NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:11

NRK - 25 nov. 20 kl. 13:06

Bulgaria stenger ned på nytt

Etter ei kraftig auke i smittespreiinga dei siste vekene, stenger bulgarske styresmakter ned landet på nytt, melder AFP. Restaurantar, skular og barnehagar, så vel som treningssenter, kjøpesenter og kasino, vil bli stengde fram til 21. desember..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bulgaria, stenger, ned, nytt
NRK - 04 jan. 21 kl. 21:03

Storbritannia stenger ned på nytt

Storbritannia stenger ned på nytt på grunn av høy covid-19 smitte. Det sa statsminister Boris Johnson i kveld..

NRK - 04 jan. 21 kl. 21:03

England stenger ned på nytt

Storbritannia stenger ned på nytt på grunn av høy covid-19 smitte. Det sa statsminister Boris Johnson i kveld..

NRK - 28 nov. 20 kl. 08:30

Stenger ned gassanlegg

Alfred Hansen i Gassco sier de stenger ned gassanlegget på Nyhamna på grunn av vekterstreiken. Gassco transporterer gassen ut i Europa. – Det er 50 millioner standard kubikk, så det er betydelige beløp, sier han.

VG - 14 des. 20 kl. 17:00

Funn av ny virusvariant i London – stenger ned

En ny variant av coronaviruset som sprer seg raskere skal være oppdaget i London, og storbyen stenger ned fra onsdag..

NRK - 16 des. 20 kl. 18:09

Danmark stenger helt ned

Fra 21. desember stenger Danmark helt ned, bortsett fra apoteker og matvarebutikker, for å redusere smitten i landet. – Vi er nå på risikonivå 4 i hele landet.

NRK - 18 des. 20 kl. 01:10

Nord-Irland stenger ned

Nord-Irland stenger ned fra 26. desember etter kraftig økning i antall koronasmittede. Sykehusene har fått så dårlig kapasitet at pasienter denne uken har blitt behandlet i ambulansebiler på parkeringsplasser ved sykehuset, skriver Sky news..

VG - 07 des. 20 kl. 12:17

Danmark stenger delvis ned: Dette er tiltakene

Onsdag setter Danmark inn strengere tiltak i 38 av landets kommuner etter enda flere smitterekorder. Statsminister Mette Frederiksen sier at de nå stenger barer, restauranter, teatre, kinoer og andre kulturelle institusjoner..

Dagbladet - 13 des. 20 kl. 11:30

Stenger ned Tyskland: - Verre enn noensinne

Tysklands statsminister Angela Merkel stenger skoler og butikker til utpå nyåret..

E24 - 04 jan. 21 kl. 17:03

Britannia stenger og permitterer 300 hotellansatte

Etter nye innstramminger stenger hotellet i Trondheim midlertidig ned. – Det er ikke det samme å reise på femstjerners hotell og ikke få lov til å drikke champagne, sier hotelldirektør Mikael Forselius..

Aftenposten - 04 jan. 21 kl. 17:03

Britannia stenger og permitterer 300 hotellansatte

Etter nye innstramminger stenger hotellet i Trondheim midlertidig ned. – Det er ikke det samme å reise på femstjerners hotell og ikke få lov til å drikke champagne, sier hotelldirektør Mikael Forselius..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 30 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 30 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 30 minutter siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 1 time siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden holder pressebrif

USAs president Joe Biden holder sin første pressebrif fra Det hvite hus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt