VG > Innenriks

Lørdag, 26 September, 10:53

VG - 23 jan. 20 kl. 20:49

Byrådskrise i Bergen: byrådsleder truer med å gå av

Flertallet i bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) varsler at hele byrådet går dersom det blir reist mistillitsforslag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Linn Kristin Engø, Roger Valhammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Byrådskrisei , Bergen, byrådsleder, truermed å gå av
VG - 23 jan. 20 kl. 20:49

Byrådskrise i Bergen: Byrådsleder stiller kabinettspørsmål

Flertallet i bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) varsler at hele byrådet går dersom det blir reist mistillitsforslag..

VG - 23 jan. 20 kl. 20:49

Byrådskrise i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Det kan føre til at byrådet går av..

Aftenposten - 23 jan. 20 kl. 20:33

Byrådskrise i Bergen: Flertall for mistillit mot skolebyråden

Skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap) må gå av etter en skandale med en app som brukes i kommunens skoler. Uviss fremtid for hele byrådet..

VG - 14 aug. 20 kl. 10:06

Byrådsleder i Bergen: – Bekymret for utviklingen

– Vi er bekymret for utviklingen vi ser i Bergen, sier byrådsleder i Bergen Roger Valhammer..

VG - 18 sep. 20 kl. 20:39

Byrådsleder i Bergen: – For tidlig å si om vi har slått ned utbruddet

BERGEN (VG) Byrådsleder i Bergen Roger Valhammer holder pusten sammen med resten av kriseledelsen, mens de venter på stabilt lavere smittetall de neste dagene. På privaten har han kjent på et voldsomt ansvar..

P4 - 21 okt. 19 kl. 22:41

Enighet om byrådsplattformen i Oslo

De tre byrådspartiene i Oslo – Ap, MDG og SV – har i kveld vedtatt en felles politisk plattform for de neste fire årene. Resultatet ble godkjent av representantskapene til partiene, melder NRK. Det ikke klart hvilke byrådsskifter som vil skje eller om noen nye byrådsposter vil bli opprettet.

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 18:14

Bergens byrådsleder håper på snarlig effekt av koronatiltakene

Byrådsleder Roger Valhammer håper å se positiv effekt de neste dagene etter at Bergen innførte kraftige koronatiltak i forrige uke..

P4 - 20 mars 20 kl. 15:06

Truer med å inndra skjenkebevilgning

Byrådet i Oslo truer med å stenge øl-krangene i hovedstaden. Det sa byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse i ettermiddag. Johansen sier det er nødvendig å ta grep, etter at de har fått tips om at mange utesteder og serveringssteder ikke retter seg etter smittevernreglene.

NRK - 24 jan. 20 kl. 20:54

Byrådet vil ikke gå før i mars

Byrådet i Bergen ikke vil gå av før det skal stemmes over mistillitsforslaget i mars, sier byrådsleder i Bergen Roger Valhammer (Ap) til Bergens Tidende. Et flertall går inn for mistillit på grunn av alvorlig sikkerhetssvikt i skoleappen Vigilo..

P4 - 25 jan. 20 kl. 09:26

Vil ikke gå av før i mars

- Det er uaktuelt for byrådet i Bergen å gå av før i mars. Det sier byrådsleder Roger Valhammer fra Arbeiderpartiet til Bergens Tidende. Torsdag ble det klart at byrådet går av etter at fire partier sikret flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av den såkalte Vigilo-skandalen.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Avfyrte skudd under biljakt: Spesialenheten henlegger sak mot politimann

Etter at politibilen hadde blitt rygget på to ganger under biljakten på E6, avfyrte politimannen to skudd mot varebilen. Spesialenheten har nå henlagt saken..

VG - 1 time siden

Kampen om smittevernutstyret

Da pandemien rammet, skulle staten sikre at ingen kommuner gikk tomme for smittevernutstyr. Men ikke alle fikk det de trengte. På to måneder panikkhandlet norske kommuner utstyr for flere hundre millioner kroner.

VG - 7 timer siden

Drama i kulissene i Orderud-saken: Ville starte hemmelig etterforskning av «Skytteren»

Gjenopptakelseskommisjonen mente de satt på informasjon om en ny mistenkt i trippeldrapssaken, men ble stanset av Riksadvokaten. – Dette har jeg aldri hørt om før, sier mannen selv..

VG - 13 timer siden

Militærfly har styrtet i Ukraina

20 personer har omkommet og to personer er skadet, skriver presidentens kontor på Facebook..

VG - 14 timer siden

Fransk politi reddet 52 dyr fra ulovlig slakteri

Politiet oppdaget dyrene i et varehus nordøst for Paris forrige lørdag..

VG - 16 timer siden

Mann i 50-årene funnet død – etterforskes som drap

Politiet i Sarpsborg har startet drapsetterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en leilighet i sentrum av byen onsdag..

VG - 16 timer siden

A-krim aksjonerte mot Easy Lavpris

BISLETT/OSLO (VG) Lime-tiltalte Sajjad Hussains rolle i Easy Lavpris-kjeden ble avslørt forrige uke. Nå har minst to av butikkene blitt kontrollert av A-krimsenteret..

VG - 18 timer siden

Dronning Sonja om kongen: – Det går bra

Hans Majestet Kong Harald (83) ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet. Senere fredag overværer dronningen en markering på Maihaugen i Lillehammer, hvor også kongen opprinnelig skulle være til stede..

VG - 19 timer siden

Frp-Hoksrud på felgen – punkterte på E18 i høstferiekø

LIERSKOGEN (VG) Lange køer og stor biltrafikk i høstferieutfarten fredag. Frp-politiker Bård Hoksrud punkterte midt i køen på motorveien, og priser seg lykkelig for at farten var lav..

VG - 21 timer siden

Retten stopper bygging av Utøya-minnested

Ringerike tingrett gir naboene medhold i at minnestedet for Utøya på Utøyakaia skal stoppes midlertidig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt