P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 05:47

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:21

Bruker sommerdekk om vinteren

Mange nordmenn kjører med sommerdekk på vinterføre.
En oversikt fra If skadeforsikring viser at 5,2 prosent av bilene som fikk skader sist vinter hadde sommerdekk på bilen.
De fleste skadene skjedde da den første snøen kom..
Les mer på P4


Les mer om:
If

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bruker, sommerdekkom , vinteren
NRK - 19 Oct 19 kl. 20:29

80.000 med sommerdekk om vinteren

I en ny undersøkelse fra NAF kommer det frem at mange bilister kjører med sommerdekk om vinteren i Norge..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 21:21

80.000 kjører med sommerdekk om vinteren

Om lag 80.000 nordmenn kjører rundt med sommerdekk gjennom vinteren, ifølge en ny undersøkelse. – Bekymringsfullt, sier NAF..

P4 - 19 Oct 19 kl. 18:37

80.000 kjører med sommerdekk på vinteren

80.000 norske bilister kjører med sommerdekk om vinteren. Det kommer frem i en ny undersøkelse fra NAF, melder NRK.

NRK - 10 Nov 19 kl. 19:54

Ber folk å ikke kjøre på sommerdekk

Det er glatt flere steder i landet og flere kollisjoner og utforkjøringer. Politiet i Agder har fått mange meldinger om biler på sommerdekk. De minner om at det er både farlig og en stor risiko for å miste førerkort, hvis man kjører med sommerdekk..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 12:09

Svenske kjørte med sommerdekk på fjellet – slik gikk det

Bildene fra politiet i Eidfjord viser hvor risikofylt det er å kjøre med sommerdekk på snødekte veier..

P4 - 10 Nov 19 kl. 20:09

Ute på sommerdekk i Agder

Mange bilister som ikke har lagt om til vinterdekk sliter på glatte veier i Agder i dag. Politiet sier de har fått mange meldinger om biler som kjører rundt med sommerdekk, noe de sier er direkte farlig. De vil vurdere førerkortbeslag for bilfører som ikke har skoff bilen for føret..

Klartale - 01 Nov 19 kl. 14:34

Om 80 år kan vinteren være nesten borte her

Vinteren på Svalbard kan bli opptil 20 grader varmere om 80 år, tror forskere..

Klartale - 08 Aug 19 kl. 10:32

Vi bruker for mye plastposer

Hver nordmann bruker hvert år 140 bæreposer av plast. Det er dobbelt så mange poser som det svenskene bruker..

VG - 01 Nov 19 kl. 11:30

Snøkaos i Nord-Norge - nå er vinteren på vei til resten av landet

I det kalenderen har gått fra oktober til november kan vi konkludere med at vinteren er i ferd med å ta over for fargerikt høstløv og plussgrader..

NRK - 07 Sep 19 kl. 22:55

Disse partiene bruker mest

Stortingspartiene bruker millioner på sosiale medier i valgkampen. Arbeiderpartiet og Høyre bruker mest og har flest annonser..

Fler nyheter fra P4

P4 - 19 timer siden

Færre arbeidsledige innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Tall fra SSB viser at i alt 5,5 prosent av innvandrerne i Norge var helt uten jobb i tredje kvartal, det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor. Blant befolkningen for øvrig er ledigheten den samme som i fjor på 1,7 prosent..

P4 - 6 timer siden

Jakter fortsatt tenåringer etter voldshendelse

Politiet jakter fortsatt tre gutter i 15-årsalderen etter at en 23 år gammel mann ble påført stikkskader i gamlebyen i Oslo i kveld. Mannen kom fra hendelsen uten kritiske eller livstruende skader. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen, men politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har sett noen løpe fra stedet eller i nærområdet..

P4 - 6 timer siden

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

P4 - 6 timer siden

Mann tidligere siktet for eksplosivbefatning

Mannen som ble siktet for ulovlig befatning med eksplosiver i sin egen bolig i Sola i Rogaland i kveld ble i april siktet for samme forhold. Den første saken er fortsatt under etterforskning. Det er ingen opplysninger om at mannen tilhører et miljø, skriver VG.

P4 - 7 timer siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 7 timer siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 8 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 9 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 9 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 9 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt