VG > Økonomi

Monday, 14 October, 01:51

VG - 20 Jun 19 kl. 15:57

Byggekspert om Ullevål-vedtaket: – Fullstendig feil

En av Norges fremste eksperter på kvalitetssikring av store bygg tror ikke spikeren er satt i kisten til Ullevål universitetssykehus..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Ullevål

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Byggekspertom , Ullevål-vedtaket, Fullstendig, feil
NRK - 24 Jul 19 kl. 12:03

– Feil å tvangsreturnere PKK-medlem

UDI innrømmer feil i vedtaket om å utvise Gulizar Tasdemir, som for et år siden ble tvangsreturnert fra Norge og fengslet i Tyrkia. Nå får hun likevel asyl, skriver Aftenposten. UDI skriver i vedtaket at det ble lagt vekt på feilaktige opplysninger..

P4 - 24 Jun 19 kl. 06:12

Vil beholde Ullevål

Sykepleierforbundet nekter å gi opp Ullevål, og vil beholde sykehuset og heller vrake Aker. Forrige uke vedtok Helse Sør-Øst å legge ned Ullevål til fordel for et nytt sykehus på Gaustad og Aker til en pris på over 30 milliarder kroner. Sykepleierforbundet mener avgjørelsen er feil, og frykter kompetansen blir spredd over for mange sykehus, skriver Dagsavisen..

NRK - 20 Jun 19 kl. 11:40

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse Sør-Øst fattet det endelige vedtaket i dag. Det blir nye sykehus til 32,6 milliarder kroner på Gaustad og Aker..

P4 - 13 Sep 19 kl. 08:23

Nytt bystyre kan bety omkamp om storsykehus

Nytt bystyreflertall i Oslo kan bety omkamp for planene om å legge ned Ullevål sykehus. Det skriver Klassekampen. Etter lokalvalget har ikke lenger Høyre og Arbeiderpartiet flertall i bystyret.

P4 - 24 Jul 19 kl. 12:24

UDI erkjenner feil i tvangsretur

UDI innrømmer feil i vedtaket da de utviste en 43 år gammel kvinne og tvangsreturnerte henne til Tyrkia for ett år siden. Hun kom til Norge som politisk flyktning i 2015, men ble ikke trodd på at hun hadde vært aktivt medlem i den kurdiske organisasjonen PKK. Hun ble fengslet med en gang hun landet i Tyrkia og sitter fortsatt fengslet.

Dagbladet - 06 Jul 19 kl. 07:32

Fullstendig feil vei å gå

Selvfølgelig skal også partiene få feire kjærligheten..

NRK - 20 Jun 19 kl. 15:29

Sp tar nedleggelsen til Stortinget

Timer etter at Ullevål sykehus ble vedtatt nedlagt, varsler Senterpartiet at de vil fremme sak i Stortinget om å stanse planene. Fredag vil Senterpartiet fremme et forslag i Stortinget for å omgjøre vedtaket..

NRK - 10 Feb 19 kl. 13:39

Venstre vil greie ut Ullevål

Venstre vil ha full utgreiing om framleis bruk av Ullevål sykehus i Oslo. Det avgjorde partiet på landsstyremøtet i dag. Helse Sør-Øst vedtok i januar å bygge nye sjukehus på Aker og Gaustad og legge ned Ullevål..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 13:07

UDI omgjør au pair-vedtaket

UDI omhever vedtaket om avslag om oppholdstillatelse til justisminister Jøran Kallmyrs au pair, og kvinnen får lov dermed komme tilbake til Norge..

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:34

Fakkeltog mot Ullevål-nedleggelse

Mellom 400 og 500 mennesker trosset vinterkulda og gikk i fakkeltog mot nedleggelse av Ullevål sykehus i Oslo. Fakkeltoget til støtte for en utredning av Ullevål-tomta gikk fra Jernbanetorget til Stortinget..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Wales klamrer seg til EM-håpet

(Wales – Kroatia 1–1) Kroatia har en fot i EM-sluttspillet. Det er verre med Wales – semifinalist i forrige EM – som har en vanskelig vei til neste års europamesterskap..

VG - 3 timer siden

Magnus Carlsen om forhold til sjakkforbundet: – Markant verre

I NRK-podkasten «Sjakksnakk» sier Magnus Carlsen (28) at forholdet til Norges Sjakkforbund er blitt «markant verre»..

VG - 3 timer siden

«Farmen»-Stine i sjokk over tapet: – Klarte ikke engang å gråte

Stine Alice Claussen-Væringstad (22) mistet fullstendig munn og mæle da hun ble slått ut i tvekamp. I dag husker hun lite av det som skjedde..

VG - 7 timer siden

Thorisdottir matchvinner i toppkampen for Chelsea

(Chelsea - Arsenal 2–1) Maria Thorisdottir (26) ble benket til toppkampen mot Arsenal, men kom inn for Guro Reiten, og banket inn det avgjørende målet mot regjerende mester Arsenal..

VG - 8 timer siden

Landslagsgutta hyller samholdet og folkets støtte: – Føles veldig spesielt

ULLEVAAL (VG) Norge er fortsatt er stykke unna neste års EM, men Stefan Johansen (28) har aldri opplevd bedre tider som norsk landslagsspiller. Martin Ødegaard (20) mener forholdet til publikum er «veldig spesielt»..

VG - 10 timer siden

Amal Aden: Tro og tvil

Som lesbisk og muslim blir jeg stadig utfordret, spesielt av andre muslimer. Det er mange som ber meg velge, velge mellom deg, Gud, eller kjærligheten. Men jeg kommer til å fortsette å be til deg, Gud, hver dag og hver natt, i dusjen, i bilen og på reise.

VG - 10 timer siden

Ny europeisk forskning: Overvekt og fedme øker risikoen for kreft med 15 prosent

Ny europeisk forskning, som inkluderer 68.000 nordmenn, viser at overvekt før fylte 40 år øker risikoen for enkelte krefttyper. For livmorkreft øker risikoen med 70 prosent..

VG - 10 timer siden

Henrik Ingebrigtsen slo Didrik Tønseth i NM-spurten

FROGNERPARKEN (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) rakk så vidt start etter å ha vært fartholder for Eliud Kipchoge (34) da kenyaneren sprengte drømmegrensen på maraton lørdag - men suste inn til gull i terreng-NM foran skiløper Didrik Tønseth..

VG - 12 timer siden

Fryktet sparken etter «Friends-blemme»

Paul Rudd har gjort stor Hollywood-suksess etter rollen i «Friends» , men et pinlig øyeblikk med Jennifer Aniston kunne skrevet om historien, ifølge ham selv..

VG - 14 timer siden

Stor EØS-splid i Fellesforbundet

EØS-debatten raser i Fellesforbundet. LO-gigantens endelige veivalg kan føre til vansker for Arbeiderpartiet inn mot stortingsvalget i 2021..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt