NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 16:40

NRK - 08 Nov 19 kl. 14:50

Britisk politi har navngitt døde

Politiet i Storbritannia har offentliggjort navnene til alle de 39 vietnameserne som ble funnet døde i en lastebil i England. Britiske og vietnamesiske myndigheter vil nå samarbeide om å få de døde fraktet hjem til familiene i Vietnam..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, England, Vietnam

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, politihar , navngitt, døde
Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 13:11

Britisk politi løslater tre mistenkte i lastebilsaken

Tre personer som er pågrepet i forbindelse med funnet av 39 døde mennesker i en kjølecontainer i Essex, løslates mot kausjon, opplyser britisk politi..

NRK - 27 Jul 19 kl. 12:07

Britisk politi laster ned data

Britisk politi laster ned alt de kan fra EUs databaser over kriminelle, i frykt for å miste tilgang hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver The Guardian. Politiet skal ha hentet ut 54.000 filer om kriminelle og savnede personer..

NRK - 27 Jul 19 kl. 12:07

Britisk politi laster ned databaser

Britisk politi laster ned alt de kan fra EUs databaser over kriminelle, i frykt for å miste tilgang hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale, skriver The Guardian. Politiet skal ha hentet ut 54.000 filer om kriminelle og savnede personer..

P4 - 14 Sep 19 kl. 21:43

Britisk politi på jakt etter stjålet gulltoalett

Britisk politi jakter på tyver som har stukket av med et gulltoalett i London. Palasset der toalettet ble stjålet fra er best kjent som Winston Churchills fødested. Bygningen har fått vannskader etter tyveriet, siden toalettet var koblet til vann- og avløpssystemet.

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:24

Søker navngitt kvinne

Politiet søker etter en navngitt kvinne med følgende beskrivelse: Lys i huden, 165 cm, litt krøllete brunt hår, iført sort jakke, ser ruset ut. Kvinnen er sist observert på Rosenhoff..

Klartale - 23 Oct 19 kl. 10:56

Fant 39 døde mennesker i en lastebil

Britisk politi har startet etterforskning. Det er funnet 39 døde mennesker i byen Grays..

NRK - 07 Nov 19 kl. 14:59

De 39 ofrene var vietnamesiske

Alle de 39 personene som ble funnet døde i en lastebil nær London i Storbritannia forrige uke var vietnamesiske. Det bekrefter britisk politi..

VG - 01 Nov 19 kl. 13:59

Britisk politi til etterlyste brødre: Meld dere!

Christopher (34) og Ronan Hughes (34) er etterlyst etter skrekkfunnet i Storbritannia..

Dagbladet - 21 Jul 19 kl. 21:55

Britisk krigsskip til «Stena impero»: - Hold kursen

En britisk fregatt hadde radiokontakt med skipet før det ble bordet av iranske myndigheter fredag..

NRK - 15 Aug 19 kl. 14:58

Knivstukket ved britisk departement

En mann skal være knivstukket utenfor det britiske innenriksdepartementet. Det melder Reuters, som siterer lokalt politi. En person skal være arrestert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Spenning mellom Sverige og Kina

Kina truer med å stenge grensen for Sveriges kulturminister dersom regjeringen deltar i en prisseremoni for en fengslet svensk-kinesisk forlegger..

NRK - 15 minutter siden

TV2: Har fått tilbake pengene sine

Nav har i dag betalt tilbake penger til en person som var berørt av den omfattende trygdeskandalen, skriver TV2. – Den første utbetalingen har gått til bank fra oss, opplyser seksjonssjef i Nav Magne Fladby til TV 2..

NRK - 45 minutter siden

Høyesterett forkaster anken

Høyesteretts ankeutvalg har enstemmig bestemt at anken fra Svein Ludvigsen ikke fører frem. Ludvigsen har vært stortingsrepresentant, fiskeriminister. Han ble i sommer dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang..

NRK - 1 time siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 1 time siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 1 time siden

Investerer i elbiler

Volkswagen planlegger å investere 60 milliarder euro i å legge om produksjonen. Selskapet skal satse på elektriske biler. Den tyske bilprodusenten skal de neste årene produsere 75 ulike modeller elbiler og 60 ulike hybridmodeller..

NRK - 1 time siden

Høring i kongressen
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt