NRK > Nyheter

Sunday, 07 June, 00:55

NRK - 23 May 20 kl. 12:31

Bygdøy-villa er Norges dyreste

Hedgefondforvalter Thor Johan Furuholmen har solgt villaen sin på Bygdøy for rundt 250 millioner kroner. Det gjør boligen til den dyreste som er solgt i Norge. Det skriver Dagens Næringsliv. Villaen fra 2007 har et bruksareal på 1.229 kvadratmeter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thor Johan Furuholmen, Bygdøy, Norge, Dagens Næringsliv, Norges

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bygdøy-villaer , Norges, dyreste
P4 - 23 May 20 kl. 11:14

Solgte Norges dyreste bolig

En villa på Bygdøy i Oslo har blitt Norges dyreste bolig etter at den ble solgt for rundt 250 millioner kroner. Det melder Dagens Næringsliv. Villaen har et bruksareal på over 1200 kvadratmeter og ligger helt i vannkanten og har blant annet svømmehall med spa-avdeling, trimrom og vinkjeller..

E24 - 24 May 20 kl. 21:44

FA: Sector Alarm-gründer skal ha kjøpt Norges dyreste bolig

Milliardæren Jørgen Dahl skal være kjøperen av Thor Johan Furuholmens gigantvilla på Bygdøy i Oslo..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 18:37

Betalte 1500 kroner for å delta i «Norges vakreste fjelløp». Nå er halvparten av pengene tapt.

Et av Norges dyreste mosjonsløp refunderer kun halvparten av startkontingenten til deltagerne. Norges Friidrettsforbund ønsker færre private arrangører..

E24 - 23 May 20 kl. 10:13

Hedgefondforvalter skal ha solgt tidenes dyreste bolig

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 11:01

Hedgefondforvalter skal ha solgt tidenes dyreste bolig

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv..

Dagbladet - 26 Apr 20 kl. 21:46

Superbakerens kamp mot kreft og corona

Han ga seg som en av Norges stjernekokker og startet et av landets mest anerkjente bakerier i bygda Lom. Nå er mesterbakeren Morten Schakenda ufør..

Aftenposten - 19 Apr 20 kl. 10:05

Selger Bygdøy-boliger hvor kun frimurere får kjøpe

Skal du kjøpe leilighet i dette borettslaget på Bygdøy må du være over 55 år og ha minst fem års medlemsskap i Frimurerordenen. Diskrimineringsombudet tviler på at praksisen er ulovlig..

Aftenposten - 01 Mar 20 kl. 17:05

Ligacupfinalen direkte: Stor sjanse til Aston Villa

Følg Aston Villa-Manchester City nå..

E24 - 19 Apr 20 kl. 10:05

Selger Bygdøy-boliger hvor kun frimurere får kjøpe

Skal du kjøpe leilighet i dette borettslaget på Bygdøy må du være over 55 år og ha minst fem års medlemsskap i Frimurerordenen. Diskrimineringsombudet tviler på at praksisen er ulovlig..

NRK - 16 May 20 kl. 18:37

Kongeparet feirer på Bygdøy

For aller første gang blir kongefamiliens tradisjonelle 17. mai-lunsj fortært på kongsgården på Bygdøy i Oslo. Lunsjen finner sted i hovedbygningens spisestue, hvor det vil bli servert flere av Slottets spesialiteter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Britiske kyrkjer skal opne 15. juni

I Storbritannia har regjeringa bestemt at kyrkjer og andre gudshus kan opne att 15. juni etter å ha vore stengde sidan mars. Det blir ikkje lov med store gudstenester, men kyrkjene skal vere opne for einskildmenneske som vil be, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..

NRK - 45 minutter siden

Politi knelte med demonstrantar

I Sveits viste politifolk støtte til Black Lives Matter-protestane og delte ut munnbind då 5000 var samla laurdag i Basel. Fleire politifolk knelte saman med demonstrantane, melder lokale medium. Det var og protestar i Zürich, Bern og Neuchatel..

NRK - 1 time siden

23.000 demonstrerte i Frankrike

Rundt 23.000 demonstrerte i Frankrike laurdag, ifølgje styresmaktene. I Paris trossa 5500 forbodet mot demonstrasjonar.

NRK - 1 time siden

48 skadde i protestar i Beirut

48 menneske vart skadde, 11 av dei alvorleg, i gatekampar i samband med protestar mot regjeringa i Libanon og den dårlege økonomien i landet. Samanstøytane skjedde mellom tilhengarar og motstandarar av Hizbolla, og mellom demonstantar og politi..

NRK - 1 time siden

78 % av Rios politi-ofre er svarte

Brasils største mediehus O Globo offentliggjør i dag en rapport fra delstaten Rio som viser at et stort flertall av dem som blir drept av politiet, er mørkhudede. Tallet på politidrap har økt kraftig i Brasil de siste årene, særlig i Rio de Janeiro..

NRK - 1 time siden

12 nordmenn nektet spansk innreise

12 nordmenn ble lørdag nektet innreise i Alicante i Spania og måtte dermed returnere til Norge med samme fly, melder Spaniaavisen. Spania tillater ikke turister å komme før 1. juli.

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Oslo

En mann som er mistenkt i forbindelse med en knivstikking i Storgata, er arrestert. Den skadde er kjørt til sykehus i ambulanse, melder Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Åkesson mener Tegnell må gå

Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson krever at statsepidemiolog Anders Tegnell går av. Den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes, mener den høyrepopulistiske partilederen..

NRK - 2 timer siden

31 nye koronadødsfall i Frankrike

Frankrike har registrert 31 koronarelaterte dødsfall og 579 nye smittetilfeller det siste døgnet. Epidemien er under kontroll, ifølge helsemyndighetene. Fredag ble det rapportert om 46 nye dødsfall..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt