P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:29

P4 - 03 juni 20 kl. 21:07

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset.
Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..
Les mer på P4


Les mer om:
Stockholm, George Floyds, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bryter, opp, dermonstrasjoni , Stockholm
NRK - 29 mai 20 kl. 20:54

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

VG - 12 mai 20 kl. 10:07

Undersøkelse: Nær halvparten bryter fartsgrensen i tettbygde strøk

47 prosent av norske bilister oppgir at de ofte eller av og til bryter fartsgrensen i 50-sonene. Hele åtte av ti bryter fartsgrensen i 80-soner..

NRK - 04 mai 20 kl. 15:23

En av ti i Stockholm smittet

1 av 10 i den svenske hovedstaden Stockholm har vært, eller er, smittet av koronaviruset. Det viser en studie fra den Kungliga Tekniska Högskulan. Forskerne sendte ut 1000 test-sett til tilfeldige personer i Stockholm, og så langt er 450 analysert,.

NRK - 29 mai 20 kl. 20:54

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

Dagbladet - 20 april 20 kl. 21:58

Bryter loven med sexsalg

Sexarbeideren «Maja» (23) vet hun bryter smittevernloven ved å selge sex under corona-restriksjonene, men har ikke råd til å la være..

P4 - 12 mai 20 kl. 07:51

8 av 10 bryter fartsgrensen i 80-sona

8 av 10 nordmenn bryter fartsgrensen i 80-sona. Og nesten halvparten av oss bryter fartsgrensen i tettbygde strøk. Det viser en ny undersøkelse fra Kantar gjennomført for Trygg Trafikk.

Aftenposten - 25 april 20 kl. 20:50

Over 1200 er døde. Likevel fortsetter festen i Stockholm.

STOCKHOLM (Aftenposten): Stockholm-regionen har seks ganger så mange døde som hele Norge. Likevel fortsetter festingen på byens kroer og restauranter..

Aftenposten - 17 feb. 20 kl. 21:58

Fransk by bryter med polsk vennskapsby

Den franske byen Saint-Jean-de-Braye bryter en 25 år gammel vennskapsavtale med den polske byen Tuchow, som har erklært LGBT-fri sone..

P4 - 01 april 20 kl. 05:37

Forbereder seg på fulle sykehus i Stockholm

I Stockholm gjør helsevesenet seg klar til å ta i mot så mange pasienter med koronasmitte neste uke at sykehus kan bli overfylt. Det viser beregninger helsevesenet i Stockholm-regionen har gjort. De anslår at så mange som 10 prosent av koronapasientene vil trenge sykehusbehandling.

VG - 29 mai 20 kl. 20:59

Trump: USA bryter med WHO

USA bryter forholdet med WHO, sier president Trump på en pressekonferanse fredag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor i Frosta i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun skal ha vært inn og ut av bevissthet og har smerter forteller politiet. En luftambulanse er på vei..

P4 - 15 minutter siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er dømt til 6 måneder i fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer. Mannen er også i Bergen tingrett dømt for å ha uttalt at han håpet at selgeren ble drept, melder Bergensavisen..

P4 - 15 minutter siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

P4 - 45 minutter siden

Ferjekaos på Helgeland

Storinnrykk av turister skaper kaos i fergekøene på Helgeland. Mange blir stående igjen når fergene går, og køene og ventetidene blir lange. Flere har måtte overnatte i bilene sine skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Hvert femte koronadødsfall fordelt på tre sykehjem

Nesten hvert femte koronadødsfall i Norge har skjedd på tre sykehjem. Metodisthjemmet i Bergen er det sykehjemmet som ble hardest rammet i hele Norge, med 18 dødsfall før 1. juli.

P4 - 1 time siden

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere. Det sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ingrid Trømborg. I går veltet to campingvogner på hver sin bro på Vestlandet på grunn av kraftig vind.

P4 - 1 time siden

Flere uhell med Plumbo

Giftinformasjonen har mottatt dobbelt så mange henvendelser fra folk som har hatt uhell med avløpsånere som Plumbo. Fra januar til mai har de mottatt 388 henvendelser som er en økning på 50 prosent. Folkehelseinstituttet er bekymret for utviklingen, de vet ikke årskaen til den ekstra økningen i år..

P4 - 1 time siden

Lastebil med griser har veltet

En lastebil med et hundretalls griser har veltet i Ljusdal i Sverige. Lastebilen ligger opp ned i en grøft. Ifølge politiet har endel av grisene dødd og andre er skadede.

P4 - 1 time siden

Stanser salg av slimleker

Salget av to ulike slimleker stanses nå fordi de inneholder for mye bor, som kan være skadelig for barns helse. Miljødirektoratet har gjennomført en kontroll som viser at det finnes ulovlige slimleker på markdet..

P4 - 2 timer siden

Sykehus la ut sensitiv info om pasienter og ansatte

Sykehuset Østfold har latt taushetsbelagt informasjon om flere pasienter og ansatte ligge ute på nettet i over ett år. I følge NRK skal sensitiv informasjonen om behandling ved psykiatriske avdelinger og barnevernssaker i kombinasjon med navn og personnummer ha blitt lagt ut på sykehuset hjemmeside. Informajsonen har ligget ute publisert fra tidlig 2019 og frem til i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt