NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 10:06

NRK - 26 sep. 20 kl. 02:11

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere. Busstrafikken i Oslo og Viken har stått stille i en uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Busstreiken, trappes, opp, lørdag
P4 - 21 sep. 20 kl. 10:01

Busstreiken trappes opp

Busstreiken trappes opp. Førstkommende lørdag tas ytterligere 4500 sjåfører ut i streik, varsler Fellesforbundet. Streiken har til nå ført til full stans i busstrafikken i Oslo og tidligere Akershus fylke.

NRK - 21 sep. 20 kl. 09:57

Busstreiken utvides lørdag

Busstreiken utvides med over 4500 nye bussjåfører fra førstkommende lørdag, melder TV2. Fra lørdag vil nær 8500 bussjåfører være i streik over landet. Busstrafikken i Oslo og Viken står stille, etter at 3800 sjåfører ble tatt ut i streik i går..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 21:53

Fortsatt ingen kontakt mellom partene – busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

E24 - 26 sep. 20 kl. 08:47

Fortsatt ingen kontakt mellom partene – busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

NRK - 21 sep. 20 kl. 13:29

Helsetilsynet overvåker busstreiken

Helsetilsynet overvåker om det er fare for liv og helse på grunn av busstreiken. Det skriver Helsetilsynet på sine nettsider. Helsetilsynet presirerer at streikepartene har ansvar for å sikre at arbeidskampen ikke setter folks liv og helse i fare..

P4 - 21 sep. 20 kl. 13:36

Helsetilsynet overvåker busstreiken

Helsetilsynet overvåker nå busstreiken for å finne ut om den utgjør fare for liv og helse. Det opplyser tilsynet på sine hjemmesider. De viser til at Oslo - der streiken rammer hardest - er i en situasjon med jevnt økende koronasmitte.

E24 - 22 sep. 20 kl. 15:35

Helsetilsynet om busstreiken: – Ikke fare for liv og helse

Busstreiken er inne i sitt tredje døgn. Statens helsetilsyn overvåker streiken døgnet rundt, men ser foreløpig ingen grunn til å anbefale regjeringen å gripe inn..

VG - 26 sep. 20 kl. 08:16

Busstreiken rammer corona-transport: – Bekymret for liv og helse

Smittebusser og syketransporter avlyses og forsinkes som følge av busstreiken, advarer transportfirma. Fellesforbundet mener problemet kunne vært løst..

NRK - 28 sep. 20 kl. 07:28

Sjukehus uroa for busstreiken

Den pågåande busstreiken kombinert med koronasituasjonen i Noreg har gjort at helsevesenet er uroa for auka smittespreiing. Nordmenn over heile landet blir nøydde til å finne andre måtar å kome seg til og frå sjukehus på mens streiken held fram..

NRK - 29 sep. 20 kl. 14:44

Kaller inn busstreik-partene

Riksmekleren har innkalt partene i busstreiken til møte onsdag. Det skriver NTB. Busstreiken har vart i over en uke, uten noe kontakt mellom partene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Uoversiktlig situasjon

På Hamar katedralskole er tre personer bekreftet smitta av korona. Rektor Ingvild Rønn Sætre sier til HA at situasjonen er uoversiktlig. Fredag stengte Hamar katedralskole.

NRK - 30 minutter siden

Pence forsvarer Trumps intervju

Natt til mandag publiserte CBS News hele versjonen av intervjuet Donald Trump forlot og la ut på sin egen Facebook-side. Visepresident Mike Pence forsvarer sjefen sin..

NRK - 30 minutter siden

Seks nye smitta i Trondheim

Fra fredag og til søndag har seks personer fått påvist koronaviruset i Trondheim. Fire av dem er smitta i utlandet. En person i 60-årene har ukjent smittekilde.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge mandag klokken 16. Oslo kommune holder en pressekonferanse om byen klokken 14..

NRK - 45 minutter siden

Japan vil bli utslippsfrie før 2050

Japan har satt som mål å være klimanøytrale innen 2050 ifølge nyhetsbyrået AP. Det vil si at de vil kutte alle utslipp til netto null innen 30 år. Målet ble presentert i statsminister Yoshihide Sugas første tale med konkrete politiske prioriteringer..

NRK - 45 minutter siden

Hele nye E6 åpnes i dag

Klokka 12.00 i dag åpner statsminister Erna Solberg siste del av den 43 kilometer nye E6 mellom Kolomoen og Moelv. Det er den lengste veistrekningen som er bygget sammenhengende i Norge noen gang.

NRK - 1 time siden

Snart tomt for influensavaksine

Folkehelseinstittutet skriver at de snart er tomme for årets influensavaksine. På grunn av koronapandemien har det vært rekordhøy etterspørsel etter influensavaksine i målgruppene for vaksinasjon, og de resterende 60.000 dosene rasjoneres ut..

NRK - 1 time siden

Ulstein topper Hordaland KrF-liste

KrF Hordalands nominasjonskomité har enstemming innstilt utviklingsminister Dag Inge Ulstein som listetopp. Astrid Aarhus Byrkenes og Joel Ysebø foreslås til andre- og tredjeplassen..

NRK - 18 timer siden

Rekordmange smittet i Danmark

945 personer er det siste døgnet smittet med covid-19 i Danmark. Det er det hittil høyeste antall smittede på et døgn under pandemien. Samtidig er to nye døde av viruset.

NRK - 1 time siden

Anlegg stenges i inntil ett år

Olje- og gassanlagget på Melkøya i Hammerfest vil holdes stengt i inntil 12 måneder for utbedring, melder Equinor. Produksjonsanlegget på Melkøya ble rammet av brann 29. september.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt