P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:10

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:24

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje.
Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år.
Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.
TV-kanalen er ikke bare imponert over familien Høsflot Klæbo, men også den norske medaljefangsten, som akkurat nå er på 35 medaljer - 13 av de i langrenn..
Les mer på P4


Les mer om:
Høsflot Klæbo, TV, CNN, Klæbo, Norges, Justin Bieber, OL, Kåre Høsflot

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Klæboer , Norges, svar, Justin, Bieber
Aftenposten - 03 Feb 18 kl. 19:00

Jobbekspertene: Får jeg jobben eller ikke? Hvor lenge må jeg vente på et svar?

Jobbsøkeprosesser er ofte krevende. For mange er det særlig ventetiden til man får svar som er fylt av spenning. Noen får ikke svar i det helt tatt..

P4 - 21 Nov 17 kl. 12:14

Jensen kommer med SSB-svar

Finansminister Siv Jensen har i dag svart på flere spørsmål om bråket i SSB som endte med at Christine Meyer gikk av som SSB-sjef. Kontrollkomiteen har blant annet krevd svar på om Meyer fikk munnkurv av Jensen. Jensen skriver i sitt svar at de hadde blitt enige om å ikke diskutere saken offentlig før de hadde drøftet mulige løsninger på neste møte..

P4 - 15 Jan 18 kl. 13:47

- Viktig for barna å få svar

- Det er svært viktig at barna til Janne Jemtland får et endelig svar på hva som har skjedd med moren deres. Det sier bistandsadvokat Inger Johanne Reierstad Hansen. Lørdag ble en død kvinne funnet i Glomma, men obduksjonsrapporten, som vil gi endelig svar på om det er savnede Janne Jemtland, er ventet å komme i kveld.

P4 - 24 Oct 17 kl. 16:35

Kontrollkomitéen krever svar fra Per Sandberg

Kontrollkomitéen på Stortinget krever nå svar fra fiskeriminister Per Sandberg på om han har brukt privat e-post i jobben. Sandberg blir blant annet spurt om han har gitt ut sin private e-postadresse til én eller flere lobbyister, skriver Dagbladet. ersom komiteen ikke finner Sandbergs svar tilfredsstillende, kan Frp-toppen få beskjed om å møte for komiteen senere i høst..

VG - 08 Feb 18 kl. 12:57

PST: Vil ta flere måneder å få svar om helse-hacking

Vi får ikke svar på hvem som hacket datasystemene til Helse Sør-Øst før på våren tidligst, ifølge PST..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 15:02

Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende

Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden..

Hegnar.no - 29 Nov 17 kl. 17:50

Nye svar fra Siv Jensen om SSB

Finansminister Siv Jensen har publisert nye svar til Stortinget om SSB-saken. Svaret er på 169 sider..

VG - 23 Oct 17 kl. 18:05

Ropstad om justisministerens svar: Passivt

Krfs Kjell Ingolf Ropstad krevde svar fra justisminister Per-Willy Amundsen etter overgrepsavsløring. Ropstad kaller Amundsens svar «passivt»..

NRK - 29 Nov 17 kl. 17:58

Nye svar fra Siv Jensen om SSB

Finansminister Siv Jensen har publisert et langt brev med nye svar til Stortinget om bråket i Statistisk sentralbyrå (SSB). Bakgrunnen for konflikten i SSB er en omstridt omorganisering og tidligere SSB-sjef Christine Meyer måtte til slutt gå av..

P4 - 16 Nov 17 kl. 13:16

Krever Goliat-svar fra oljeministeren

Stortinget krever nå flere svar fra oljeministeren om Goliat-feltet kommer til å bli lønnsomt. Stortingets energi- og miljøkomité har nå sendt et brev der de spør om Terje Søviknes synes det er uproblematisk at staten ikke har oversikt over hva Goliat kan gi staten i inntekt, melder Dagens Næringsliv. Beregninger fra miljøorganisasjonen WWF viser at Goliat kan bli et tapsprosjekt, og Stortinget vil ha svar på om dette kan stemme..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..

P4 - 3 timer siden

Moxnes: En seier for den tause majoritet

- Sylvi Listhaugs avgang er en seier for majoriteten, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som fremmet forslaget om mistillit mot justisministeren. Han sier videre at de høyreradikale vil møte hard motstand framover..

P4 - 3 timer siden

23 russiske diplomater har forlatt Storbritannia

De 23 russiske diplomatene som ble utvist fra Storbritannia i kjølvannet av nervegiftsaken i Salisbury, har nå forlatt landet. Det melder Sky News. Forholdet mellom de to landene er i krise, etter at Storbritannia anklaget Russland for giftangrepet på en russisk eks-spion og hans datter.

P4 - 3 timer siden

100.000 syrere fanget i Afrin

Rundt 100.000 syrere sitter fanget i den krigsherjede Afrin-regionen i Syria mens kampene mellom tyrkiske styrker og YPG-miltsen fortsetter. Det melder FN.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt