P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 01:46

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Brukte 500 000 på PR-hjelp

Nord Universitet kjøpte PR-hjelp for til sammen en halv million kroner under vårens struktur- og nedleggingssak.
På grunn av stor interesse fra media, så universitetet seg nødt til å hente inn hjelp, melder Helgelands blad.
26. juni ble det vedtatt av studiestedene Nesna og Sandenssjøen legges ned..
Les mer på P4


Les mer om:
Universitet, PR, Helgelands, Nesna, Sandenssjøen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brukte, 500, 000, PR-hjelp
P4 - 18 Jul 19 kl. 07:06

Brukte 4 millioner på konsulenter

Nord universitet brukte 4 millioner kroner på konsulenter i arbeidet med å legge ned flere studiesteder. Regningen dekket både PR-hjelp og også til å utrede og begrunne den nye studiestedsstrukturen, melder universitetsavisen Khrono. Universitetsstyret har vedtatt å avvikle Nesna og Sandnessjøen som studiesteder..

P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

P4 - 26 Sep 19 kl. 18:36

USA: - Syria brukte kjemiske våpen

USA har nå konkludert med at Syria brukte kjemiske våpen så sent som 19. mai. Den amerikanske utenriksministeren, Mike Pompeo, sier regjeringsstyrkene brukte klorin i et angrep i Lataoka-provinsen.

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 08:45

Se listene: Dette er de mest brukte navnene i Norge i dag

Lucas/Lukas og Emma var de mest brukte navnene til nyfødte i 2018. De er langt fra de mest brukte navnene dersom man ser befolkningen under ett..

NRK - 08 Sep 19 kl. 13:18

Brukte tåregass mot demonstranter

Politiet i Hongkong har søndag brukt tåregass for å spre demonstranter i butikkområdet Causeway Bay, melder Reuters. Demonstrantene marsjerte fredelig til det amerikanske konsulatet for å be USA om hjelp til å skaffe byen demokrati..

NRK - 14 Jul 19 kl. 15:42

Brukte tåregass mot protestanter

Fransk politi jagde bort protestanter ved hjelp av tåregass i Paris. Protestantene forsøkte å okkupere Champs-Élysées etter at paraden til ære for landets nasjonaldag i dag var over. Protestantene skal ha vært en fraksjon av De gule vestene..

NRK - 28 Aug 19 kl. 00:02

Brasil vil ta imot hjelp

En talsperson for den brasilianske regjeringen sier i kveld at president Jair Bolsonaro nå er klar til å ta imot internasjonal hjelp for å bekjempe brannene i Amazonas. Det melder nyhetsbyrået AFP. Brasil har tidligere sagt nei til hjelp..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:21

Mange ber om hjelp på utenlandstur

Stadig flere nordmenn ber Utenriksdepartementet om hjelp når de får problemer i utlandet. Utenrikstjenesten håndterer mer enn 300 000 konsulære saker hvert år. Sigmund Clementz i europeiske reiseforsikring tror det er en utbredt oppfatning blant nordmenn om at den norske stat kan hente oss hjem så fort vi har havnet i en kinkig situasjon utenlands.

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:43

Brukte vold mot demonstrasjon

Politiet i Zimbabwe brukte ifølge vitner tåregass, vannkanoner og batonger mot tilhengere av landets største opposisjonsparti MDC fredag, etter at disse brøt demonstrasjonsforbudet sentralt i hovedstaden Harare..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 2 timer siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 2 timer siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 3 timer siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 3 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 4 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 4 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 4 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 4 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 5 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt