P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:43

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:21

Bruker sommerdekk om vinteren

Mange nordmenn kjører med sommerdekk på vinterføre.
En oversikt fra If skadeforsikring viser at 5,2 prosent av bilene som fikk skader sist vinter hadde sommerdekk på bilen.
De fleste skadene skjedde da den første snøen kom..
Les mer på P4


Les mer om:
If

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bruker, sommerdekkom , vinteren
NRK - 19 Oct 19 kl. 20:29

80.000 med sommerdekk om vinteren

I en ny undersøkelse fra NAF kommer det frem at mange bilister kjører med sommerdekk om vinteren i Norge..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 21:21

80.000 kjører med sommerdekk om vinteren

Om lag 80.000 nordmenn kjører rundt med sommerdekk gjennom vinteren, ifølge en ny undersøkelse. – Bekymringsfullt, sier NAF..

P4 - 19 Oct 19 kl. 18:37

80.000 kjører med sommerdekk på vinteren

80.000 norske bilister kjører med sommerdekk om vinteren. Det kommer frem i en ny undersøkelse fra NAF, melder NRK.

NRK - 10 Nov 19 kl. 19:54

Ber folk å ikke kjøre på sommerdekk

Det er glatt flere steder i landet og flere kollisjoner og utforkjøringer. Politiet i Agder har fått mange meldinger om biler på sommerdekk. De minner om at det er både farlig og en stor risiko for å miste førerkort, hvis man kjører med sommerdekk..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 12:09

Svenske kjørte med sommerdekk på fjellet – slik gikk det

Bildene fra politiet i Eidfjord viser hvor risikofylt det er å kjøre med sommerdekk på snødekte veier..

NRK - 12 May 20 kl. 08:58

Advarer mot sommerdekk

Statens vegvesen advarer mot å kjøre med sommerdekk på fjellovergangene i Sør-Norge og i lavlandet på Vestlandet. Fra Bergen og nordover langs kysten snør det tett flere steder, og mange har tatt kontakt med Vegvesenet for å be om brøyting..

P4 - 07 Feb 20 kl. 23:11

Vil utvise farlige sjåfører

Regjeringen vil utvise farlige, utenlandske sjåfører fra Norge permanent. Justisminister Monica Mæland sier til TV2 at de foreslår å endre loven så utenlandske sjåfører som kjører med sommerdekk om vinteren eller blir tatt med promille aldri får komme tilbake til Norge. Regjeringen sender forslaget til Stortinget fredag..

P4 - 10 Nov 19 kl. 20:09

Ute på sommerdekk i Agder

Mange bilister som ikke har lagt om til vinterdekk sliter på glatte veier i Agder i dag. Politiet sier de har fått mange meldinger om biler som kjører rundt med sommerdekk, noe de sier er direkte farlig. De vil vurdere førerkortbeslag for bilfører som ikke har skoff bilen for føret..

Klartale - 01 Nov 19 kl. 14:34

Om 80 år kan vinteren være nesten borte her

Vinteren på Svalbard kan bli opptil 20 grader varmere om 80 år, tror forskere..

Klartale - 08 Aug 19 kl. 10:32

Vi bruker for mye plastposer

Hver nordmann bruker hvert år 140 bæreposer av plast. Det er dobbelt så mange poser som det svenskene bruker..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 45 minutter siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 30 minutter siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 30 minutter siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 30 minutter siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 30 minutter siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 1 time siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 1 time siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt