..

NRK - 1 time siden

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..

NRK - 1 time siden

Trumps tidligere advokat hos FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller, ifølge ABC. I august erklærte Cohen seg skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering..

NRK - 2 timer siden

Matillsynet frykter Nato-mat

Soldater fra 30 ulike land har med egen mat til Norge under Nato-øvelsen i slutten av oktober. Mattilsynet frykter at kjøtt kan bringe med seg afrikansk svinepest eller munn- og klovsyke. Forsvaret forsikrer at de har tatt en del forholdsregler..

NRK - 2 timer siden

Første tegnspråkpris er utdelt

Språkrådet har opprettet en pris for å fremme, utvikle og bevare det norske tegnspråket. Den første prisen ble torsdag kveld tildelt NRK og Marit Vogt-Svendsen, doktor i tegnspråklingvistikk og tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo..

NRK - 3 timer siden

Neste uke kommer Cosby-dommen

Neste uke er det straffutmåling i saken etter at Bill Cosby ble funnet skyldig i tre tilfeller av seksuelle overgrep i 2004. Cosby risikerer 30 års fengsel, samtidig åpner loven også for husarrest eller prøvetid. Cosby vil trolig anke dommen..

NRK - 3 timer siden

Avviste krav om mobbeerstatning

Kommunestyret i Bjerkreim i Rogaland har avvist erstatningskrav fra fire elever etter mobbing i grunnskolen, melder Stavanger Aftenblad. Tre foreldrepar varslet om mobbingen i 2009. Saksbehandlingen har tatt lang tid.

NRK - 3 timer siden

Elev pågrepet etter våpentrusler

Politiet i Agder har pågrepet en 17-åring etter at han kom med konkrete trusler i sosiale medier om våpenbruk mot sin videregående skole i Vennesla. Eleven har erkjent forholdet og politiet regner trusselsen som avklart, melder de på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og drept i Gøteborg, og gjerningspersonen stakk av i en bil, ifølge vitner. Politiet har satt i gang etterforskning av hendelsen og leter nå etter gjerningspersonen. Den drepte er ikke identifisert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt