NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:25

NRK - 19 feb. 21 kl. 15:10

Buss for T-bane gjennom sentrum

Fra 15. til 25. februar kjører Ruter buss mellom Jernbanetorget og Helsfyr på kveldstid mandag til fredag og hele lørdag og søndag. Linje 5 mellom Jernbanetorget, Økern og Sinsen er stengt i denne perioden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ruter, Jernbanetorget, Helsfyr, Sinsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, for, T-bane, gjennom, sentrum
NRK - 28 jan. 21 kl. 20:53

Mange snik på buss og bane i Bergen

I Bergen har koronapandemien og vekstarstreiken i haust gjort at ein av tre no snik på buss og bane. Det kan føra til dårelgare kollektivtilbod, åtvarar kollektivselskap..

NRK - 09 feb. 21 kl. 17:36

Romfartøy i bane rundt Mars

Det arabiske Amal er i bane rundt Mars etter ein vellukka nedbremsingmanøver, opplyser forskarar frå Dei sameinte arabiske emirata. Fartøyet vart skote opp frå Japan i juli og skal gå i bane rundt Mars i minst to år..

NRK - 08 mars 21 kl. 15:59

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no.

NRK - 17 jan. 21 kl. 17:16

T-bane-stans på Holmenkollbanen

Sporveien melder at det forsøkes å sette inn buss for bane mellom Majorstuen og Holmenkollen. Togene har problemer med å komme seg opp til Holmenkollen..

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:33

Flere sniker på buss og tog

Flere passasjerer unnlater å kjøpe billett på tog, buss og bane. På et år har andelen snikere på Vys tog økt fra 3 til 10 prosent. Andre deler av kollektivtransporten opplever samme tendens..

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 20:10

NGI fant kvikkleire i Moss som Bane Nor ikke hadde funnet. Nå trues jernbanebyggingen gjennom byen.

Bane Nor har leid inn revisjonsfirma for å finne ut om de selv burde ha oppdaget store kvikkleireområder..

Aftenposten - 30 jan. 21 kl. 20:06

Akvarium, planetarium og undersjøisk T-bane? Her har «alt» vært lansert, men ingenting er bygget.

Planetarium, designhotell, T-bane, konserthus og fotballstadion. Forslagene har haglet på Vippetangen..

VG - 09 feb. 21 kl. 22:04

Arabisk romfartøy i bane rundt Mars

Romfartøyet Amal er i bane rundt Mars etter en vellykket nedbremsingsmanøver, opplyser romforskere fra De forente arabiske emirater..

NRK - 13 feb. 21 kl. 09:17

Bygde bob-bane i hagen

En familiefar i Latvia har brukt seks år på å bygge en bobsleigh-bane i hagen. Til Reuters forteller Aivis Berzins at den 170 meter lange banen er snekret sammen av tiloversblevne planker og skruer for 50 euro. Målet var å gi barna noe å gjøre ute..

NRK - 22 feb. 21 kl. 13:12

Bane Nor vil ha ny organisering

Bane Nor mener dårlig arbeidsdeling med Jernbanedirektoratet er en viktig del av forklaringen på de store kostnadsoverskridelsene de siste årene. Det sa konsernsjef Gorm Frimannslund i en høring i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 30 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt