NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:20

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:22

Buss skled av veien i Bodø

En rutebuss med ni personer om bord har kjørt av veien ved Bratten i Bodø. Passasjerene kommer seg ikke ut, og evakueres nå ut gjennom vinduene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bratten, Bodø

Dele artikeln

13 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, skledav , veieni , Bodø
VG - 29 Mar 19 kl. 09:25

Vogntog med møkk veltet - personbil skled i møkka og av veien

Et vogntog fylt med møkk veltet fredag morgen, og møkk har havnet i veibanen. En personbil kjørte inn i møkka og skled av veien..

NRK - 13 Apr 19 kl. 12:38

Buss blåste av veien

En buss med 22 personer ombord har kjørt av veien ved Adamsvatnet ved Båtsfjord, melder politiet. Det skal ikke være personskade. – Det blåser mye der.

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

To alvorlig skadet da buss på vei fra Norge kjørte av veien i Sverige

Fem personer ble skadd, to av dem alvorlig, da en buss med burmesiske turister på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

NRK - 08 Mar 19 kl. 07:19

Buss har kjørt av veien i Rauland

En dansk buss med 45 elever har kjørt av veien på fv. 37 ved Skålestrondi i Rauland i Vest-Telemark. Politiet opplyser at alle er ute av bussen, og at det ikke er meldt om personskader..

NRK - 08 Mar 19 kl. 07:36

Buss har kjørt av veien i Rauland

En dansk buss med 33 ungdomsskoleelever har kjørt av veien på fylkesvei 37 ved Skålestrondi i Rauland i Vest-Telemark. Politiet opplyser at alle er ute av bussen, og at det ikke er meldt om personskader..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

Buss fra Norge kjørte av veien i Sverige – åtte til sykehus

Åtte personer ble sendt til sykehus etter at en buss på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

NRK - 08 Jan 19 kl. 04:37

Buss av veien i Skjåk

En buss havnet i natt utfor veien i Skjåk kommune i Oppland. Det var 30 passasjerer i bussen. Det er ikke meldt om at noen er alvorlig skadd, opplyser politiet til NTB..

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 12:47

Buss blåste av veien i Finnmark

En buss med 22 passasjerer om bord blåste av veien ved Båtsfjord i Finnmark lørdag formiddag. Ingen ble skadet..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

Buss fra Norge kjørte av veien i Sverige – fire til sykehus

Fire personer ble sendt til sykehus etter at en buss på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 05:08

Dobbeltdekker med 26 passasjerer veltet i Skjåk – ny bussulykke kort tid etter

En buss blåste natt til tirsdag av veien i Skjåk kommune i Oppland. To timer senere kjørte nok en buss av veien i bare to kilometer unna..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15.

NRK - 30 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 45 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 45 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 2 timer siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt