P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:57

P4 - 27 Feb 20 kl. 14:40

Buss veltet i Vennesla

En buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla i Agder i ettermiddag.
Nødetatene er på vei. I følge politiet er det ikke meldt om personskader..
Les mer på P4


Les mer om:
Vennesla, Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, velteti , Vennesla
Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 14:58

Buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla

Nødetatene er på vei til Vennesla etter at en buss med 15 passasjerer veltet på Steinslandsveien..

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:33

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..

NRK - 28 Feb 20 kl. 17:32

Foreldre advarte

Foreldreutvalget ved Samkom skole i Vennesla har fryktet utforkjøring med skolebussen. De har advart mot å kjøre stor buss på den smale bygdeveien, der bussen veltet med 23 skolebarn torsdag ettermiddag..

NRK - 23 Feb 20 kl. 13:37

Buss veltet på Geilo

En buss med fem passasjerer har veltet i Skurdalsvegen på Geilo. De om bord skal ikke være skadd, men de kommer seg ikke ut av bussen, ifølge politiet. Nødetatene og tungbilberger er på vei..

NRK - 23 Feb 20 kl. 13:37

Buss veltet ved Geilo

En buss med fem passasjerer har veltet i Skurdalsvegen ved Geilo. De om bord skal ikke være skadd, men de kommer seg ikke ut av bussen, ifølge politiet. Nødetatene og tungbilberger er på vei..

NRK - 14 Dec 19 kl. 18:13

Melding om buss som har veltet

Nødetatene er på vei til Asker etter melding om at en buss skal ha veltet. Det er ikke meldt om personskade, men flere personer kommer seg ikke ut fordi dørene er blokkert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:42

Barna fraktes til skolen

De 23 barna som var involvert i ulykken da en buss veltet øst for Honnemyr i Vennesla, fraktes tilbake til skolen for videre oppfølging. Barna er elever ved Samkom skole..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 07:17

Turnébuss veltet i Sverige - 19 til sykehus

19 personer ble sendt til sykehus etter at en turnébuss og to lastebiler veltet på E4 ved Nyköping i Sverige. Det var svært glatt på stedet..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 07:17

Turnébuss veltet i Sverige- 19 til sykehus

19 personer ble sendt til sykehus etter at en turnébuss og to lastebiler veltet på E4 ved Nyköping i Sverige. Det var svært glatt på stedet..

NRK - 11 Nov 19 kl. 08:17

Buss veltet i Sørum

En passasjerbuss har veltet i Sørum kommune i Akershus. – Nødetatene er på vei til stedet. Uvisst om det er personskade, skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Umulig å kjøre til og fra Finnmark

Det er nå umulig å kjøre bil til og fra Finnmark. E6 over Kvænangsfjellet er nemlig stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Det vil ta tid å få biler ned av fjellet, og veien må ryddes før kolonnekjøringen kan gjenopptas, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 1 time siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 1 time siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 2 timer siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 2 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 3 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 3 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 3 timer siden

Vil ikke sette inn mannskaper i Oslo

Sjef for Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, vil ikke sette inn sine mannskaper i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har sagt at det er aktuelt for å sørger for at folk følger ikke bryter bestemmelsene om å holde avstand, og å ikke samles i store grupper. Stårvik sier til Forsvarets Forum at de ikke oppfatter situasjonen som kritisk og akutt, og ber Oslo kommune vurdere andre alternativer først..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt