NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:20

NRK - 23 feb. 21 kl. 06:48

Buss stjålet og krasjet

Bussen som kjørte av Fanafjellsvegen og inn i fjellsiden viser seg å være stjålet fra Tide sitt anlegg i Krokeidevegen, opplyser politiet, som har kontroll på den mistenkte. Bergingsbil er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fanafjellsvegen, Tide, Krokeidevegen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, stjåletog , krasjet
NRK - 25 feb. 21 kl. 20:30

Utlover dusør for stjålne hunder

Artist Lady Gaga har utlovet en dusør på drøyt fire millioner norske kroner, til den som kan gi opplysninger om sine to hunder som ble stjålet onsdag. Artistens hundepasser ble skutt av en ukjent gjerningsmann da han gikk tur med hundene og to av tre hunder ble stjålet..

NRK - 22 mars 21 kl. 12:39

Ny app for stjålet kunst

En ny mobilapp fra Interpol gir alle tilgang til å søke etter stjålet kunst og kulturminner. Tips fra publikum har tidligere gitt gode resultater, og derfor åpner de opp datatbasen hvor over 50 000 stjålne objekter er registrert, melder Økokrim..

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:00

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:08

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 19 feb. 21 kl. 05:51

Katalysatorer stjålet i Drammen

Fra en garasje i Mjøndalen er det stjålet mellom 200 og 400 brukte katalysatorer. Disse inneholder verdifulle metaller – dog i ganske små mengder. Sørøst politidistrikt fikk melding om saken klokka 3.

VG - 25 feb. 21 kl. 15:05

Lady Gagas hundepasser skal være skutt – hunder stjålet

Popstjernens hundepasser skal være skutt og to av hundene stjålet..

VG - 25 feb. 21 kl. 15:05

Lady Gagas hundepasser er skutt – hunder stjålet

Popstjernens hundepasser er skutt og to av hundene stjålet..

NRK - 10 mars 21 kl. 00:12

Fant igjen stjålet bil i Sandefjord

I Sandefjord fikk politiet melding om en bil som hadde blitt stjålet ved Stokke kirke tirsdag kveld. Mobilen til eier lå igjen i bilen, og ved hjelp av «Find my iPhone», fant politiet gjerningsmannen på en adresse i Sandefjord, melder politiet..

NRK - 06 april 21 kl. 14:23

Mann arrestert for kunsttyveri

En 58 år gammel mann er arrestert i Nederland, mistenkt for å ha stjålet to verdifullle malerier i fjor. Hverken et maleri av Vincent van Gogh eller ett av Frans Hals er kommet til rette, melder AFP. Begge verkene ble stjålet fra museer..

NRK - 16 april 21 kl. 05:21

Heiv seg ut av stjålet bil

I går kveld ble en mann i 80-årene lettere skadd da han kastet seg ut fra bilen sin, som ble tatt over av en tyv. Han hadde forsøkt å hjelpe tyven, som i en annen stjålet bil hadde kjørt utfor på E18 utenfor Kragerø. Tyven ble pågrepet i Sannidal..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 15 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 45 minutter siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 45 minutter siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt