NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 09:21

NRK - 16 Jan 19 kl. 10:18

Buss står i fare for å velte

En buss står i fare for å velte i Nedre Rælingsveg. Samtlige passasjerer er frigjort. Bussen har ikke alle hjulene i bakken og har kjørt inn i et tre, melder politiet i Øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nedre Rælingsveg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, ståri , fare, forå , velte
Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 01:08

Hegnar: Buss for tog

Elbiler, buss for tog, mattraller og navneskifte betyr ikke noe som helst hvis buss for tog skal holde på til 2032..

NRK - 14 Jun 19 kl. 11:08

Evakuert med buss

En buss fra Nobina har tatt med seg passasjerene fra bussen som brant i Tromsøysundtunelen, og har kjørt ut av tunnelen med disse. Tunnelen er stengt etter at det begynte å brenne i en buss..

P4 - 15 Jul 19 kl. 06:22

Buss for tog til 2032

Det ligger an til buss for tog i Oslo-området hver sommer frem til 2032 – minst. I 2009 innførte det som i dag heter Bane Nor og Vy ordningen med buss for tog om sommeren, for å få gjort større vedlikeholds- og fornyelsesarbeider. Og mye jobb gjenstår, skriver Aftenposten.

NRK - 10 Nov 19 kl. 19:17

Buss kjørte på to barn

En buss kjørte søndagkveld på to barn, kloiderte med en annen buss og gjenstander på Jessheim stasjon, melder politiet. Barna er ikke alvorlig skadet. Sjåføren har forklart at han ble skremt på grunn av en konflikt med en passasjer..

NRK - 29 Aug 19 kl. 17:27

Varsler nye beltekontroller i buss

Statens vegvesen gjennomfører nye kontroller av passasjerenes beltebruk i buss over hele landet. Grunnen er at kun 69 prosent oppgir at de bruker belte i buss, mot 73 prosent i samme periode i fjor. De mellom 16-29 år oppgir den laveste beltebruken..

P4 - 10 Nov 19 kl. 19:17

Buss kjørte på barn

En buss kjørte på to barn på seks og 12 år på Jessheim stasjon i Akershus i kveld. Det opplyser politiet. Barna er ikke alvorlig skadet.

NRK - 14 Sep 19 kl. 03:37

Bussbrann under kontroll

Brannvesenet har kontroll på brannen i en gassdrevet buss i Oslo. – Det er ikke lenger fare for at situasjonen skal utvikle seg i feil retning, sier politiets operasjonsleder Guldbrandsen til NRK. Veien forbi stedet åpnes igjen..

P4 - 08 Aug 19 kl. 13:04

Fare for kraftige tordenbyger

Det er fare for kratige regnbyger og tordenvær i Trøndelag i ettermiddag og kveld. På tre timer kan det komme opp mot 30 mm nedbør, og meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. De advarer om at det er fare for lokale oversvømmelser og jordskred..

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:12

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

P4 - 21 Feb 20 kl. 05:28

Uvær i Nord

Hele Nordkapp er nå isolert på grunn av uvær. I går kveld ble 40 personer, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss evakuert fra E69 på grunn av mye vind og svært vanskelige forhold på veiene. Og mange veier lengst nord i landet er stengt nå på grunn av uvær, ras eller fare for ras..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppretter virustelefon

Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefonen for å avlaste medisinsk nødtelefon og deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015. De som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten..

NRK - 15 minutter siden

Mot verste uke siden finanskrisen

Hovedindeksen på Oslo Børs faller kraftig fredag morgen. Den siste uka har hovedindeksen falt 10 prosent, og ifølge Oslo Børs ligger det an til den største prosentvise nedgangen siden 2011, i løpet av en uke..

NRK - 30 minutter siden

Død person funnet i brennende bil

En person ble funnet død i en brennende bil i Moss kommune i 6.30-tiden fredag morgen. – Brannen er nå slukket av brannvesenet politiet etterforsker for å identifisere den døde og for å finne ut hva som har skjedd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha flyforbudssone over Idlib

Tyrkia ber om at det innføres en flyforbudssone over Idlib-provinsen i Syria. – Verdenssamfunnet må handle for å beskytte sivile og innføre en flyforbudssone, sier Fahrettin Altun, kommunikasjonssjef ved kontoret til president Recep Tayyip Erdogan..

NRK - 1 time siden

Nato-rådet møtes for å drøfte Syria

Nato-rådet innkalles til møte fredag etter oppfordring fra Tyrkia for å drøfte situasjonen i Syria etter at 33 tyrkiske soldater ble drept dagen før, melder generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter..

NRK - 1 time siden

Russiske krigsskip på vei til Syria

Russland har sendt to krigsskip utstyrt med Kalibr-missiler mot den syriske kysten, opplyser russiske myndigheter, ifølge Interfax. Nyheten kommer etter en forverring i forholdet med Tyrkia som følge av angrepet i Idlib-provinsen i Syria..

NRK - 1 time siden

Børsnedgangen fortsetter i Asia

Tokyo-børsen fortsatte sitt fall fredag med en uvanlig stor nedgang på 3,7 prosent på Nikkei-indeksen. Det er femte dag på rad med nedgang. Fallet kommer etter børsfall i New York og i Europa torsdag som skyldes bekymring for koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Russland: – Var blant terrorister

Det russiske forsvarsdepartementet sier fredag at tyrkiske soldater som ble drept i Idlib i Syria torsdag, ikke skulle ha vært i området. Russland mener at de tyrkiske troppene befant seg «blant terrorister» og sier Tyrkia ikke informerte om dette..

NRK - 2 timer siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..

NRK - 16 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt