P4 > Nyheter

Friday, 28 February, 09:10

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:17

Bytter forsvarer og ber om bot

Tidligere sjef for renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, bytter forsvarer til John Christian Elden i ankesaken som startet i dag.
Enger ble i fjor dømt til ett år og tre måneders ubetinget fengsel for å latt sine ansatte jobbe ulovlig mye overtid under søppelkaoset i Vestfold og Oslo fra 2015 til 2017.
Elden sier de vil be om at fengselsstraffen settes til side, og mener bot er en passende straffereaksjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Veireno, Enger, John Christian Elden, Vestfold, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bytter, forsvarerog , berom , bot
P4 - 15 Jul 19 kl. 12:30

Dobbeltdrapsdømt skifter forsvarer

Den 44 år gamle kvinnen fra Kristiansand som er dømt for å ha drept sin far og sin ekssamboer bytter forsvarer. Kvinnen ble i lagmannsretten dømt til 21 års forvaring for de to overlagte drapene, men hun har anket til Høyesterett. Nå har John Christian Elden tatt over som hennes forsvarer, skriver Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 13:19

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt syvbarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

VG - 21 Jan 20 kl. 15:21

Bytter ut seg selv i EM: – Vi setter laget først

MALMÖ (VG) Magnus Gullerud, Petter Øverby og Christian O’Sullivan venter sjelden til Christian Berge bytter dem ut. For å kunne gjennomføre tøffe EM-kamper, bytter forsvarsekspertene ofte ut seg selv. Det er ganske unikt..

NRK - 28 Jul 19 kl. 23:06

Bytter ut etterretningssjef

I USA bytter president Donald Trump ut etterretningsdirektør Dan Coates med kongressmedlem John Ratcliffe..

P4 - 13 Dec 19 kl. 10:19

Anker til Høyesterett

19-åringen som onsdag ble dømt til 12 års forvaring etter drapet på Sunniva Ødegård i fjor sommer anker til Høyesterett. Samtidig bytter han forsvarer til Sigurd Klomsæt. 19-åringen er for tiden innlagt på psykiatrisk sikkerhetspost på Stavanger universitetssykehus..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 05:49

Øyafestivalen bytter ut engangplast

Øyafestivalen i Oslo bytter bruken av opptil 30 millioner engangsplastglass med ølglass i hard plast som kan brukes på nytt opptil 100 ganger..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 17:54

RBK-treneren gjør syv bytter på laget til Maribor-kampen

Eirik Horneland har sin vante startellever tilgjengelig. Det betyr flere bytter på laget som i helga slo Tromsø..

P4 - 23 Jan 20 kl. 17:26

Røe Isaksen bytter jobb

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen bytter jobb og erstatter Anniken Haugli, og blir ny arbeids- og sosialminister. Det melder NRK. Haugli har fått massiv kritikk fra opposisjonen etter at NAV-skandalen kom fram i oktober.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Røde Kors: – Svært alvorlig situasjon

Bekymret etter uroligheter. – Flyktningsituasjonen i Syria er svært alvorlig. Det sier generalsekretær i Røde Kors, Bernt Apeland.

P4 - 15 minutter siden

Brukte 8 milliarder på blant annet godteri

Nordmenn grensehandlet for 8 milliarder kroner på godteri, alkohol, tobakk og snus i fjor. Det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. I alt grensehandlet nordmenn for 15,6 milliarder kroner i 2019.

P4 - 30 minutter siden

Venter røde tall på Oslo Børs

Det kan bli en ny dag med blodrøde tall på Oslo Børs når den nå åpner om få sekunder. Den siste uken har hovedindeksen falt 10 prosent, og ifølge Oslo Børs ligger det an til den største prosentvise nedgangen siden 2011, i løpet av en uke. Verdens aksjemarkeder reagerte i går svært negativt på det pågående koronautbruddet, og går mot den verste uken siden finanskrisen i 2008..

P4 - 15 minutter siden

Død person funnet i brennende bil

En person ble funnet død i en bil som brant i Moss i morges. Politiet etterforsker saken for å identifisere avdøde, og for å finne ut hva som har skjedd. Brannen er nå slukket av brannvesenet.

P4 - 45 minutter siden

Stort press på legevaktene

- Presset på legevaktene i Oslo er nå så stort at voksne og barn må vente lenge for å bli testet for det nye koronaviruset. Det opplyser allmennlegevakten i Oslo til Aftenposten. En familie fra Oslo, som kom fra Italia da datteren ble syk, forteller til avisen at de ventet i 15 timer på at de skulle testes.

P4 - 45 minutter siden

Svakeste Høyre-måned på ti år

Fremskrittspartiet ut av regjering gir Høyre mareritt-målinger. I februar - som var den første hele måneden etter at Frp gikk ut av regjering - fikk Høyre i snitt støtte fra 19 prosent av velgerne. Det viser tall fra nettstedet Poll of polls.

P4 - 45 minutter siden

Fikk 16 000 i bot for bombrikke-feil

En bilfører fikk på Brimnes i Eidfjord i Vestland fikk i går en sviende bot for å ikke ha hatt orden på bombrikken sin. Hele 16 000 kroner i gebyr fikk sjåføren for å mangle gyldig bombrikke. Vegvesen opplyser at gebyret ble så høyt fordi sjåføren er tatt for det samme tidligere..

P4 - 1 time siden

Holmenkollen får hjelp fra oven

Holmenkollen Skifestival kan puste lettet ut. Arrangøren har de siste dagene begynt å fylle løyper og bakker med kunstsnø før verdens beste langrennsløpere og snøbrett-utøvere kommer neste helg. Men nå blir det likevel masse nysnø - og det av den ekte sorten.

P4 - 1 time siden

Datteren med rørende minneord

Jahn Teigens datter, Sara Skorgan Teigen, har nå skrevet minneord til sin far som døde mandag kveld. Datteren skriver i et innlegg på Instagram at hun overøses med kjærlighet etter farens død og avslutter innlegget med fra hjertet, takk for alt. Jahn Teigen bisettes onsdag 11.

P4 - 1 time siden

Høyre-topper mener Sivertsen-saken har gått for langt

Flere i Høyres stortingsgruppe mener saken med fiskeriminister og partifelle Geir Inge Sivertsen har gått for langt. Ifølge Dagbladet skal det i Høyres gruppemøte på Stortinget ha blitt uttrykt skuffelse over fiskeriministerens dømmekraft. Statsråden er i hardt vær etter avsløringene om at han mottok etterlønn som ordfører samtidig som han var i full lønn som statssekretær..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt