NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:01

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:53

Bytter ut 737-Max-sjef

Boeing har utnevnt en ny sjef for flytypen 737-Max. Det melder Reuters, som har fått tilgang til et notat fra produsenten Boeing. Mark Jenks, som har jobbet i Boeing i 36 år, overtar som sjef..
Les mer på NRK


Les mer om:
Max, Reuters, Boeing, Jenks

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bytterut , 737-Max-sjef
Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 05:50

Algerisk oljegigant bytter sjef

Sjefen for Algeries statlige oljeselskap Sonatrach er byttet ut..

NRK - 23 Apr 19 kl. 23:25

Algerisk oljegigant bytter sjef

Sjefen for Algeries statlige oljeselskap Sonatrach er byttet ut, melder statlig fjernsyn.Abdelmoumen Ould Kaddour har hatt toppjobben i det sentrale selskapet siden 2017. Rachid Hachichi tar over jobben..

VG - 22 Mar 19 kl. 09:59

Sagosen bytter ut PSG med tysk toppklubb neste år: – Dette er en liten bombe

Norges beste håndballspiller Sander Sagosen (23) bekrefter overfor VG at han bytter ut Paris Saint-Germain til THW Kiel i Tyskland i 2020..

NRK - 29 Mar 19 kl. 12:49

Sjøvold ny PST-sjef

Hans Sverre Sjøvold ble i dag presentert som ny PST-sjef. Han tar over for Benedicte Bjørnland som blir ny politidirektør. Sjøvold har vært politimester i Oslo siden 2012.

P4 - 18 Jun 19 kl. 13:15

Merete Hodne bytter advokat

Frisør Merete Hodne bytter advokat etter at det ble påstått at hun saksøkte Facebook for inntil ti milliarder kroner. Nå sier hun at det å saksøke Facebook ikke var hennes idé, men hennes advokat Per Danielsen, etter at Hodne ble utestengt fra Facebook i en måned. Hodne sier hun nå har skiftet prosessfullmektig til Trond Ellingsen, melder NRK.

E24 - 11 Jul 19 kl. 08:33

Pressekonferanse: Bjørn Kjos går av som Norwegian-sjef

Etter 17 år som sjef i flyselskapet er det slutt..

NRK - 29 Mar 19 kl. 08:55

Sjøvold blir ny PST-sjef

Politimester i Oslo, Hans Sverre Sjøvold, blir etter det NRK vet i dag utnevnt til ny PST-sjef. Sjøvold tar over jobben etter Benedicte Bjørnland som blir politidirektør 1. april.

Hegnar.no - 11 Mar 19 kl. 12:53

Sparebank 1 Markets anbefaler ni aksjer

Meglerhus bytter ut én aksje..

NRK - 12 Mar 19 kl. 09:11

NSB blir Vy

NSB og Nettbuss bytter navn til Vy Det kom frem på en pressekonferanse for kort tid siden.

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 16:57

NEL-sjef Jon-Andre Løkke guider ikke på hvor mye de skal tape

NEL-sjef Jon-Andre Løkke var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdag. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 3 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt