NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:42

NRK - 16 Jan 19 kl. 10:18

Buss står i fare for å velte

En buss står i fare for å velte i Nedre Rælingsveg. Samtlige passasjerer er frigjort. Bussen har ikke alle hjulene i bakken og har kjørt inn i et tre, melder politiet i Øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nedre Rælingsveg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, ståri , fare, forå , velte
Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 01:08

Hegnar: Buss for tog

Elbiler, buss for tog, mattraller og navneskifte betyr ikke noe som helst hvis buss for tog skal holde på til 2032..

NRK - 14 Jun 19 kl. 11:08

Evakuert med buss

En buss fra Nobina har tatt med seg passasjerene fra bussen som brant i Tromsøysundtunelen, og har kjørt ut av tunnelen med disse. Tunnelen er stengt etter at det begynte å brenne i en buss..

P4 - 15 Jul 19 kl. 06:22

Buss for tog til 2032

Det ligger an til buss for tog i Oslo-området hver sommer frem til 2032 – minst. I 2009 innførte det som i dag heter Bane Nor og Vy ordningen med buss for tog om sommeren, for å få gjort større vedlikeholds- og fornyelsesarbeider. Og mye jobb gjenstår, skriver Aftenposten.

NRK - 29 Aug 19 kl. 17:27

Varsler nye beltekontroller i buss

Statens vegvesen gjennomfører nye kontroller av passasjerenes beltebruk i buss over hele landet. Grunnen er at kun 69 prosent oppgir at de bruker belte i buss, mot 73 prosent i samme periode i fjor. De mellom 16-29 år oppgir den laveste beltebruken..

NRK - 14 Sep 19 kl. 03:37

Bussbrann under kontroll

Brannvesenet har kontroll på brannen i en gassdrevet buss i Oslo. – Det er ikke lenger fare for at situasjonen skal utvikle seg i feil retning, sier politiets operasjonsleder Guldbrandsen til NRK. Veien forbi stedet åpnes igjen..

P4 - 08 Aug 19 kl. 13:04

Fare for kraftige tordenbyger

Det er fare for kratige regnbyger og tordenvær i Trøndelag i ettermiddag og kveld. På tre timer kan det komme opp mot 30 mm nedbør, og meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. De advarer om at det er fare for lokale oversvømmelser og jordskred..

P4 - 06 Aug 19 kl. 17:49

Farevarsel for styrtregn øker

Ettermiddagens styrtregn i Møre og Romsdal og Trøndelag kan bli så kraftig at farevarselet har blitt endret fra moderat fare til stor fare. Det kan komme opp mot 50 millimeter regn på tre timer, noe som betyr 50 liter vann per kvadratmeter. Det er fare for lokale oversvømmelser og skred og at noen kan miste veiforbindelsen..

P4 - 29 Aug 19 kl. 17:05

Varsler beltekontroller på buss

Statens vegvesen varsler nye beltekontroller på buss over hele landet. Bakgrunnen er at beltebruken blant folk går ned, ifølge en undersøkelse etaten har gjort. Kun 69 prosent oppgir nå at de bruker belte i buss, mot 73 prosent i samme periode i fjor.

P4 - 06 Aug 19 kl. 10:32

Fare for styrtregn

Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel for Trøndelag og Møre og Romsdal i ettermiddag. Det er fare for styrtregn og oversvømmelser i regionen. Det kan lokalt komme 25-40 mm nedbør på tre timer, enkelte steder enda mer, melder Adresseavisen Det kan også føre til lokalt vanskelige kjøreforhold med fare for vannplaning..

NRK - 16 Mar 19 kl. 15:13

Buss og bil kolliderte

En buss og en bil har kollidert i Drammensveien ved Bygdøy Allè i Oslo. Sjåføren er lettere skadet, skriver politiet på Twitter. En busspassasjer skal ha mindre smerter etter ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 30 minutter siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 45 minutter siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 1 time siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

NRK - 1 time siden

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

NRK - 1 time siden

Økning i ofre for klimakatastrofer

En ny rapport fra Røde Kors viser at 50 millioner flere vil bli rammet av klimarelaterte katastrofer i 2030. Årlig trenger 108 millioner mennesker nødhjelp, og Røde Kors advarer om at tallet vil øke kraftig de neste årene om det ikke gjøres tiltak..

NRK - 2 timer siden

Tyskland står ved atomavtalen

Den tyske regjeringen blir stående ved atomavtalen med Iran, melder NTB. Atomavtalen med Iran ble forhandlet frem i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU og trådte i kraft i 2016..

NRK - 2 timer siden

Vil ha omval i Evenes

Listetopp Knut Erik Hansen (SV) vil ha omval i Evenes kommune etter det blei oppdaga avvik i oppteljinga av stemmer. I den nye oppteljinga i dag viser det eit avvik på 27 av førehandsstemmene. I tillegg fann dei seks nye kommunevalstemmer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt