VG > Økonomi

Friday, 19 July, 02:30

VG - 20 Jun 19 kl. 15:57

Byggekspert om Ullevål-vedtaket: – Fullstendig feil

En av Norges fremste eksperter på kvalitetssikring av store bygg tror ikke spikeren er satt i kisten til Ullevål universitetssykehus..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Ullevål

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Byggekspertom , Ullevål-vedtaket, Fullstendig, feil
P4 - 24 Jun 19 kl. 06:12

Vil beholde Ullevål

Sykepleierforbundet nekter å gi opp Ullevål, og vil beholde sykehuset og heller vrake Aker. Forrige uke vedtok Helse Sør-Øst å legge ned Ullevål til fordel for et nytt sykehus på Gaustad og Aker til en pris på over 30 milliarder kroner. Sykepleierforbundet mener avgjørelsen er feil, og frykter kompetansen blir spredd over for mange sykehus, skriver Dagsavisen..

NRK - 20 Jun 19 kl. 11:40

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse Sør-Øst fattet det endelige vedtaket i dag. Det blir nye sykehus til 32,6 milliarder kroner på Gaustad og Aker..

Dagbladet - 06 Jul 19 kl. 07:32

Fullstendig feil vei å gå

Selvfølgelig skal også partiene få feire kjærligheten..

NRK - 20 Jun 19 kl. 15:29

Sp tar nedleggelsen til Stortinget

Timer etter at Ullevål sykehus ble vedtatt nedlagt, varsler Senterpartiet at de vil fremme sak i Stortinget om å stanse planene. Fredag vil Senterpartiet fremme et forslag i Stortinget for å omgjøre vedtaket..

NRK - 10 Feb 19 kl. 13:39

Venstre vil greie ut Ullevål

Venstre vil ha full utgreiing om framleis bruk av Ullevål sykehus i Oslo. Det avgjorde partiet på landsstyremøtet i dag. Helse Sør-Øst vedtok i januar å bygge nye sjukehus på Aker og Gaustad og legge ned Ullevål..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 13:07

UDI omgjør au pair-vedtaket

UDI omhever vedtaket om avslag om oppholdstillatelse til justisminister Jøran Kallmyrs au pair, og kvinnen får lov dermed komme tilbake til Norge..

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:34

Fakkeltog mot Ullevål-nedleggelse

Mellom 400 og 500 mennesker trosset vinterkulda og gikk i fakkeltog mot nedleggelse av Ullevål sykehus i Oslo. Fakkeltoget til støtte for en utredning av Ullevål-tomta gikk fra Jernbanetorget til Stortinget..

NRK - 05 Jul 19 kl. 15:24

Klager på Nordkapp-vedtak

Hurtigruten har levert en klage til Nordkapp kommune, der de krever at det nylige vedtaket om Nordkapp-platået blir behandlet på nytt. Ifølge Dagens Næringsliv, mener selskapet vedtaket var ulovlig. Kommunestyret må nå behandle klagen..

Aftenposten - 02 Mar 19 kl. 21:21

Oslo Ap vil utrede både Ullevål og Gaustad som alternativer for fremtidig sykehus

Lørdag vedtok Oslo Ap enstemmig å utrede Ullevål som et reelt alternativ til Gaustad. Ap-ledelsen har tidligere avvist videre Ullevål-utredning..

NRK - 09 Jul 19 kl. 08:56

Vil ikkje skyte reinsdyrbukkar

Tom Hemming Karlsen er ein av fem professorar som ber Klima- og miljødepartementet gjere om på vedtaket om å skyte nesten alle reinsdyrbukkar på Hardangervidda for å finne ut om det er skrantesjuke-smitte. Mattilsynet meiner vedtaket er nødvendig..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Vil satse på kjernekraft: – Frykten knuser fornuften

All troverdig forskning viser at kjernekraft ikke bare er den tryggeste, men også den mest klimavennlige måten å produsere energi på..

VG - 9 timer siden

Eldre mann vant pantemillionen

Den etterlyste pantemillionæren meldte seg torsdag. Den heldige vinneren er en Tønsberg-mann på godt over 80 år..

VG - 17 timer siden

Mulla Krekars svigersønn pågrepet - nekter å bli utlevert

LONDON (VG) Mulla Krekars svigersønn (36) er pågrepet. I likhet med Krekar er han dømt for terrorplanlegging i en italiensk domstol..

VG - 11 timer siden

Stort søk etter at mann falt over bord

En mann falt over bord fra en fritidsbåt ved Bjergeneset i Dale i Sunnfjord..

VG - 15 timer siden

Italiensk salat

Italia har god grunn til å be mulla Krekar utlevert, og Norge har gode grunner for å etterkomme kravet. Men er det godt nok for å sette ham på første fly?.

VG - 21 timer siden

Trump fortsatte angrepet mot kongresskvinner: – La dem dra!

Samme dag som Representantenes hus stemte ned et forslag om å stille ham for riksrett for rasistiske uttalelser, gikk Donald Trump til angrep på ny..

VG - Igår: 20:06

Siktelse: Oslo-advokat skulle få inntil 20.000 euro og bestikke politiet

Politiet mener den profilerte advokaten avtalte med sin klient at han skulle motta inntil 20.000 euro og at deler av pengene skulle gå til å bestikke politiet..

VG - Igår: 19:20

Røde Kors etterlyser millionvinner i pantelotteri

Pantet du flasker hos Meny i Tønsberg ved 12-tiden tirsdag? Sjekk lappen, det kan hende du har blitt en million kroner rikere..

VG - Igår: 12:37

Forsvarer: PST vil be om fire ukers varetekt for Mulla Krekar

OSLO TINGRETT (VG) Mulla Krekar blir onsdag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett, etter å ha blitt pågrepet av PST mandag kveld. På grunn av unndragelsesfare vil aktor be om fire ukers varetekt, ifølge advokat Brynjar Meling..

VG - Igår: 09:48

En kjøttspisers tips for å spise mindre kjøtt

Ingen liker en moralist, uansett hvor rett moralisten kan ha. Men på den gylne middelvei kan vi få flere glade griser – om pekefingeren og ambisjonsnivået senkes..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt