P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:43

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:24

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje.
Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år.
Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.
TV-kanalen er ikke bare imponert over familien Høsflot Klæbo, men også den norske medaljefangsten, som akkurat nå er på 35 medaljer - 13 av de i langrenn..
Les mer på P4


Les mer om:
Høsflot Klæbo, TV, CNN, Klæbo, Norges, Justin Bieber, OL, Kåre Høsflot

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Klæboer , Norges, svar, Justin, Bieber
Dagbladet - 20 Apr 18 kl. 13:53

Her er Norges svar på Beyoncé

Deilig sjangermiks fra Beady Belle..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 18:43

Rødt vil ha flere svar om Siv Jensens hytteleie

Rødt er ikke fornøyd med Siv Jensens svar til Stortinget om hytta som hun leier av Johan H. Andresen. Nå vil de ha svar om leieprisen på andre hytter i området..

Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 12:40

Innovasjon Norge ansatte Norges rikeste kvinne uten utlysning - styreleder forventer svar

Norges rikeste kvinne ble forespeilet en jobb i ti måneder i Innovasjon Norge. For at ansettelsen skulle være lovlig, ble tilbudet endret til seks måneder..

Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 12:40

Innovasjon Norge ansatte Norges rikeste kvinne uten utlysning – styreleder forventer svar

Norges rikeste kvinne ble forespeilet en jobb i ti måneder i Innovasjon Norge. For at ansettelsen skulle være lovlig, ble tilbudet endret til seks måneder..

Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 19:00

Jobbekspertene: Får jeg jobben eller ikke? Hvor lenge må jeg vente på et svar?

Jobbsøkeprosesser er ofte krevende. For mange er det særlig ventetiden til man får svar som er fylt av spenning. Noen får ikke svar i det helt tatt..

P4 - 20 Mar 18 kl. 18:58

Vil ha svar fra Facebook

EU og Storbritannia krever nå svar fra Facebook etter etter at personopplysninger fra 50 millioner brukere havnet på avveie under valgkampen i USA. Opplysningene ble brukt til å forutsi og påvirke valget til velgerne, og ble solgt videre til Trump-kampanjen fra et analyseselskap. EU vil nå ha svar på hvordan dette kunne skje..

P4 - 05 Jun 18 kl. 09:33

Vil ha svar om jernbanereform

SV og Arbeiderpartiet vil ha svar fra regjeringen om den kostbare jernbanereformen..

Dagbladet - 21 Apr 18 kl. 06:00

Per Sandbergs ekle fiskesuppe

Hvor lenge skal vi måtte vente på svar om Norges fiskeriminister deler ut sin private epost-adresse til lobbyister? Per Sandberg mener på ubestemt tid, skriver Geir Ramnefjell..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 20:46

Ble Norges hærsjef refset på oppdrag fra Forsvarsdepartementet?

Forsvarskomiteen krever svar fra forsvarsminister Frank Bakke-Jensen..

Aftenposten - 15 Aug 18 kl. 16:05

KrF krever svar på om Per Sandberg har skadet Norges interesser

Høyre og Frp reagerer på at KrF ber om Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sikkerhetsvurdering av Per Sandbergs reiser til Kina og Iran..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt