NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:33

NRK - 13 aug. 19 kl. 22:23

CBS og Viacom slår seg sammen

TV-gigantene CBS og Viacom slår seg sammen for å ta opp konkurransen med strømmeselskapene Netflix, Amazon og Google. De amerikanske medieselskapene opplyste om fusjonsavtalen tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
CBS, Viacom, Netflix, Google

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CBSog , Viacomslår , seg, sammen
Hegnar.no - 13 aug. 19 kl. 21:04

Mediegiganter slår seg sammen

CBS og viacom fusjonerer..

VG - 02 mai 20 kl. 12:29

Åpne varsomt og langsomt sammen

Vi har fått til mye sammen. Vi tok sammen kontroll over smittespredningen i det norske samfunnet..

P4 - 02 feb. 20 kl. 22:10

Vil gå sammen mot coronavirus

G7-landene vil gå sammen for å bekjempe coronaviruset. Over 14.000 personer er smittet, og 305 er døde av lungeviruset.

Dagbladet - 22 mai 19 kl. 15:11

- Slik var det å jobbe sammen

Leonardo DiCaprio og Brad Pitt spiller sammen for første gang i «Once Upon A Time In Hollywood»..

Dagbladet - 16 mai 20 kl. 14:41

Parterapi i coronatid

Par med store «pre corona»-utfordringer i samlivet, ser ut til å ha satt disse på pause. Nå oppdager de hvordan det er å ha god tid sammen, og sammen med barna.

Hegnar.no - 05 aug. 19 kl. 22:47

Amerikanske avisgiganter slår seg sammen

To av USAs største aviseiere, Gannett og GateHouse, er enige om å slå seg sammen i en avtale verdsatt til drøyt 12 milliarder kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Til krig mot våpenlobbyen

New York saksøker National Rifle Association for økonomisk svindel og håper å oppløse den 148 år gamle lobbyorganisasjonen. – NRAs innflytelse har vært så mektig at organisasjonen i flere tiår har unngått kontroll, sier statsadvokat Letitia James..

NRK - 15 minutter siden

Vil innføre koronatesting

Helsedirektoratet jobber med å etablere koronatestsentre på grenseoverganger, flyplasser og havner i Norge. Det opplyser kommunikasjonsdirektør Trine Melgård i Helsedirektoratet til NTB. Hun kan ikke si når disse sentrene etableres..

NRK - 15 minutter siden

Dagsnytt 18

NRK - 15 minutter siden

Solberg skuffet over Hurtigruten

Utbruddene på hurtigruteskipet Roald Amundsen setter reiselivsnæringen tilbake, sier en skuffet statsminister Erna Solberg. – Jeg er litt skuffet over at vi har kommet i den situasjonen vi er i, men nå må vi håndtere den herfra, sier Solberg..

NRK - 30 minutter siden

Fire nye smittetilfeller

Fire nye blant mannskapet om bord på MS Roald Amundsen er bekreftet positiv for koronaviruset covid-19 etter nye tester tatt onsdag kveld, ifølge Tromsø kommune. En person skal retestes fredag. De øvrige 112 mannskapene fikk negativt testresultat..

NRK - 45 minutter siden

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 1 time siden

Vurderer flere innstramminger

Statsminister Erna Solberg er bekymret for økende smittespredning av koronaviruset. – Vi setter på vent en del av ekstralettelsene vi hadde tenkt å komme med fremover, i tillegg vurderer vi innstramminger, sier Solberg..

NRK - 1 time siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 1 time siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt