NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 07:30

NRK - 10 feb. 21 kl. 14:29

Byrå: Navalnyjs kone til Tyskland

Julia Navalnaja, som er gift med den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj, har reist fra Russland til Tyskland, får nyhetsbyrået Interfax opplyst. Navalnyj selv fikk sykehusbehandling i Tyskland etter å ha blitt forgiftet i fjor..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Navalnaja, Aleksej Navalnyj, Russland, Tyskland, Interfax

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Byrå, Navalnyjs, kone, til, Tyskland
NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff kraftig redusert

Byretten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff fra 3 år til 1,5 måneder. Lagmannsretten i Moskva har anket beslutningen..

NRK - 25 mars 21 kl. 07:58

Fengsel: Navalnyjs tilstand stabil

Fengselsvesenet i Russland sier tilstanden til den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er stabil og tilfredstillende. Det melder nyhetsbyrået Interfax, ifølge Reuters. Navalnyjs støttespillere har vært bekymret for helsetilstanden hans..

NRK - 16 april 21 kl. 18:22

Nytt angrep på Navalnyjs bevegelse

Russisk påtalemyndighet har bedt en domstol om å erklære stiftelsen til opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj som en «ekstremistisk organisasjon». Navalnyjs anti-korrupsjonskontorer arbeider i flere russiske byer, mens han selv er satt i fangeleir..

NRK - 17 jan. 21 kl. 16:27

Navalnyjs støttespillere anholdt

Navalnyjs støttespillere er anholdt på flyplassen i Moskva, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 09 feb. 21 kl. 17:48

Russisk UD: Navalnyjs folk får ordrer fra NATO

Aleksej Navalnyjs organisasjon mot korrupsjon får sine instrukser fra NATO om å destabilisere Russland, hevder russisk UD..

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff redusert

Byretten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff med en og en halv måned. Den opprinnelige straffen er på tre år. Lagmannsretten i Moskva har anket beslutningen..

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff redusert

Retten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff med en og en halv måned. Den opprinnelige straffen var på nærmere tre år. Han må nå sone to år og åtte måneder i fengsel.

VG - 05 april 21 kl. 04:30

Slik prøver Kreml å stoppe Navalnyjs kvinner

Kreml prøver nå å stoppe protestene i Russland ved å holde noen av Aleksej Navalnyjs nærmeste støttespillere i ubegrenset husarrest..

VG - 23 jan. 21 kl. 22:49

Aleksej Navalnyjs kone blant 3.068 pågrepne: – Putin er redd demonstrantene

Lørdag kveld pågriper russisk politi demonstranter som står utenfor fengselet der opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sitter fengslet. Hans kone er blant de mer enn 3.000 som er tatt inn i løpet av lørdag..

VG - 23 jan. 21 kl. 11:17

Nær kollega til VG: Avviser ryktene om Navalnyjs kone

En av Aleksej Navalnys nærmeste kolleger avviser overfor VG at kona Julia har planer om å overta mannens posisjon som opposisjonsleder mens han sitter fengslet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 45 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 45 minutter siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 45 minutter siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt