VG > Økonomi

Mandag, 28 September, 14:58

VG - 14 aug. 20 kl. 10:06

Byrådsleder i Bergen: – Bekymret for utviklingen

– Vi er bekymret for utviklingen vi ser i Bergen, sier byrådsleder i Bergen Roger Valhammer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Bergen Roger Valhammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Byrådslederi , Bergen, Bekymret, for, utviklingen
VG - 18 sep. 20 kl. 20:39

Byrådsleder i Bergen: – For tidlig å si om vi har slått ned utbruddet

BERGEN (VG) Byrådsleder i Bergen Roger Valhammer holder pusten sammen med resten av kriseledelsen, mens de venter på stabilt lavere smittetall de neste dagene. På privaten har han kjent på et voldsomt ansvar..

Aftenposten - 1 time siden

Bent Høie varsler nye tiltak mot koronasmitten. Byrådsleder Raymond Johansen kan bli tvunget til å følge nasjonale regler.

Vil regjeringen tvinge byrådet i Oslo til å innføre strengere restriksjoner? I det som er blitt en koronaduell mellom helseminister Bent Høie (H) og byrådsleder Raymond Johansen i Oslo, tar Høie ordet klokken 14..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 18:14

Bergens byrådsleder håper på snarlig effekt av koronatiltakene

Byrådsleder Roger Valhammer håper å se positiv effekt de neste dagene etter at Bergen innførte kraftige koronatiltak i forrige uke..

NRK - 08 sep. 20 kl. 18:13

42 nye smittetilfeller i Bergen

Siden i går er det registrert 42 nye tilfeller i Bergen. Det sier byrådsleder Roger Valhammer på en pressekonferanse tirsdag. Byrådet kommer med flere koronatiltak, og byråden ber alle være med på en dugnad i ti dager..

P4 - 04 mai 20 kl. 07:27

Oslo kommune ber om mer krisepenger

Oslo kommune er i akutt pengenød på grunn av koronakrisa og ber nå staten om mer krisepenger. Byrådsleder Raymond Johansen er dypt bekymret og varsler milliardkutt og skroting av valgløfter dersom ikke staten griper inn, skriver Klassekampen. Byrådet anslår at Oslo i år vil tape 2,4 milliarder på koronakrisa, og til nå dekker staten litt over halvparten av disse.

NRK - 07 aug. 20 kl. 15:35

Smitteøkning bekymrer i Bergen

– Smittesituasjonen er økende i Bergen, sier byrådsleder i Bergen Roger Valhammer. Kommunen er bekymret for importsmitte fra andre steder, etter økt reiseaktivitet..

NRK - 12 mai 20 kl. 02:41

Støtte til Oslos byrådsleder

I en meningsmåling fra Opinion på vegne av FriFagbevegelse, Dagsavisen og ANB svarer 58 prosent at de synes byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har håndtert koronakrisen godt eller svært godt. Bare 9 prosent svarer dårlig eller svært dårlig..

NRK - 04 juni 20 kl. 18:27

Oslos byrådsleder ut mot eget parti

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener hans eget parti på Stortinget er med på å undergrave en klimavennlig utvikling i Oslo når de sier ja til ny E18. Samferdselsbyråd Arild Hermstad (MDG) sier til Dagbladet at han er ekstremt provosert..

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 06:43

Oslos byrådsleder ønsker statuedebatt velkommen

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er uenige med dem som vil rive Holberg og Churchill av sokkelen, men ønsker en gjennomgang av byens statuer velkommen..

NRK - 06 aug. 20 kl. 17:21

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Sjekk alt VGTV har å tilby nå

VGTV.no har fått et nytt og mer brukervennlig design, som bedre viser at dette er et godt alternativ til andre strømmetjenester..

VG - 2 timer siden

Hoppende svinedyrt!

Hvor mange fellesskapsmillioner er det rimelig å bruke på en idrettsgren som fryktelig få nordmenn holder på med? Denne uken kommer beskjeden som utløser langt over en halv milliard kroner til ny hoppbakke..

VG - 2 timer siden

Gwyneth Paltrow (48) kastet klærne på bursdagen

Gwyneth Paltrow markerte bursdagen på sin egen måte. Blant de mange som gratulerte filmstjernen med dagen, var prinsesse Märtha og kjæresten Durek Verrett..

VG - 2 timer siden

Det begynner å ligne ny «lockdown»

Det er dårlig stemning. Regjeringen prøver å presse Oslo til å stramme inn corona-reglene. Men Oslo vil ikke..

VG - 3 timer siden

Hauge presentert som spiss på landslaget: – En rolle jeg trives greit i

ULLEVAAL/BODØ (VG) Lars Lagerbäck (72) tar ut to debutanter i troppen til EM-playoffen mot Serbia. Jens Petter Hauge (20) og Leo Skiri Østigård (20) løftes opp fra U21-landslaget..

VG - 3 timer siden

Jens Petter Hauge og Leo Skiri Østigård tatt ut i A-landslagstroppen

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck tar ut to debutanter til den avgjørende EM-playoffen mot Serbia. Jens Petter Hauge (20) og Leo Skiri Østigård (20) løftes opp fra U21-landslaget..

VG - 6 timer siden

Ta noen små sjanser nå, Lagerbäck

BODØ (VG) Det er et godt uttrykk som heter «det er for sent å lære ei gammel bikkje å sitte». Kanskje er det for sent i livet for at Lars Lagerbäck (72) tar noen sjanser, etter å ha spilt ganske safe i hele sin karriere, men det er lov å håpe..

VG - 10 timer siden

Glimt-profilen Hauge: – Det er lettere å reise nå

BODØ (VG) Jens Petter Hauge (20) har snakket mye med kompisen sin om hva han bør gjøre nå, hvordan han bør velge i avgjørelsen rundt det neste steget i karrieren. Og «kompisen» var i samme situasjon i fjor høst – Håkon Evjen (20), han som holdt Hauge ute fra Glimt-laget ....

VG - 12 timer siden

Mourinho med Solskjær-stikk etter fleipende kommentar

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs og Tottenham-manager José Mourinho ser ikke ut til å ha samme smak når det kommer til humor. Oppladningen til den kommende storkampen er i full gang..

VG - 16 timer siden

Jostein Grav ute av «Farmen» etter kjempekrangel: – Glad jeg kom meg ut derfra

«Farmen»-deltageren (58) ble kalt «13 år i hodet» og måtte til slutt reise hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt