P4 > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 14:02

P4 - 03 juni 20 kl. 22:24

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA.
Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet.
Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner. Der har demonstrantene kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas. Her måtte også politiet ta i bruk tåregass mot de 3000 demonstrantene..
Les mer på P4


Les mer om:
George Floyds, USA, Aftonbladet, Athen, USAs, Hellas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brukte, pepperspraymot , demonstranter
NRK - 27 mai 20 kl. 07:57

Pepperspray mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong bruker onsdag pepperspray mot demonstranter, og øyenvitner rapporterer til Reuters om kaotiske scener. En ny foreslått sikkerhetslov har ført til at demonstrasjoner fra demokratiforkjempere igjen har blusset opp.

VG - 03 juni 20 kl. 22:15

Kaos i Sverige: Opprørspoliti brukte pepperspray mot demonstranter

Flere politibusser med opprørspoliti er satt inn for å få kontroll på flere tusen demonstranter i Stockholm..

VG - 11 juni 20 kl. 15:19

Politiet brukte pepperspray mot mann med gasspistol

Politiet i Øst brukte pepperspray da en mann med en pistolliknende gjenstand i en bag ikke etterkom deres pålegg..

NRK - 10 feb. 20 kl. 14:48

Pepperspray mot Nav

Politiet har pågrepet en person som var utagerende og brukte en type pepperspray inne hos Nav i Harstad. Omstendighetene er uklare, får NTB opplyst hos Troms politidistrikt. Personen blir avhørt..

NRK - 07 mars 20 kl. 17:21

Bråk ved grenseposter på Kypros

Politiet på Kypros brukte lørdag pepperspray mot demonstranter ved en grenseovergang mellom den greske og tyrkiske delen av øya, melder AP. Fire av ni grenseoverganger har vært stengt siden slutten av februar for å hindre spredning av koronaviruset..

P4 - 15 feb. 20 kl. 21:39

Sprayet leietakere med pepperspray

En huseier i 50-årene er pågrepet etter at han brukte pepperspray mot flere leietakere i Bergen i kveld. Mannen er nå siktet for kroppskrenkelse og besittelse av våpen, opplyser politiet. De fire fornærmede får nå helsetilsyn..

P4 - 10 feb. 20 kl. 14:51

Utagerte med pepperspray

En person oppførte seg utagerende og brukte en type pepperspray hos Nav i Harstad i ettermiddag. Vedkommende er pågrepet og blir avhørt. Det er uklart hvor mange osm ble bererørt og det er også uklart akkurat hva som har skjedd, melder politiet..

P4 - 21 feb. 20 kl. 17:48

Politiet brukte pepperspray

I Porsgrunn har politiet brukt pepperspray i forbindelse med en slåsskamp fredag ettermiddag. Årsaken er at en av de involverte skal ha vært vanskelig å ha med å gjøre da politiet kom, skriver Politiet i Sør-Øst på Twitter. En person skal ha blitt slått med biljardkø i slåsskampen..

NRK - 13 juni 20 kl. 16:36

Fransk politi brukte tåregass

Politiet brukte lørdag tåregass mot demonstranter i Paris, som demonstrerte mot rasisme og politivold. Flere tusen demonstranter var ute til støtte for Adama Traore, en 24 år gammel svart mann som døde i politets varetekt utenfor Paris i 2016..

NRK - 24 mai 20 kl. 15:29

Tåregass mot Hongkong-demonstranter

Politiet tok i bruk tåregass og pepperspray mot tusener av demonstranter som søndag samlet seg, på tross av koronarestriksjoner, for å protestere mot Kinas nye sikkerhetslov. Rundt 120 mennesker ble arrestert, sa politiet på Facebook..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Savnet etter boligbrann

En person er savnet etter boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen kommune i går kveld. To personer i 80-årene var bosatt på adressen, og den andre er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er foreløpig for varmt i boligen for at brannvesenet kan søke etter den savnede..

P4 - 15 minutter siden

Foodora-kunder i flere land hacket

Matleveringstjenesten Foodora har blitt hacket. Sensitiv informasjon som navn, passord, bosted og e-postadresser fra en halv million kunder fra Sverige, Tyskland og Frankrike er lekket, melder svenske Dagens Nyheter. Ifølge opplysninger de sitter på skal databasen ha blitt lagt ut for salg på internett.

P4 - 45 minutter siden

Mistenkt politimann nekter straffskyld

En politimann som er mistenkt for kroppkrenkelse etter å ha tatt halsgrep på en 24 år gammel svensk-somalier i et avhør nekter straffskyld. 24-åringen var siktet i en straffesak, og skrev ned et passord til en Snapchat-konto på en lapp, før han angret seg og krøllet den sammen. Politimannen gikk så til fysisk angrep og tar halsgrep på mannen som flere ganger roper at han ikke gjør motstand og ikke får puste.

P4 - 1 time siden

Fortsatt ingen på respiratorbehandling

Sju koronapasienter er nå innlagt på norske sykehus. Det er én mer enn i går, ifølge Helsedirektoratet. Ingen av dem mottar respiratorbehandling..

P4 - 1 time siden

Brannvesenet føler de har noe kontroll

Brannvesenet begynner å føle at de har kontroll på brannen i siloen på Lena i Toten. Det opplyser operasjonsleder Kjartan Waage i Innlandet politidistrikt. Fire personer ble skadet i brannen, og tre av dem er sendt til sykehus.

P4 - 1 time siden

– Ansvarsforsikring for elsparkesykler bør være obligatorisk

Ansvarsforsikring for elsparkesykler bør være obligatorisk for utleieselskapene. Det mener kommunikasjonssjef i Tryg, Ole Irgens. Dobbelt så mange skadet seg på elsparkesykkel i vår sammenlignet med i fjor, viser en rapport fra Oslo skadelegevakt:.

P4 - 1 time siden

Omkom i trafikkulykke i Sverige

En norsk kvinne i 40-årene fra Aurskog mistet livet i en trafikkulykke i i Säffle i Sverige torsdag forrige uke. Ifølge svenske medier kolliderte kvinnen med en buss. Årsaken til ulykken er uvisst..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for kattemishandling

Et eldre ektepar er tiltalt for omfattende mishandling av katter over en periode på fire år. Paret hadde forbud mot å eie dyr, men da Mattilsynet besøkte eneboligen deres fant de over 20 vanstelte katter, skriver Bergensavisen. Tiltalen har en strafferammet på opptil tre år, og saken skal opp for retten i Bergen tingrett i oktober..

P4 - 2 timer siden

Undersøker dødsfall ved sykehus

Politiet har startet undersøkelser etter at en pasient døde etter mulig feilmedisinering ved Drammen sykehus på lørdag. Pasienten var en kvinne i 70-årene og skal nå bli obdusert for å fastslå dødsårsaken, skriver Drammens Tidende. Helsetilsynet sier de er varslet om saken og at de jobber med å innhente informasjon.

P4 - 2 timer siden

Nordmann tatt med dopingtabletter

En norsk mann i 30-årene ble forrige uke tatt med 1400 dopingtabletter på Gardermoen. Mannen kom fra Budapest og ble stanset av tollere. I bagasjen fant de store mengder testoseron-tabletter, samt ampuller og hetteglass, opplyser Tolletaten til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt