NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 14:04

NRK - 01 okt. 20 kl. 10:08

Bygg overtent i Rauma

Bygningen som brenner i Åndalsnes er overtent og brannvesenet jobber med å begrense spredning til andre bygninger, melder 110-sentralen de på Twitter. Boligene som brenner er flyktningboliger, bekrefter Ordfører i Rauma, Yvonne Wold, til Rbnett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åndalsnes, Twitter, Ordfører, Rauma, Wold, Rbnett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bygg, overtenti , Rauma
P4 - 23 okt. 20 kl. 14:55

Rykker ut til snøskred i Rauma

Det har gått et snøskred ved Trollstigen i Rauma. Redningsmannskap er på vei til stedet. Skredet skal ha gått rundt 150 meter ovenfor fylkesveien.

NRK - 01 okt. 20 kl. 10:50

34 evakuert etter brann

En bolig for flyktninger er overtent på Åndalsnes i Rauma. 34 personer er evakuert. Noen personer er lettere skadd, melder politiet.

NRK - 11 okt. 20 kl. 07:27

Hytte overtent i Lillehammer

Brannvesenet har rykket ut til en brann i Melsjøsetervegen på Nordseter i Lillehammer. Hytta er overtent, og en person er ikke gjort rede for, skriver politiet på Twitter. Nødetatene jobber på stedet..

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 07:48

Hytte overtent i Lillehammer – én person ikke gjort rede for

Brannvesenet har rykket ut til en brann i Melsjøsetervegen på Nordseter i Lillehammer. Hytta er overtent, og én person er ikke gjort rede for..

VG - 17 okt. 20 kl. 19:44

VG anmelder «Stjernekamp» låt for låt: Ikke mer giret og overtent frimodig enn dette.

Sandra Lyng sang «You Shook Me All Night Long» - og VGs anmelder gir henne terningkast fem: - Rock på direktesendt familie-TV blir nesten ikke mer giret og overtent frimodig enn dette..

NRK - 30 sep. 20 kl. 07:40

Næringsbygg i Moelv overtent

Det brenner kraftig i et bygg i Moelv i Ringsaker kommune i Innlandet. Nødetatene har ikke oversikt over brannen. Politiet omtaler brannen som stor og melder at ca 200 meter av takets lengde brenner.

NRK - 19 okt. 20 kl. 08:00

Færre oppdrag i byggbransjen

40 000 ansatte i bygg- og anleggsbransjen kan stå uten jobb neste år. Det viser ferske tall fra bransjeorganisasjonen. Halvparten av bedriftene i Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg, forventer færre ordrer neste år..

NRK - 19 okt. 20 kl. 11:39

Røykutvikling i bygg i Bergen

Brannvesenet er framme på Landås i Bergen etter melding om kraftig røykutvikling i eit bygg som tidlegare tilhøyrde lærarhøgskulen. Bygget skal vere under restaurering og blir evakuert. Brann er sløkt av personar på staden.

NRK - 19 okt. 20 kl. 08:00

Færre oppdrag i byggebransjen

40 000 ansatte i bygg- og anleggsbransjen kan stå uten jobb neste år. Det viser ferske tall fra bransjeorganisasjonen. Halvparten av bedriftene i Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg, forventer færre ordrer neste år..

NRK - 26 sep. 20 kl. 17:06

12 personer i karantene i Ålesund

12 personer i Ålesund er satt i karantene etter at en person med tilhold i Rauma kommune ble bekreftet smittet av koronaviruset, melder Ålesund kommune i en pressemelding. Ni av disse 12 er nærkontakter av personen, som deltok på en uformell trening..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Åpner sykehus etter skabbutbrudd

Notodden sykehus regner med å åpne medisinsk avdeling igjen i ettermiddag etter skabbutbruddet. Det sier klinikksjef Per Urdahl. Det har vært mistanke om smitte blant inntil 20 ansatte, og alle ansatte på avdelingen har fått tilbud om behandling..

NRK - 1 time siden

Håndballstjerne testet positivt

Veronica Kristiansen fra Drammen har testet positivt på koronaviruset, opplyser hennes ungarske arbeidsgiver, storklubben Györ. Hun har vært i hjemmekarantene siden 22. oktober, etter at en medspiller testet positivt før en mesterligakamp..

NRK - 45 minutter siden

Ny styreleder Norsk kulturskoleråd

Helga Pedersen er Norsk kulturskoleråds nye styreleder. Politikeren fra Finnmark skal lede rådets første hovedstyre, styret som nå erstatter de tidligere styringsorganene sentralstyret og landsstyret. Det skriver rådet i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Nesten 200 korona-politisaker

Politiet i Oslo har så langt registrert 191 korona-relaterte saker, ifølge politiet. 94 av sakene gjelder brudd på karantene eller isolasjon, og i 15 av dem er noen blitt siktet eller tiltalt. 28 forelegg er skrevet ut, 84 saker er henlagt..

NRK - 45 minutter siden

Legestreiken trappes opp

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommuner fra mandag. Det skriver Legeforeningen. Da vil totalt 35 leger streike.

NRK - 30 minutter siden

Seks pågrepet i politiaksjon

Kripos har den siste uken pågrepet seks personer som er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene har skjedd på Østlandet og i Sverige. Fire av de siktede er varetektsfengslet.

NRK - 15 minutter siden

16 nye smittetilfeller på Gjøvik

Det er i dag meldt om 16 nye smittetilfeller av koronaviruset på Gjøvik. De fleste nye tilfellene gjelder personer i 20-åra eller yngre. Til sammen har 72 personer i Gjøvik fått bekrefta smitte av koronaviruset i oktober..

NRK - 15 minutter siden

Åtteåring savnet i Drammen

Politiet ser etter en savnet gutt på åtte år. Siste observasjon av gutten er i området Bragernes Torg ca klokken 12:30. Gutten har blå vinterdress, røde vanter, briller, blå cherrox.

NRK - 45 minutter siden

Forlenger oppholdsforbud på Frøya

Oppholdsforbudet i anleggsområdet vindkraftsanlegget ved Nessadalen på Frøya forlenges ut året. Det skriver politiet i en pressemelding. Forbudet ble innført 19.

NRK - 1 time siden

Veronika Kristiansen testa positivt

Handballspelaren Veronika Kristiansen har testa positivt for koronavirus, melder klubben Györ på sine nettsider. Ho testa positivt måndag, men har vore i karantene sidan torsdag. Då testa Csenge Fodor positivt, og 21 tilsette gjekk i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt