P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:02

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:24

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje.
Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år.
Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.
TV-kanalen er ikke bare imponert over familien Høsflot Klæbo, men også den norske medaljefangsten, som akkurat nå er på 35 medaljer - 13 av de i langrenn..
Les mer på P4


Les mer om:
Høsflot Klæbo, TV, CNN, Klæbo, Norges, Justin Bieber, OL, Kåre Høsflot

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Klæboer , Norges, svar, Justin, Bieber
Dagbladet - 20 Apr 18 kl. 13:53

Her er Norges svar på Beyoncé

Deilig sjangermiks fra Beady Belle..

Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 19:00

Jobbekspertene: Får jeg jobben eller ikke? Hvor lenge må jeg vente på et svar?

Jobbsøkeprosesser er ofte krevende. For mange er det særlig ventetiden til man får svar som er fylt av spenning. Noen får ikke svar i det helt tatt..

P4 - 20 Mar 18 kl. 18:58

Vil ha svar fra Facebook

EU og Storbritannia krever nå svar fra Facebook etter etter at personopplysninger fra 50 millioner brukere havnet på avveie under valgkampen i USA. Opplysningene ble brukt til å forutsi og påvirke valget til velgerne, og ble solgt videre til Trump-kampanjen fra et analyseselskap. EU vil nå ha svar på hvordan dette kunne skje..

P4 - 05 Jun 18 kl. 09:33

Vil ha svar om jernbanereform

SV og Arbeiderpartiet vil ha svar fra regjeringen om den kostbare jernbanereformen..

Dagbladet - 21 Apr 18 kl. 06:00

Per Sandbergs ekle fiskesuppe

Hvor lenge skal vi måtte vente på svar om Norges fiskeriminister deler ut sin private epost-adresse til lobbyister? Per Sandberg mener på ubestemt tid, skriver Geir Ramnefjell..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 20:46

Ble Norges hærsjef refset på oppdrag fra Forsvarsdepartementet?

Forsvarskomiteen krever svar fra forsvarsminister Frank Bakke-Jensen..

P4 - 21 Nov 17 kl. 12:14

Jensen kommer med SSB-svar

Finansminister Siv Jensen har i dag svart på flere spørsmål om bråket i SSB som endte med at Christine Meyer gikk av som SSB-sjef. Kontrollkomiteen har blant annet krevd svar på om Meyer fikk munnkurv av Jensen. Jensen skriver i sitt svar at de hadde blitt enige om å ikke diskutere saken offentlig før de hadde drøftet mulige løsninger på neste møte..

P4 - 15 Jan 18 kl. 13:47

- Viktig for barna å få svar

- Det er svært viktig at barna til Janne Jemtland får et endelig svar på hva som har skjedd med moren deres. Det sier bistandsadvokat Inger Johanne Reierstad Hansen. Lørdag ble en død kvinne funnet i Glomma, men obduksjonsrapporten, som vil gi endelig svar på om det er savnede Janne Jemtland, er ventet å komme i kveld.

P4 - 24 Oct 17 kl. 16:35

Kontrollkomitéen krever svar fra Per Sandberg

Kontrollkomitéen på Stortinget krever nå svar fra fiskeriminister Per Sandberg på om han har brukt privat e-post i jobben. Sandberg blir blant annet spurt om han har gitt ut sin private e-postadresse til én eller flere lobbyister, skriver Dagbladet. ersom komiteen ikke finner Sandbergs svar tilfredsstillende, kan Frp-toppen få beskjed om å møte for komiteen senere i høst..

VG - 08 Feb 18 kl. 12:57

PST: Vil ta flere måneder å få svar om helse-hacking

Vi får ikke svar på hvem som hacket datasystemene til Helse Sør-Øst før på våren tidligst, ifølge PST..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 3 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt