NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 01:40

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:38

Budstikka: Koronadødsfall i Asker

En eldre person døde onsdag på den nyopprettede koronasmitteavdelingen ved et bo- og omsorgssenter i Asker. Det melder avisa Budstikka. Det er 102 mennesker som har dødd som følge av koronavirusutbruddet i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Asker, Budstikka, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Budstikka, Koronadødsfalli , Asker
P4 - 31 Mar 20 kl. 18:33

Nytt korona-dødsfall i Asker

En person fra Asker døde i dag etter å ha vært innlagt ved Drammen sykehus med Koronasmitte. Det dreier seg om en eldre person, melder Budstikka. Flere opplysninger er ikke gitt.

NRK - 30 Mar 20 kl. 14:37

Nytt koronadødsfall i Asker

En eldre person med covid-19-smitte døde mandag i Asker. Dette er det tredje koronadødsfallet i kommunen og det 32. som rapporteres i Norge.

NRK - 01 Apr 20 kl. 14:25

To nye koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune melder onsdag om to ny korona-relaterte dødsfall, det ene på en institusjon og det andre på sykehus. Ifølge Budstikka er det dermed tre koronadødsfall i kommunen. Begge er eldre personer..

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:38

Koronadødsfall i Asker

En eldre person døde onsdag på en nyopprettet koronasmitteavdeling i Asker. Det bekrefter kommunen på sine nettsider. Det er det sjuende koronadødsfallet i Asker.

NRK - 11 Apr 20 kl. 15:59

Nytt koronadødsfall i Asker

Ein eldre person i Asker kommune har døydd av koronaviruset. Personen døydde fredag på Bærum sykehus. Dette er det niande koronadødsfallet i Asker, opplyser kommunen i ei pressemelding..

NRK - 03 Apr 20 kl. 10:53

Nytt koronadødsfall i Asker

En person fra Asker døde torsdag kveld på Bærum sykehus, bekrefter Asker kommune fredag. Det er det femte dødsfallet i Asker. Antallet koronarelaterte dødsfall i Norge er oppe i 51..

P4 - 11 Apr 20 kl. 15:47

Dødfall i Asker

Det er registrert nok et koronadødsfall i Asker kommune. En eldre person døde på Bærum sykehus i går, opplyser kommuneoverlegen i en pressemelding i ettermiddag. Dette er det niende koronadødsfallet i Asker kommune, og totalt i Norge har nå 115 personer mistet livet..

P4 - 30 Mar 20 kl. 11:42

Nytt koronadødsfall

En person er død etter koronasmitte på Bærum Sykehus. Det melder Budstikka. Det er nå registrert tre nye koronadødsfall i Norge på kort tid.

P4 - 30 Mar 20 kl. 14:37

Nytt dødsfall i Asker

En eldre person med koronamitte døde i Asker i dag. Det skriver Budstikka. Det er nå registrert seks dødsfall i Norge det siste døgnet.

NRK - 27 Mar 20 kl. 12:29

Koronadødsfall i Asker

Ein person er død av koronaviruset i Asker. Det skriv Asker kommune på nettsidene sine. Det er det 17.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 30 minutter siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 7 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 1 time siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 1 time siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 1 time siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 1 time siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 1 time siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 2 timer siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..

NRK - 2 timer siden

– Ta kneet bort fra våre nakker!

Pastor Al Sharpton sa at det er på tide at politiet blir stilt til ansvar da han mintes George Floyd som døde av kvelning under en arrestasjon i Minneapolis. – Ta kneet bort fra våre nakker! sa pastoren med henvisning til 400 år med diskriminering..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt