NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 00:10

NRK - 11 jan. 21 kl. 08:24

Bussvelt i Fredrikstad

Ein buss har velta på Fv 107 på Torsnes i Fredrikstad. Naudetatane har også rykka ut til ein kollisjon mellom ein buss og ein bil på same strekning. Det er ikkje meldt om skadde personar. Det er svært glatte vegar i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fv, Torsnes, Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bussvelti , Fredrikstad
NRK - 12 jan. 21 kl. 11:13

Koronadødsfall i Fredrikstad

En beboer på Glemmen sykehjem i Fredrikstad døde mandag etter å ha blitt syk med covid-19. opplyser etatssjef i Fredrikstad kommune Birgitte Skauen Kopperud til Fredriksstad Blad. Det er det andre dødsfallet på to dager ved samme sykehjem.

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:12

Ny smitte på sykehjem i Fredrikstad

To beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad er bekreftet smittet av korona. Dermed har til sammen 26 personer, 14 beboere og 12 ansatte fått påvist korona ved sykehjemmet, skriver Fredrikstad Blad. Yttligere fire ansatte er nå satt i karantene..

NRK - 03 feb. 21 kl. 08:38

Ni nye smittede i Fredrikstad

Det er registrert ni nye smittetilfeller i Fredrikstad tirsdag. Fire av tilfellene er knyttet til smitteutbruddet i hockeyklubben Comet. Totalt er det registrert 1984 smittetilfeller i Fredrikstad..

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:56

Smitte hos fire lag i Fredrikstad

Det er bekreftet smitte hos fire ulike lag som brukte Østfoldhallen i Fredrikstad til fotballtrening. Ingen lag var i hallen samtidig. Det opplyser kommuneoverlegen i Fredrikstad til Fredriksstad Blad.

NRK - 21 mars 21 kl. 09:31

Anmeldt for brudd på koronaregler

En forening i Fredrikstad anmeldes for brudd på koronaforskriften. 17 personer var samlet i et lokale i sentrum i går kveld, melder Fredrikstad Blad. I Fredrikstad er alle arrangement forbudt som følge av koronapandemien..

NRK - 06 jan. 21 kl. 21:41

42 nye smittede i Fredrikstad

Det siste døgnet er det påvist 42 nye smittede i Fredrikstad. 20 av tilfellene er knyttet til utbruddet i Stjernen, 19 er nærkontakter, èn er smittet i utlandet og to har ukjent smittevei. Det er det høyeste antallet på et døgn under pandemien..

NRK - 08 jan. 21 kl. 00:00

Færre smittetilfeller i Fredrikstad

Torsdag ble det registrert 22 nye tilfeller av koronasmitte i Fredrikstad. Det er 20 færre enn rekorden på 42 smittede dagen før. Fem av de nye tilfellene er tilknyttet utbruddet i ishockeyklubben Stjernen, 14 er nærkontakter og tre har ukjent smittevei, opplyser kommunen torsdag kveld..

NRK - 08 jan. 21 kl. 23:40

Færre smittet i Fredrikstad

14 personer er registrert med koronasmitte i Fredrikstad siste døgn. Det er seks færre enn dagen før. Tolv av de smittede er nærkontakter og to har ukjent smittevei, melder kommunen fredag kveld..

NRK - 10 jan. 21 kl. 00:05

12 nye smittede i Fredrikstad

Koronasmitten i Fredrikstad er jevnt og trutt på vei nedover etter onsdagens rekordhøye antall. Lørdag ble det registrert tolv nye smittetilfeller. Seks av tilfellene er kjente nærkontakter, to er smittet i utlandet og én har ukjent smittevei, melder kommunen lørdag kveld..

Klartale - 11 jan. 21 kl. 08:50

Buss veltet i Fredrikstad

En buss har veltet på Torsnes i Fredrikstad. Det er veldig glatte veier i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 45 minutter siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 2 timer siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt