NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:43

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:22

Buss skled av veien i Bodø

En rutebuss med ni personer om bord har kjørt av veien ved Bratten i Bodø. Passasjerene kommer seg ikke ut, og evakueres nå ut gjennom vinduene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bratten, Bodø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, skledav , veieni , Bodø
NRK - 08 Jan 19 kl. 04:37

Buss av veien i Skjåk

En buss havnet i natt utfor veien i Skjåk kommune i Oppland. Det var 30 passasjerer i bussen. Det er ikke meldt om at noen er alvorlig skadd, opplyser politiet til NTB..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 05:08

Dobbeltdekker med 26 passasjerer veltet i Skjåk – ny bussulykke kort tid etter

En buss blåste natt til tirsdag av veien i Skjåk kommune i Oppland. To timer senere kjørte nok en buss av veien i bare to kilometer unna..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 05:08

Dobbeltdekker med 26 passasjerer veltet i Skjåk - ny bussulykke kort tid etter

En buss blåste natt til tirsdag utfor veien i Skjåk kommune i Oppland. To timer senere kjørte nok en buss av veien i Skjåk..

VG - 08 Jan 19 kl. 06:35

Buss blåste av veien i Oppland

To personer er fraktet til Lillehammer sykehus etter at en buss kjørte av veien i Skjåk i Gudbrandsdalen..

VG - 08 Jan 19 kl. 06:35

To busser har kjørt av veien i Oppland

Tre personer er fraktet til Lillehammer sykehus etter en buss kjørte av veien i Skjåk i Gudbrandsdalen. Kun timer etter kjørte en annen buss ut like i nærheten..

NRK - 07 Feb 19 kl. 13:58

Barn havnet under buss i Larvik

To barn skled og havnet delvis under en buss ved Skuggedal i Larvik, melder politiet i Sør-Øst. Hendelsen skjedde ved 13.50-tiden torsdag.

NRK - 09 Oct 18 kl. 19:25

Klarer ikke innfri Bodø-garantien

Alle barn i Bodø skulle få rett til barnehageplass fra fylte ett år – den såkalte Bodøgarantien. Men nå må Arbeiderpartiet i Bodø innse at de ikke lykkes med å innføre Bodøgarantien i løpet av valgperioden, melder Bodø Nu..

NRK - 09 Oct 18 kl. 10:13

Skolebuss kjørte av veien

En buss med 32 skolebarn kjørte av veien i Skånland tirsdag formiddag. Fire barn blir kjørt til UNN for nærmere undersøkelser, resten får oppfølging av helsepersonell på skolen. Bussen skal ha kjørt i grøften idet en løs veiskulder gav etter..

VG - 08 Jan 19 kl. 06:35

To busser har kjørt av veien i Oppland

To personer er fraktet til Lillehammer sykehus etter at en buss kjørte av veien i Skjåk i Gudbrandsdalen..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 06:49

Fly skled av rullebanen i Tokyo

Ingen personer ble alvorlig skadd da et fly fra Japan Airlines skled av rullebanen etter landing ved flyplassen Narita utenfor Tokyo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Kim Jong-un møter Trump

Nord-Koreas leder Kim Jong-un får offisiell mottakelse i Vietnam i forbindelse med toppmøtet med USAs president Donald Trump i neste uke. Kim blir mottatt av Vietnams president Nguyen Phu Trong i Hanoi i løpet av de kommende dagene.

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 3 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt