NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:48

NRK - 20 jan. 21 kl. 11:14

Britisk koronavirus oppdaga i Kina

Den britiske varianten av koronaviruset er oppdaga i Kina. Det opplyser kinesiske helsestyresmakter. Fem bydelar i det sørlege Beijing er stengt etter at det smittsame viruset blei oppdaga der, melder nyheitsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Beijing, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, koronavirus, oppdagai , Kina
NRK - 27 jan. 21 kl. 16:23

Mutasjon oppdaga i 70 land

Det muterte koronaviruset som fyrst vart oppdaga i Storbritannia har no spreidd seg til 70 land, opplyser WHO. Mutasjonen som fyrst vart oppdaga i Sør-Afrika har spreidd seg til 31, ifylgje organisasjonen..

NRK - 09 jan. 21 kl. 14:42

Virusmutasjonen påvist i USA

Den nye og meir smittsame mutasjonen av koronaviruset, som først vart oppdaga i Storbritannia, er no påvist i åtte delstatar i USA. Det første tilfellet vart oppdaga i førre veke, og Florida og California skal vere hardast råka..

NRK - 29 jan. 21 kl. 20:39

Mutert koronavirus påvist i Tromsø

En analyse av en positiv covid-19-test tatt i Tromsø kommune forrige uke viser at den inneholdt koronavirus med den engelske mutasjonen. Prøven stammer fra en person bosatt i Tromsø som kom til Tromsø i midten av januar med fly fra et "rødt" land..

NRK - 06 feb. 21 kl. 16:13

Utbrudd ved Sykehuset Østfold øker

Ytterligere en ansatt og to pasienter på Sykehuset Østfold har fått påvist koronavirus, opplyser sykehuset til Moss Avis. Til sammen er nå 14 medarbeidere og fem pasienter, som kan knyttes til utbruddet, bekreftet smittet av koronavirus..

NRK - 08 feb. 21 kl. 08:08

Nye tilfeller av mutert koronavirus

Åtte nye tilfeller av mutert koronavirus ble påvist i Sarpsborg søndag, melder kommunen på sine nettsider. Seks av dem er gamle prøver som er blitt analysert, og var ventet av kommuen. De to siste tilfellene ble avdekket av stikkprøver fra FHI.

NRK - 23 mars 21 kl. 15:34

Mutert virus i Kristiansund

Kristiansund har i dag fått stadfesta deira første tilfelle av murtert koronavirus, melder kommunen. Dei er usikker på om det er den engelske eller sørafrikanske varianten førebels. – Dette er som forventa.

Aftenposten - 09 april 21 kl. 08:44

Nekter å samarbeide etter at mann døde med koronavirus: - Dette er smittevernmyndighetenes mareritt

En mann i 60-årene fra Gran er død etter å ha vært syk med koronavirus..

NRK - 17 jan. 21 kl. 15:14

Britisk press mot Kina

Storbritannia ber Kina om å gi FN fullt innsyn i leirene i regionen Xinjiang, etter meldinger om at det foregår hjernevask og tortur. Flere vestlige land har anklaget Kina for å ha internert minst 1 million uigurer og andre muslimer..

NRK - 11 feb. 21 kl. 17:45

BBC World News forbys i Kina

TV-kanalen BBC World News får ikke lenger sende i Kina. Myndighetene mener rapporteringen fra Kina ikke er «sann og upartisk», men undergraver «etnisk solidaritet», melder kinesiske medier. Britiske BBC lager kanalen for et ikke-britisk publikum..

NRK - 29 jan. 21 kl. 07:11

Nytt britisk visum for Hongkong

Fra søndag kan innbyggerer i Hongkong med status som britisk borger i utlandet søke om å bo og jobbe i Storbritannia for opp til fem år, og etter hvert søke om statsborgerskap. De utvidede rettighetene er et svar på sikkerhetslovene Kina har innført..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 15 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 30 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 45 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 45 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 1 time siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 1 time siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 1 time siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt