NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:23

NRK - 16 sep. 20 kl. 08:58

Bruker videosamtaler mest

Bruken av internett til videosamtaler eller å ringe er høyest blant kvinner, unge og høyt utdannende, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. 80 prosent av kvinner mellom 16 og 79 år bruker videosamtaler, men tilsvarende andel blant menn er 74 prosent..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Statistisk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bruker, videosamtaler, mest
P4 - 16 sep. 20 kl. 09:42

Kvinne bruker videosamtaler mest

kanskje ikke så rart, men bruken av internett til videosamtaler har økt under koronakrisen. 77 prosent av nordmenn mellom 16 og 79 år har brukt videosamtaler til å ringe første kvartal i år. Det er en økning på 14 prosentpoeng sammenlignet med i fjor.

VG - I førrgår: 15:27

Unge er mest ensomme, minst tillitsfulle og mest bekymret

Alle sider av livskvalitet øker med alderen, viser ny rapport fra Folkehelseinstituttet. – Det er de unge som er mest ensomme, er minst tillitsfulle og mest bekymret, sier Ragnhild Bang Nes, seniorforsker ved Folkehelseinstituttet..

NRK - 15 sep. 20 kl. 03:06

Bruker hunder for å redde koalaer

Australske vitenskapsmenn bruker ettersøkshunder for å redde koalabjørner fra branner i den australske bushen. Dette for å unngå fjorårets høye dødstall av dyr i villmarken. Det melder Reuters..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 09:00

Mange barnehager har droppet matservering som følge av koronaen. Hos noen kan det bli varig.

– Tiden vi vanligvis bruker på praktiske oppgaver rundt matlaging, bruker vi nå på å være sammen med barn i samspill og lek, forteller barnehagestyrer..

P4 - 15 sep. 20 kl. 07:48

Tilliten til politikerne faller

Tilliten til norske politikere faller, og den faller mest blant de med lav utdanning. Det viser et forskningsprosjekt gjort på oppdrag fra kommunal- og moderniseringsdepartementet. Én av fem velgere mener de folkevalgte ikke vet hva de gjør.

P4 - I førrgår: 17:52

Mest utbredt hos de under 30

Koronasmitten er mest utbredt blant de under 30 år i Norge. Forrige uke var medianalderen for de som ble smittet 29 år, skriver Folkehelseinstituttet i sin siste ukesrapport. Siden starten av utbruddet er medianalderen hos de smittede 40 år, men den siste tiden er det altså flere yngre som har fått påvist smitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 30 minutter siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 1 time siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.

NRK - 1 time siden

Minnes Ginsburg utenfor høyesterett

Hundrevis av mennesker samlet seg natt til lørdag med stearinlys og sang utenfor høyesterett i Washington for å sørge over avdøde dommer Ruth Bader Ginsburg..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i Oslo. Da mennene ble pågrepet, beslagla politiet store mengder utstyr som skal ha blitt brukt til å dyrke fram plantene. Saken skal opp i Oslo tingrett neste uke..

NRK - 4 timer siden

Millioner til kirkebevaring

Regjeringen lover 70 millioner til sikring av gamle kirker i neste års statsbudsjett. Pengene skal brukes på kirker fra før 1850. Midlene skal brukes til elektriske anlegg, gamle rørovner skal skiftes ut og klima skal prioriteres, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Overlevde mistillitsvotum

Perus nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette president Martin Vizcarra. Vizcarra er anklaget for å blant annet forsøkt å stanse en etterforskning av omstridte kontrakter mellom regjeringen og en sanger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt