NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:16

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:22

Buss skled av veien i Bodø

En rutebuss med ni personer om bord har kjørt av veien ved Bratten i Bodø. Passasjerene kommer seg ikke ut, og evakueres nå ut gjennom vinduene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bratten, Bodø

Dele artikeln

13 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, skledav , veieni , Bodø
VG - 29 Mar 19 kl. 09:25

Vogntog med møkk veltet - personbil skled i møkka og av veien

Et vogntog fylt med møkk veltet fredag morgen, og møkk har havnet i veibanen. En personbil kjørte inn i møkka og skled av veien..

NRK - 13 Apr 19 kl. 12:38

Buss blåste av veien

En buss med 22 personer ombord har kjørt av veien ved Adamsvatnet ved Båtsfjord, melder politiet. Det skal ikke være personskade. – Det blåser mye der.

NRK - 08 Mar 19 kl. 07:19

Buss har kjørt av veien i Rauland

En dansk buss med 45 elever har kjørt av veien på fv. 37 ved Skålestrondi i Rauland i Vest-Telemark. Politiet opplyser at alle er ute av bussen, og at det ikke er meldt om personskader..

NRK - 08 Mar 19 kl. 07:36

Buss har kjørt av veien i Rauland

En dansk buss med 33 ungdomsskoleelever har kjørt av veien på fylkesvei 37 ved Skålestrondi i Rauland i Vest-Telemark. Politiet opplyser at alle er ute av bussen, og at det ikke er meldt om personskader..

NRK - 08 Jan 19 kl. 04:37

Buss av veien i Skjåk

En buss havnet i natt utfor veien i Skjåk kommune i Oppland. Det var 30 passasjerer i bussen. Det er ikke meldt om at noen er alvorlig skadd, opplyser politiet til NTB..

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 12:47

Buss blåste av veien i Finnmark

En buss med 22 passasjerer om bord blåste av veien ved Båtsfjord i Finnmark lørdag formiddag. Ingen ble skadet..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 05:08

Dobbeltdekker med 26 passasjerer veltet i Skjåk – ny bussulykke kort tid etter

En buss blåste natt til tirsdag av veien i Skjåk kommune i Oppland. To timer senere kjørte nok en buss av veien i bare to kilometer unna..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 05:08

Dobbeltdekker med 26 passasjerer veltet i Skjåk - ny bussulykke kort tid etter

En buss blåste natt til tirsdag utfor veien i Skjåk kommune i Oppland. To timer senere kjørte nok en buss av veien i Skjåk..

VG - 08 Jan 19 kl. 06:35

Buss blåste av veien i Oppland

To personer er fraktet til Lillehammer sykehus etter at en buss kjørte av veien i Skjåk i Gudbrandsdalen..

VG - 08 Jan 19 kl. 06:35

To busser har kjørt av veien i Oppland

Tre personer er fraktet til Lillehammer sykehus etter en buss kjørte av veien i Skjåk i Gudbrandsdalen. Kun timer etter kjørte en annen buss ut like i nærheten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 2 timer siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt