P4 > Nyheter

Friday, 19 July, 02:26

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Brukte 500 000 på PR-hjelp

Nord Universitet kjøpte PR-hjelp for til sammen en halv million kroner under vårens struktur- og nedleggingssak.
På grunn av stor interesse fra media, så universitetet seg nødt til å hente inn hjelp, melder Helgelands blad.
26. juni ble det vedtatt av studiestedene Nesna og Sandenssjøen legges ned..
Les mer på P4


Les mer om:
Universitet, PR, Helgelands, Nesna, Sandenssjøen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brukte, 500, 000, PR-hjelp
P4 - 19 timer siden

Brukte 4 millioner på konsulenter

Nord universitet brukte 4 millioner kroner på konsulenter i arbeidet med å legge ned flere studiesteder. Regningen dekket både PR-hjelp og også til å utrede og begrunne den nye studiestedsstrukturen, melder universitetsavisen Khrono. Universitetsstyret har vedtatt å avvikle Nesna og Sandnessjøen som studiesteder..

P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 08:45

Se listene: Dette er de mest brukte navnene i Norge i dag

Lucas/Lukas og Emma var de mest brukte navnene til nyfødte i 2018. De er langt fra de mest brukte navnene dersom man ser befolkningen under ett..

NRK - 14 Jul 19 kl. 15:42

Brukte tåregass mot protestanter

Fransk politi jagde bort protestanter ved hjelp av tåregass i Paris. Protestantene forsøkte å okkupere Champs-Élysées etter at paraden til ære for landets nasjonaldag i dag var over. Protestantene skal ha vært en fraksjon av De gule vestene..

NRK - 23 May 19 kl. 04:28

Colombia ber om hjelp

Nesten 1,3 millioner mennesker har forlatt Venezuela og søkt til Colombia. Nå ber landet om internasjonal hjelp med å hjelp med å håndtere situasjonen. Utenriksminister Carlos H.

Klartale - 23 May 19 kl. 08:44

Ber om hjelp til migrantene

Over 1 million mennesker har flyktet fra Venezuela til Colomibia. Nå ber Colombia verden om hjelp..

Klartale - 07 Jun 19 kl. 09:54

Flere trenger hjelp etter å ha brukt cannabis

989 personer søkte hjelp i Norge i 2017..

NRK - Igår: 01:24

Brukte fire mill. på konsulenter

Nord universitet brukte totalt fire millioner kroner på PR-rådgivning og andre konsulenttjenester i forbindelse med en omstruktureringsprosess tidligere i år. Prosessen resulterte i at studiestedet i Nesna nå skal legges ned. Det skriver Khrono..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 13:07

Økonomiprofessor: – Start gamblet og tapte

Nye tall går nå mer i detaljer på hva Start brukte penger på i 2018. De viser at Start brukte dobbelt så mye på spillerkjøp enn Brann..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Årets junimåned var den varmeste målt på kloden noensinne. Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader, som er temperaturrekord, bekrefter NASA og meteorologer i flere land. En hetebølge rammet flere land i Europa i juni.

P4 - 2 timer siden

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 3 timer siden

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov. Det mener Forbrukerrådet. Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.

P4 - 3 timer siden

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

P4 - 3 timer siden

- Forhindret terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et nært forestående terrorangrep. Seks personer er pågrepet som politiet mener er en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet gjennomsøkte flere leiligheter i Köln og i Düren, samt på en byggeplass, i forbindelse med de mulige terrorplanene..

P4 - 4 timer siden

USA har skutt ned iransk drone

Et av USAs krigsfartøy har skutt ned en iransk drone over Hormuzstredet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha kommet nærmere enn én kilometer fra det amerikanske fartøyet.

P4 - 6 timer siden

Tar dommen til etterretning

- Nå kan familien til Maren Ueland konsentrere seg om sorgprossen. Det sier familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til P4-nyhetene. Alle de 24 tiltalte i dobbeldtrapssaken ble i dag funnet skyldig.

P4 - 5 timer siden

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

P4 - 5 timer siden

Equinor vant stor kontrakt

Equinor har vunnet en stor kontrakt som gjør at de får bygge vindmøller utenfor New York. Kontrakten har en verdi på rundt tre millarder dollar. Selskapet skal nå levere strøm til minst en halv million familier i New York med mellom 60 og 80 vindmøller nesten tre ganger så høye som Frihetsgudinnen.

P4 - 5 timer siden

- Forsøkte å stoppe rop

Donald Trump hevder han forsøkte å stoppe tilhengerne sine fra å rope «send henne tilbake» om demokraten Ilhan Omar på et valgkampmøte i går. Omar, som kom til USA som krigsflyktning fra Somalia, er en av de fire kvinnelige demokratene Trump tidligere denne uken sa burde dra tilbake til landene de kommer fra. Trump sier nå at han er uenig med tilhengernes rop, skriver New York Times.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt