NRK > Nyheter

Monday, 09 December, 14:45

NRK - 13 Aug 19 kl. 22:23

CBS og Viacom slår seg sammen

TV-gigantene CBS og Viacom slår seg sammen for å ta opp konkurransen med strømmeselskapene Netflix, Amazon og Google. De amerikanske medieselskapene opplyste om fusjonsavtalen tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
CBS, Viacom, Netflix, Google

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CBSog , Viacomslår , seg, sammen
Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 21:04

Mediegiganter slår seg sammen

CBS og viacom fusjonerer..

Dagbladet - 22 May 19 kl. 15:11

- Slik var det å jobbe sammen

Leonardo DiCaprio og Brad Pitt spiller sammen for første gang i «Once Upon A Time In Hollywood»..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 22:47

Amerikanske avisgiganter slår seg sammen

To av USAs største aviseiere, Gannett og GateHouse, er enige om å slå seg sammen i en avtale verdsatt til drøyt 12 milliarder kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kvinne dømt til 16 års fengsel

En kvinne i 40-årene er i Halden tingrett dømt til 16 års fengsel for å ha drept mannen sin i mai 2015. Kvinnen er dømt for å ha drept mannen sin med sovepiller og heroin. Hun erkjenner ikke straffskyld og anker dommen..

NRK - 30 minutter siden

Assads onkel i rettssak i Frankrike

Onkelen til Syrias president måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha brukt statlige midler til å bygge et eiendomsimperium i Frankrike. Rifaat al-Assad (82), som også er eks-visepresident i Syria, har bodd i eksil i Frankrike siden 1980-tallet..

NRK - 30 minutter siden

Helse Nord har satt krisestab

Helse Nord har satt krisestab som følge av situasjonen i luftambulansen. Det forteller administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse. Mandag er fortsatt fire av elleve ambulansefly ute av beredskap..

NRK - 45 minutter siden

Wallin funnet skyldig

Cissi Wallin er funnet skyldig i å ha ærekrenket Fredrik Virtanen med voldtektsanklage i Sverige. Wallin ble dømt til å betale 90.000 kroner i oppreisning til Virtanen.

NRK - 1 time siden

– Verden har mye å lære av urfolk

Verden har mye å lære av urfolks tradisjonelle kunnskap om naturen, mener FN. Under det pågående klimatoppmøtet i Madrid, COP25 har urfolk for første gang en egen plattform for å bidra i kampen mot klimaendringene..

NRK - 1 time siden

Slagsmål på Strømmen

Det brøt ut slagsmål mellom flere jenter i kantina til Strømmen videregående skole i ettermidag. Det var ansatte som varslet politiet. Noen av de som var med i slåsskampen kom utenfra skolen.

NRK - 1 time siden

Grønt lys til batteri-satsing

EU gir sju medlemsland grønt lys til å spytte inn over 30 milliarder kroner i et konsortium som skal utvikle nye og mer effektive batterier til elbiler..

NRK - 1 time siden

– En tragedie for rene utøvere

Sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus, sier enkelte utøvere vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse. Mandag ble Russland utestengt fra globale idrettsmesterskap de neste fire årene..

NRK - 1 time siden

Må holde avstand fra hvalen

Regjeringen innfører nye sikkhetsregler for hvalsafari. Det blir forbudt for hvalsafaribåter å være nærmere enn ca. 370 meter fra fiskefartøy eller faststående fiskeredskap.

NRK - 1 time siden

Malta: Stormet regjeringsbygg

Demonstranter stormet mandag morgen kontorene til Maltas statsminister og krevde hans avgang. Statsminister Joseph Muscat har varslet at han vil trekke seg. Det var rundt 30 demonstranter fra aktivistgruppen Graffitti som tok seg inn i bygningen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt