NRK > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 16:39

NRK - 12 juli 19 kl. 02:53

Bytter ut 737-Max-sjef

Boeing har utnevnt en ny sjef for flytypen 737-Max. Det melder Reuters, som har fått tilgang til et notat fra produsenten Boeing. Mark Jenks, som har jobbet i Boeing i 36 år, overtar som sjef..
Les mer på NRK


Les mer om:
Max, Reuters, Boeing, Jenks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bytterut , 737-Max-sjef
NRK - 12 mars 19 kl. 13:43

Malaysia forbyr Boeing 737 MAX

Også Malaysia forbyr nå også Boeing 737 MAX 8 i luftrommet sitt. Søndag døde 157 passasjerer og besetningsmedlemmer da Ethiopian Airlines' rutefly Boeing 737 MAX 8 til Nairobi styrtet bare minutter etter avgang..

P4 - 19 mai 19 kl. 07:28

Boeing erkjenner feil ved 737 MAX-simulator

Boeing erkjenner nå at det har vært en feil ved simulatoren til deres flytype 737 Max. Den nye flymodellen som har vært involvert i to tragiske ulykker der til sammen 346 mennesker mistet livet. En programvarefeil mistenkes for å ha bidratt til begge ulykkene med den nye flytypen.

Hegnar.no - 03 juni 19 kl. 09:09

SpiceJet-sjefen håper 737 MAX flyr igjen i august

SpiceJet-sjefen, Ajay Singh, lever i håpet. Han har 13 Boeing 737 MAX på bakken og mange flere i bestilling. Hvis ikke 737 MAX flyr igjen i juli er han ganske sikker på august.

P4 - 29 juni 20 kl. 21:58

Boeing 737 Max på vingene igjen

Boeing har i dag gjennomført den første testflygingen av modellen 737 Max. Flytypen ble satt på bakken verden over i mars i fjor etter to ulykker hvor nesten 350 mennesker døde. Den amerikanske luftfartsmyndigheten, FAA, understreket at det ennå ikke er bestemt om 737 Max skal gis tillatelse til ordinær trafikk og at det gjenstår flere steg før det er aktuelt med full godkjenning..

NRK - 22 mars 19 kl. 04:53

Flyselskap dropper nye Boeing 737

Det indonesiske flyselskapet Garuda har annullert en kontrakt for kjøp av 49 nye Boeing 737 MAX 8-fly. Avgjørelsen kommer etter to ulykker med flymodellen som har ført til at alle 737 Max-fly er satt på bakken inntil videre..

NRK - 12 mars 19 kl. 02:02

Setter 737 MAX 8 på bakken

Flere flyselskaper setter den ulykkesrammede flytypen Boeing 737 MAX 8 på bakken. Brasilianske Gol Airlines har valgt å sette sine åtte MAX 8-fly på bakken, også Aero Mexico varsler at de vil gjøre det samme..

P4 - 06 mai 19 kl. 06:09

Fortalte ikke piloter om mangler i MAX-modellen

Boeing orienterte ikke piloter eller flyselskaper om at et varslingssystem ikke fungerte i 737 MAX-modellen, før etter ulykken i Indonesia. Sikkerhetssystemet skal varsle om de typene funksjonsfeil som fant sted da 737 MAX 8-flyene krasjet i Indonesia og Etiopia. Til sammen 346 mennesker mistet livet i ulykkene, og etter den siste av dem ble flytypen satt på bakken i hele verden..

P4 - 14 juni 19 kl. 17:48

Norwegian setter Max-fly på bakken

Norwegians 737 MAX-fly forblir trolig på bakken til slutten av august. Det melder konsernsjef Bjørn Kjos i dag. Det er forventet at Norwegian taper opptil 500 millioner kroner på at flyene er satt på bakken.

NRK - 13 aug. 19 kl. 16:22

Legger ned alle MAX-rutene til USA

Flyselskapet Norwegian melder at de nå legger ned alle de transatlantiske rutene med Boeing 737 Max, skriver E24. Boeing 737 Max-flyene ble satt på bakken verden over i mars etter to flystyrter med flytypen i Etiopia og Indonesia..

NRK - 13 aug. 19 kl. 16:22

Legger ned seks MAX-ruter til USA

Flyselskapet Norwegian melder at de nå legger ned seks ruter med Boeing 737 Max mellom Irland og USA og Canada. Det skriver E24. Boeing 737 Max-flyene ble satt på bakken verden over i mars etter to flystyrter med flytypen i Etiopia og Indonesia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Romney støtter dommeravstemning

Senator Mitt Romney sier støtter forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år, etter at Ruth Bader Ginsburg døde i forrige uke, skriver Reuters. Fra før har to repulikanske senatorer sagt at de ikke syns Senatet skal stemme før valget..

NRK - 30 minutter siden

Trump langet ut mot Kina

– Kina må stilles til ansvar for koronapandemien, krevde USAs president Donald Trump da han talte til FNs generalforsamling i dag. I starten stanset Kina reiser innenlands, mens de tillot flyreiser ut av landet, og infiserte verden, sa Trump..

NRK - 30 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia er enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men dette er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster..

NRK - 1 time siden

179 pågrepet i flere land

179 personer er arrestert og over 60 millioner kroner beslaglagt i en aksjon mot et ulovlig nettverk for narkotikahandel på det mørke nettet, opplyser det amerikanske justisdepartementet. De fleste pågripelsene skjedde i USA og Tyskland..

NRK - 45 minutter siden

Svenske Nobelpris-seremonier avlyst

Den tradisjonelle Nobel-seremonien i Konserthuset i Stockholm er avlyst, og i stedet vil prisvinnerne få diplom og medaljer hjemme. Også den tradisjonsrike Nobelbanketten er avlyst på grunn av frykt for koronasmitte..

NRK - 9 timer siden

Lavere dødelighet for sykdommer

Det er ingen tegn til flere døde de tre første månedene av koronapandemien, enn samme periode tidligere år, ifølge FHI. Dødsårsakregisteret viser færre dødsfall av hjerte- og karsykdommer og lungesykdommer..

NRK - 1 time siden

Korona stopper teaterstykke

Nationaltheatret må avlyse to forestillinger av «Et dukkehjem» på Torshovteatret etter at en i publikum testet positivt på covid-19. De som satt nært vedkommende er informert og smittesporing er igangsatt. Resten av publikum vil få SMS fra teateret..

NRK - 1 time siden

Savnet person i Rørvik antatt død

Den savnede Amanuel Tewelde Tela er trolig død. Det konkluderer politiet i Trøndelag etter omfattende søk. Mannen ble sist sett ved et utested i Rørvik 5.

NRK - 1 time siden

SAS kan gå i gang med redningsplan

SAS-ledelsen kan gå i gang med å hente inn milliardene som skal redde selskapet fra konkurs, etter at aksjonærene har gitt grønt lys. Både den svenske og den danske staten går inn med milliardlån og kjøper også aksjer for milliarder av kroner..

NRK - 2 timer siden

Fem koronadødsfall i Sverige

Det er registrert fem nye koronadødsfall i Sverige siden forrige oppdatering før helgen. I Danmark er det registrert ett dødsfall og 476 smittede det siste døgnet. Her ligger 79 personer på sykehus, 14 av dem på intensivavdeling og fem i respirator..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt