NRK > Nyheter

Monday, 16 December, 06:32

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:53

Bytter ut 737-Max-sjef

Boeing har utnevnt en ny sjef for flytypen 737-Max. Det melder Reuters, som har fått tilgang til et notat fra produsenten Boeing. Mark Jenks, som har jobbet i Boeing i 36 år, overtar som sjef..
Les mer på NRK


Les mer om:
Max, Reuters, Boeing, Jenks

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bytterut , 737-Max-sjef
P4 - 19 Aug 19 kl. 15:17

Bytter forsvarer og ber om bot

Tidligere sjef for renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, bytter forsvarer til John Christian Elden i ankesaken som startet i dag. Enger ble i fjor dømt til ett år og tre måneders ubetinget fengsel for å latt sine ansatte jobbe ulovlig mye overtid under søppelkaoset i Vestfold og Oslo fra 2015 til 2017. Elden sier de vil be om at fengselsstraffen settes til side, og mener bot er en passende straffereaksjon..

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 05:50

Algerisk oljegigant bytter sjef

Sjefen for Algeries statlige oljeselskap Sonatrach er byttet ut..

E24 - 24 Oct 19 kl. 09:46

Dropper Komplett Apotek-navnet og henter tidligere Zalando-sjef

Komplett Apotek spådde rakettvekst, men det tok lengre tid enn planlagt å ta markedsandeler fra apotekbransjen. Nå bytter de navn, henter tidligere Zalando-sjef og spår milliardomsetning på tre år..

NRK - 28 Jul 19 kl. 23:06

Bytter ut etterretningssjef

I USA bytter president Donald Trump ut etterretningsdirektør Dan Coates med kongressmedlem John Ratcliffe..

NRK - 23 Apr 19 kl. 23:25

Algerisk oljegigant bytter sjef

Sjefen for Algeries statlige oljeselskap Sonatrach er byttet ut, melder statlig fjernsyn.Abdelmoumen Ould Kaddour har hatt toppjobben i det sentrale selskapet siden 2017. Rachid Hachichi tar over jobben..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 05:49

Øyafestivalen bytter ut engangplast

Øyafestivalen i Oslo bytter bruken av opptil 30 millioner engangsplastglass med ølglass i hard plast som kan brukes på nytt opptil 100 ganger..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 17:54

RBK-treneren gjør syv bytter på laget til Maribor-kampen

Eirik Horneland har sin vante startellever tilgjengelig. Det betyr flere bytter på laget som i helga slo Tromsø..

P4 - 20 Aug 19 kl. 15:47

Tidligere SV-leder bytter parti

Tidligere SV-leder Erik Solheim bytter parti og har meldt seg inn i Miljøpartiet de Grønne. Han sier til VG at klima blir den viktigste saken vår generasjon vil bli målt på og han tror MDG kan være med å skape en grønn folkebevegelse. Solheim var leder for SV i ti år fra 1987 til 1997, og han innrømmer at det var vanskelig å bytte parti..

VG - 22 Mar 19 kl. 09:59

Sagosen bytter ut PSG med tysk toppklubb neste år: – Dette er en liten bombe

Norges beste håndballspiller Sander Sagosen (23) bekrefter overfor VG at han bytter ut Paris Saint-Germain til THW Kiel i Tyskland i 2020..

NRK - 29 Mar 19 kl. 12:49

Sjøvold ny PST-sjef

Hans Sverre Sjøvold ble i dag presentert som ny PST-sjef. Han tar over for Benedicte Bjørnland som blir ny politidirektør. Sjøvold har vært politimester i Oslo siden 2012.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mange skadd i Beirut

Rundt 12 demonstranter er skadd i Beirut, etter at politi og sikkerhetsstyrker angrep demonstranter med tåregass og vannkanoner. Demonstranter skjøt fyrverkeri mot politiet, ifølge BBC. Demonstrantene krever en ny regjering og mindre korrupsjon..

NRK - 30 minutter siden

Mann døde etter skyting i Sverige

En mann i 20-årene er død etter skytingen i Uppsala i Sverige søndag kveld, melder Aftonbladet. To menn ble skutt mens de satt i en bil. Den andre mannen er alvorlig skadet.

NRK - 45 minutter siden

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 1 time siden

Nye voldelige protester i Hongkong

Politiet i Hongkong brukte tåregass for å demme opp for demonstrasjonene som ble utløst av Carrie Lams besøk til Kinas president Xi Jinping. Sent søndag blokkerte maskerte ungdommer veiene rundt området Mong Kok i protest mot møtet mellom lederne..

NRK - 1 time siden

To pågrepet etter knivstikking

To personer ble mandag morgen pågrepet på en adresse i Oslo, i forbindelse med at en mann ble knivstukket i Brugata i Oslo sentrum sent søndag kveld. Det opplyser Oslo politidistrikt. Mannen fikk skader i armen..

NRK - 1 time siden

Innbrudd hos gullsmed i Porsgrunn

En tyv kom seg unna med smykker og diamanter for en ukjent verdi da de brøt seg inn i en gullsmedforretning i Porsgrunn natt til mandag. Ifølge politiet hadde en stor stein blitt kastet inn gjennom inngangsdøra..

NRK - 2 timer siden

USA oppfordrer til nye samtaler

USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, oppfordrer landet til å vende tilbake til forhandlingsbordet. Nord-Korea har satt frist til slutten av året for USA til å komme med innrømmelser i de fastlåste samtalene om atomvåpen..

NRK - 2 timer siden

Vil vrake Sanner som nestleder

Medlemmer av valgkomiteen i Høyre og Unge Høyre åpner for å vrake 1. nestleder Jan Tore Sanner fra lista til Høyres landsmøte neste år. Flere i partiet sier at det er på tide med fornyelse i ledelsen av partiet, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

Interpol slettet norsk etterlysning

Interpol har hevet etterlysningen av 44 år gamle Umar Farooq Zahoor som er etterlyst som en hovedmann bak bedrageriet av 60 millioner kroner mot Nordea. Det skjer til tross for at Norge vil ha ham utlevert, skriver VG. Vedtaket kan ikke påklages..

NRK - 3 timer siden

Ber myndighetene erklære helsekrise

Leger og helsearbeidere oppfordrer regjeringen i Australia til å erklære en helsekrise på grunn av giftig røyk fra skogbrannene. I flere uker har røyken fra skogbrannen lagt seg som et teppe over Sydney og andre deler av delstaten New South Wales..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt