NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 16:25

NRK - 07 juni 20 kl. 00:44

Britiske kyrkjer skal opne 15. juni

I Storbritannia har regjeringa bestemt at kyrkjer og andre gudshus kan opne att 15. juni etter å ha vore stengde sidan mars. Det blir ikkje lov med store gudstenester, men kyrkjene skal vere opne for einskildmenneske som vil be, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britiske, kyrkjer, skal, opne15 , juni
NRK - 14 april 20 kl. 16:21

Danmark kan opne enda tidlegare

Tala i Danmark er betre enn venta, og dei kan komme til å opne opp tidlegare enn først planlagt, seier statsminister Mette Frederiksen på ein pressekonferanse. Allereie skal barnehagar og skolar opne frå i morgon, men det er ikkje avklart kva meir..

NRK - 09 juni 20 kl. 18:40

Butikkane kan opne att

Alle butikkar i Storbritannia kan opne att måndag 15. juni, opplyser næringsministeren i landet, Alok Sharma. Fram til no har det berre vore dei samfunnskritiske butikkane som har hatt lov til å vere opne..

NRK - 22 juni 20 kl. 23:48

Tillèt opne pubar og kinoar

Kinoar, museum og galleri får lov å opne att i Storbritannia frå 4. juli, ifølgje Sky News. Dei skriv at det og er venta at statsminister Boris Johnson vil la pubar, restaurantar og frisørar opne frå den same datoen..

NRK - 07 april 20 kl. 11:51

Vil «opne bygda» etter påske

Fyresdal har 1300 innbyggarar og ingen koronasmitte. No håpar dei regjeringa opnar for at kommunane sjølve kan bestemme om dei skal opne barnehagar og skular etter påske..

NRK - 14 april 20 kl. 14:26

Alle barnehagar opnar neste veke

Alle barnehagane i Oslo blir opna i løpet av neste veke, seier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til NTB. Dei første skal opne på måndag, men alle vil vere opne innan fredag..

NRK - 23 feb. 20 kl. 10:55

Bergensbanen kan opne klokka 14

Bergensbanen kan opne igjen rundt klokka 14 i dag, seier Bane Nor til NRK. For augeblikket er den stengt over Høgfjellet mellom Mjølfjell og Geilo. Eit snøskred og dårleg vêr har ført til stenginga..

NRK - 31 mai 20 kl. 07:10

Krev at treningssentera får opne

Virke krev at dei koronastengde treningssentera får opne allereie 1. juni. To veker før datoen regjeringa har sett.

NRK - 08 mars 20 kl. 13:46

Ber Hellas opne grensene

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan ber Hellas opne grensene til flyktningane. Det melder AFP..

NRK - 19 april 20 kl. 09:56

Storbritannia vil ikkje opne opp

Den britiske statsråden Michael Gove seier det er for tidleg å lette på koronatiltaka i landet, ifylgje Sky News. – Det er teikn på at kurva flatar ut, men me må vere sikre på at talet på dødsfall går ned før me lettar på tiltaka, seier han..

NRK - 07 april 20 kl. 16:06

Endringar i koronatiltaka

Statsminister Erna Solberg la tysdag fram endringar i tiltaka mot koronaviruset. Barnehagane vil opne 20. april og delar av skulane vil opne 27.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Barn fall i elva i Geiranger

Eit mindreårig barn har ramla i elva like ved hotell Union Geiranger, opplyser politiet. Redningsmannskap og frivillege arbeider med å finne barnet..

NRK - 4 minutter siden

FN-domstol gir Qatar medhald

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Qatar medhald i ei konflikt med dei fire nabolanda Bahrain, Egypt, Saudi-Arabia og Dei sameinte arabiske emirata. Dei fire landa blokkerte luftrommet til Doha etter å ha skulda Qatar for å støtte Iran..

NRK - 15 minutter siden

Hotellkonsernet Maribel er konkurs

Hotellkonsernet Maribel, som har drive over 50 First- og Moxy-hotell i Noreg, er konkurs, skriv Dagens Næringsliv. Det økonomiske uføret som har fylgd koronakrisa vart siste spiker i kista for selskapet, opplyser dei til DN..

NRK - 10 minutter siden

Evakuerte kan flytte heim

Evakuerte i nabolaget fekk flytte tilbake etter at brannen i siloanlegget på Toten er klarert. Det var lenge fare for støveksplosjon, og området var sperra av..

NRK - 30 minutter siden

Rapartist vart knivstukke i Bergen

Artisten i 20-åra som vart funne livstrugande skadd i Håsteins gate på Laksevåg natt til laurdag, har opptredd i riksdekkande TV-show, skriv BA. To menn på 23 og 28 er sikta for drapsforsøk og vart tysdag framstilt for varetektsfengsling..

NRK - 30 minutter siden

Ikke tatt stilling til straffskyld

Mannen som er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Fauske i går erkjenner å ha forårsaket skadene på mannen, men han har ikke tatt stilling til eventuell straffskyld. Det sier hans forsvarer, Finn Ove Smith til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland opnar for svenskar

Tyskland avskaffar kravet om 14 dagars karantene for personar som reiser frå Sverige til Tyskland, skriv det tyske utanriksdepartementet på sine sider..

NRK - 45 minutter siden

Inflasjonshopp i USA

USA sin konsumprisindeks auka i juni med 0,6 prosent som fylgje av at økonomien gradvis har vorte gjenopna, ifylgje det amerikanske arbeidsdepartementet. Auken i juni kjem etter to månader med nedgang i konsumprisindeksen..

NRK - 1 time siden

Vil stoppe skatteparadissluser

EU-kommisjonen ber EU-landa om å ta grep for at statsstøtte som fylgje av koronakrisa vert slusa ut til skatteparadis. Kommisjonen meiner det ikkje er akseptabelt at statsstøtte ender opp hjå selskap med band til skatteparadis..

NRK - 1 time siden

Virgin Atlantic får milliardpakke

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic opplyser tysdag at dei har vorte samde med eigarane og kreditorane sine om ei redningspakke på 1,2 milliardar pund. Dette er for å sikre framtida til flyselskapet utover koronakrisa..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt