NRK > Nyheter

Monday, 27 January, 20:12

NRK - 13 Aug 19 kl. 22:23

CBS og Viacom slår seg sammen

TV-gigantene CBS og Viacom slår seg sammen for å ta opp konkurransen med strømmeselskapene Netflix, Amazon og Google. De amerikanske medieselskapene opplyste om fusjonsavtalen tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
CBS, Viacom, Netflix, Google

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CBSog , Viacomslår , seg, sammen
Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 21:04

Mediegiganter slår seg sammen

CBS og viacom fusjonerer..

Dagbladet - 22 May 19 kl. 15:11

- Slik var det å jobbe sammen

Leonardo DiCaprio og Brad Pitt spiller sammen for første gang i «Once Upon A Time In Hollywood»..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 22:47

Amerikanske avisgiganter slår seg sammen

To av USAs største aviseiere, Gannett og GateHouse, er enige om å slå seg sammen i en avtale verdsatt til drøyt 12 milliarder kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

USA benekter at Taliban angrep fly

Det amerikanske forsvarsdepartementet bekrefter at et av deres militærfly er styrtet i Afghanistan, men benekter at det var Taliban som skjøt det ned. Det var et amerikansk fly av typen Bombardier E11-A som styrtet i Ghazni-provinsen mandag..

NRK - 30 minutter siden

Drapstiltalt sier han ville skremme

En 22-årig mann som er siktet for drap på sin fetter på en bensinstasjon i Bergen i fjor, sier han trakk kniven fordi han ville skremme fetteren. Kort tid etter lå fetteren død på bensinstasjonen. Den tiltalte forklarte seg i Bergen tingrett i dag..

NRK - 45 minutter siden

Equinors klimaplan imponerer ikke

Norges viktigste gasskunde lar seg ikke imponere av Equinors planer om utslippskutt. Norsk gass må uansett bort når EU skal bli karbonnøytralt, sier EUs visepresident.Eu mottar 95 prosent av all norsk gass..

NRK - 1 time siden

Følg riksrettssaken mot Trump

NRK - 1 time siden

USA nekter for at Taliban skjøt fly

Det asmerikanske forsvaredepartementet bekrefter at et fly er styrtet i ASfghanistan, men benekter at det var Taliban som skjløt det ned. USA bekrefter at det var et amerikansk Bombardier E11-A som styrtet i Ghazni-provinsen mandag..

NRK - 1 time siden

Fauske på ROBEK-lista

Onsdag 22. januar ble Fauske kommune offisielt en del av ROBEK-lista. Det er et register over kommuner og fylkeskommuner som er i økonomisk ubalanse, og hvor staten har tatt over kontrollen av økonomien..

NRK - 3 timer siden

50 millioner isolert i Kina

I forsøket på å hindre spredning har myndighetene i Kina isolert Wuhan og nabobyene med til sammen over 50 millioner innbyggere. I Malmö i Sverige sjekkes nå to personer mistenkt for coronasmitte..

NRK - 1 time siden

UD ber reisende registere seg

Nordmenn som oppholder seg i områder rammet av coronavirus i Kina, oppfordres av UD om å registrere seg. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner seg i Wuhan eller andre steder i Hubei-provinsen i Kina..

NRK - 1 time siden

Trump varsler Midtøsten-plan

President Donald Trump sier han vil offentliggjøre sin lenge varslede Midtøsten-plan tirsdag kl. 12 amerikansk tid. Trump opplyste om tidspunktet da han mandag tok imot Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus..

NRK - 1 time siden

USA presser EU om klorvasket kjøtt

USA har bedt EU om å oppheve forbudet mot klorvasket kylling og hormonbehandlet storfekjøtt i bytte mot en rask handelsavtale. Mandagens utspill kommer få dager etter at president Donald Trump truet med å innføre 25 prosents toll på europeiske biler..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt