NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 10:41

NRK - 08 Nov 19 kl. 14:50

Britisk politi har navngitt døde

Politiet i Storbritannia har offentliggjort navnene til alle de 39 vietnameserne som ble funnet døde i en lastebil i England. Britiske og vietnamesiske myndigheter vil nå samarbeide om å få de døde fraktet hjem til familiene i Vietnam..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, England, Vietnam

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, politihar , navngitt, døde
Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 13:11

Britisk politi løslater tre mistenkte i lastebilsaken

Tre personer som er pågrepet i forbindelse med funnet av 39 døde mennesker i en kjølecontainer i Essex, løslates mot kausjon, opplyser britisk politi..

NRK - 27 Jul 19 kl. 12:07

Britisk politi laster ned data

Britisk politi laster ned alt de kan fra EUs databaser over kriminelle, i frykt for å miste tilgang hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver The Guardian. Politiet skal ha hentet ut 54.000 filer om kriminelle og savnede personer..

NRK - 27 Jul 19 kl. 12:07

Britisk politi laster ned databaser

Britisk politi laster ned alt de kan fra EUs databaser over kriminelle, i frykt for å miste tilgang hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver The Guardian. Politiet skal ha hentet ut 54.000 filer om kriminelle og savnede personer..

P4 - 14 Sep 19 kl. 21:43

Britisk politi på jakt etter stjålet gulltoalett

Britisk politi jakter på tyver som har stukket av med et gulltoalett i London. Palasset der toalettet ble stjålet fra er best kjent som Winston Churchills fødested. Bygningen har fått vannskader etter tyveriet, siden toalettet var koblet til vann- og avløpssystemet.

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:24

Søker navngitt kvinne

Politiet søker etter en navngitt kvinne med følgende beskrivelse: Lys i huden, 165 cm, litt krøllete brunt hår, iført sort jakke, ser ruset ut. Kvinnen er sist observert på Rosenhoff..

NRK - 30 Nov 19 kl. 17:24

Britisk politi har pressekonferanse

P4 - 19 Nov 19 kl. 20:32

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

NRK - 29 May 20 kl. 01:49

Kan få britisk statsborgerskap

Den britiske regjeringen ser på muligheten for å gi 300.000 borgere i Hongkong, med britisk nasjonalt oversjøisk pass, britisk statsborgerskap. opplyser utenriksminister Dominic Raab i Storbritannia, ifølge avisen Financial Times..

NRK - 11 Apr 20 kl. 01:25

Gutt knivstukket i Sandnes

Væpnet politi leter etter en navngitt mann i Sandnes etter at en gutt i 16-årsalderen ble påført kuttskader sent fredag kveld. Gutten er ikke alvorlig skadd. Motivet for handlingen er foreløpig ukjent, opplyser politiet til NTB..

Klartale - 23 Oct 19 kl. 10:56

Fant 39 døde mennesker i en lastebil

Britisk politi har startet etterforskning. Det er funnet 39 døde mennesker i byen Grays..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

MDG vil stanse nye hyttefelt

MDGs programkomite går inn for full stans i bygging av nye hytter utenfor eksisterende hyttefelt. I utkastet til nytt partiprogram er dette et av tiltakene som skal hindre tap av natur og naturmangfold..

NRK - 5 minutter siden

Togtrafikk gjenåpnet ved Otta

Togtrafikken ved Otta er gjenåpnet etter at en bil hadde kjørt av veien og havnet på jernbanelinjen. Føreren av bilen ble kjørt med ambulanse til sykehus for sjekk, og årsaken til ulykken er ukjent..

NRK - 1 time siden

80-89-åringer mest til fastlegen

Det var nesten 300.000 flere konsultasjoner hos fastlegene i fjor enn i 2018. Antall konsultasjoner hos legevakter økte også, skriver NTB.

NRK - 30 minutter siden

Sognefjellet blir nattestengt

Skredfare gjer at fylkesveg 55 over Sognefjellet vert nattestengt ei stund framover. Stenginga varer frå klokka 20 om kvelden til klokka 8 om morgonen..

NRK - 15 minutter siden

Rapport: Døde av trykk mot halsen

Den tredje obduksjonsrapporten av George Floyd konkluderer med at han fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen. Rapporten er i samsvar med en privat obduksjonsrapport bestilt av Floyds familie..

NRK - 30 minutter siden

Selger Morgenbladet

NHST selger Morgenbladet til Dagsavisen-eier, Mentor Medier, melder Dagens Næringsliv. Selskapet kjøper alle NHSTs aksjer, og eier i tillegg Vårt Land. Mentor Medier betaler 40 millioner kroner for avisen..

NRK - 10 timer siden

Hybelbrann i Kristiansand

Flere leiligheter og hybler måtte evakueres da det brøt ut brann i en kjellerleilighet i Hauggata i Kristiansand sentrum mandag kveld. Det var kraftig røykutvikling. Brannen ble slukket av røykdykkere etter kort tid..

NRK - 30 minutter siden

– Strømmekonserter kommet for å bli

Over 30.000 publikummere har kjøpt billett til strømmekonserter hos de to største aktørene, i tillegg til alle gratiskonsertene. Forsker tror konserter sendt over nettet kan bli et krav fra publikum fremover..

NRK - 45 minutter siden

Høyre fremdeles størst i Norge

Høyre er fremdeles Norges største parti for andre måned på rad, viser en oversikt over maimålingene fra Poll of polls. I målingen får Høyre 26,7 prosent, fram 0,7 prosentpoeng. Arbeiderpartiet ligger 0,8 prosentpoeng bak, med 25,9 prosent..

NRK - 45 minutter siden

FN med helseråd for flyselskaper

FNs luftfartsorganisasjon har kommet med retningslinjer for å begrense smittespredning om bord på fly. Tomme midtseter er ikke en del av anbefalingen, skriver NTB. Passasjerer oppfordres likevle til avstand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt