VG > Sport

Tuesday, 19 October, 14:51

VG - 20 sep 21 kl. 22:52

Britney Spears er tilbake på Instagram

Popstjernen har gjenopprettet profilen sin etter at hun slettet den tirsdag kveld forrige uke. – Jeg kunne ikke holde meg unna, skriver hun i et nytt innlegg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Spears, Instagram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britney, Spearser , tilbake, Instagram
NRK - 01 sep 21 kl. 09:17

Faren til Britney ber om penger

Faren til Britney Spears vil ha 17 millioner kroner før han gir fra seg vergemålet, ifølge Britney Spears og hennes nye advokat. Det skriver NTB. Spears og advokaten mener faren James Spears driver med utpressing.

NRK - 08 sep 21 kl. 02:54

Britneys far vil avslutte vergemål

James Spears, faren til popstjerna Britney Spears, har levert rettspapirene som trengs for at han skal trekke seg fra vergemålet over datteren. – Som herr Spears gjentatte ganger har sagt, vil han kun det beste for sin datter, heter det i dokumentet som er levert til en domstol i Los Angeles. Faren mener at Britney Spears skal få avslutte vergemålet om hun ønsker det, heter det videre.

NRK - 29 sep 21 kl. 21:26

Britney Spears kan bli fri

Onsdag kan striden om Britney Spears sitt vergemål få en avslutning. Spears sin advokat, Mathew Rosengart, leverte i forrige uke inn anmodningen om å fjerne hennes far Jamie Spears som verge innen 29 september. På et rettsmøte i Los Angeles sent onsdag kveld norsk tid skal en domstol behandle anmodningen.

NRK - 15 sep 21 kl. 01:58

Spears: – Jeg kommer tilbake

Britney Spears' Instagram-konto var slettet tirsdag kveld norsk tid. Natt til mandag kunngjorde den kjente popartisten på Instagram at hun hadde forlovet seg med kjæresten Sam Asghari. Spears advokat, Mathew Rosengart, bekrefter at hun har valgt å ta en pause, skriver Page Six.

NRK - 25 jun 21 kl. 04:37

Britney Spears: – Jeg var flau

Den amerikanske artisten Britney Spears skrev til sine fans på Instagram torsdag at hun var lei seg for at hun gitt inntrykk av at hun har hatt det ok de to siste årene. –Jeg var flau over å dele det som skjedde med meg, skriver hun. Britney Spears vitnet i et rettsmøte dagen før der hun ba dommeren om å oppheve vergemålet hennes far over henne..

NRK - 23 jun 21 kl. 23:40

Britney Spears i retten

Den amerikanske artisten Britney Spears uttaler seg om vergemålet, som hennes far har hatt for henne siden 2008, i et rettsmøte i Los Angeles onsdag kveld. Britney Spears ba retten om at hennes uttalelser må bli offentlig kjent. Hun skal ha gitt uttrykk sinne, frustrasjon og tristhet over at hun er under et vergemål..

NRK - 23 jun 21 kl. 04:26

Britney Spears skal snakke i retten

Onsdag skal den amerikanske artisten Britney Spears innta vitneboksen for å fortelle sin versjon av vergemålet som hennes far har hatt for henne i 13 år. Dokumenter fra domsforhandlingene viser blant annet at vergen bestemmer når hun kan møte sønnene, som nå er 14 og 16 år gamle. I dag er det guttenes far som har foreldreretten.

NRK - 01 jul 21 kl. 05:43

Retten avviste Britney Spears krav

En dommer har avvist kravet fra artisten Britney Spears om å fjerne faren James Spears som verge for hennes liv og anselige formue. Det kommer frem i rettsdokumentene fra Los Angeles Superior Court, som ble offentlige onsdag, skriver Variety..

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 07:44

Britney Spears' far trekker seg fra formynderskapet

Jamie Spears, faren til popstjerna Britney Spears, har gått med på å trekke seg som verge for datteren..

Aftenposten - 30 sep 21 kl. 00:25

Britney Spears' far fjernes som hennes verge

Jamie Spears, faren til popstjerna Britney Spears, blir fjernet fra posten som hennes verge, melder flere medier..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Vi trenger forutsigbarhet

Organisasjonen Human Rights Service ble varslet om kutt i statsstøtten, men det ble ikke vi andre..

VG - 1 time siden

Terje Strømdahl spiller Tom Hagen i Netflix-serien om Lørenskog-saken

Innspillingen av TV-serien om Lørenskog-forsvinningen har startet. De første bildene viser at Terje Strømdahl (69) har rollen som Tom Hagen (71)..

VG - 1 time siden

Marvik avslører VM-drama – tok bronse med ribbensbrudd

Oskar Marvik (25) sto for Norges eneste medalje i bryte-VM på hjemmebane i Oslo, men halvannen uke før mesterskapet pådro han seg en skade som kunne ødelagt alt..

VG - 3 timer siden

Røper Marvel-hemmelighet

Etter festpremieren på «Eternals» i Los Angeles tirsdag morgen norsk tid, røper flere publikummere hint som kommer etter rulleteksten på den nye Marvel-filmen..

VG - 4 timer siden

Nossum om spiseforstyrrelser: – Folk ville fått sjokk over hvor mye godteri vi spiser

SOGNSVANN (VG) Eirik Myhr Nossum (30), landslagstrener i langrenn, spør seg om hans skihelter har vært gode nok forbilder når han hører om utfordringene med spiseforstyrrelser i idretten..

VG - 5 timer siden

Embetsverket advarte mot Sanner-innblanding før valget

Få dager før stortingsvalget advarte en ekspedisjonssjef mot at finansminister Jan Tore Sanner (H) ville holde igjen dokumenter om et omstridt utvalg. Han fryktet at det ville skade Finansdepartementet..

VG - 5 timer siden

Hylles etter hockey-drama

Ishockeylandslagets backveteran Alexander Bonsaksen blir hyllet for hvordan han taklet situasjonen da hans lagkamerat Saku Vesterinen (22) fikk kuttet over pulsåren ved håndleddet under en seriekamp i den finske toppligaen..

VG - 5 timer siden

«25 under 25»: Hva vi snakker om når vi snakker om boligpolitikk

Vi må utfordre økonomene og «boligekspertene», og legge forholdene til rette for en progressiv samtale om boligpolitikk. Bare slik kan vi skape radikale forandringer..

VG - 5 timer siden

Nei, vi trenger ikke et bevæpnet politi i Norge

Vi skal være svært varsomme med å bruke enkeltsaker som argument for store endringer i samfunnet vårt..

VG - 14 timer siden

Solskjærs Ronaldo-problem: – Stilbrudd

Cristiano Ronaldo gikk rett mot garderoben etter sin tredje målløse ligakamp på rad. The Athletic-journalist Oliver Kay mener Manchester United ikke nødvendigvis er bedre etter portugiserens inntreden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt