NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:16

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:47

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nigeria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, hjelpearbeider, drept
Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 21:44

Britisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

P4 - 04 May 19 kl. 23:25

Nye luftangrep i Syria

Den syriske regjeringen har utført over 100 nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder, med hjelp fra russiske allierte. Ni sivile, blant dem to barn, tre kvinner og en hjelpearbeider ble drept, opplyser eksilgruppen SOHR. Bombene ble sluppet over provinsene Idlib, Hama og Aleppo..

Hegnar.no - 15 Dec 18 kl. 16:46

«Grevinnen og hovmesteren» sendes for første gang på britisk TV

Å se «Grevinnen og Hovmesteren» er juletradisjon i Tyskland, Skandinavia og Baltikum. Sketsjen er britisk, men den har aldri vært vist på britisk fjernsyn..

Aftenposten - 26 Dec 18 kl. 13:23

Britisk organisasjon: Nær 12.000 sivile er drept i USA-ledede flyangrep mot IS

Nærmere 12.000 sivile kan være drept i den USA-ledede krigen mot IS i Syria og Irak. Det er ti ganger flere enn koalisjonen erkjenner..

Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 11:10

Maddie-dokumentar slaktes av britisk presse

- Oppblåst og manipulerende, sier britisk anmelder..

NRK - 02 Jan 19 kl. 03:06

SOHR: 19 drept i trefninger i Syria

Minst 19 personer er drept i trefninger mellom opprørere og islamister nord i Syria, ifølge den britisk-baserte Syrian Observatory for Human Rights. Kampene oppsto mellom al-Qaida-tilknyttede Hayat Tahrir al-Sham og en koalisjon av opprørsgrupper..

Hegnar.no - 05 Jan 19 kl. 07:47

Britisk økonomi rammes av usikkerhet

Mye er uklart bare tolv uker før Storbritannia forlater EU. Britisk økonomi er merkbart rammet av uvissheten..

Dagbladet - 17 Dec 18 kl. 06:00

Brexit og beretningen om en britisk tragedie

Brexit har endt i et kaos uten sidestykke i britisk etterkrigshistorie..

VG - 11 Dec 18 kl. 02:10

Savnet britisk turist funnet drept: – Datteren deres skulle vært trygg her, og det var hun ikke

Levningene etter Grace Millane er funnet i New Zealand. Den britiske backpackeren skal ha blitt drept rundt sin egen 22-årsdag. Landets statsminister beklager til familien..

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 13:21

Britisk beklagelse på 100-årsdag for massakre i India

En britisk utsending fremførte en beklagelse på vegne av Storbritannia da India markerte 100-årsdagen for Amritsar-massakren lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt