NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 11:15

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:47

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nigeria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, hjelpearbeider, drept
Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 21:44

Britisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 25 Sep 19 kl. 14:01

Hjelpearbeider drept

En hjelpearbeider er drept etter å ha blitt kidnappet i Nigeria. Det bekrefter organisasjonen Aid Against Hunger. Fem mennesker holdes fortsatt fanget, etter at de ble kidnappet nordøst i Nigeria i juli, melder Reuters..

NRK - 25 Sep 19 kl. 14:01

Hjelpearbeider drept i Nigeria

En hjelpearbeider er drept etter å ha blitt kidnappet i Nigeria. Det bekrefter organisasjonen Aid Against Hunger. Fem mennesker holdes fortsatt fanget, etter at de ble kidnappet nordøst i Nigeria i juli, melder Reuters..

NRK - 30 Jul 19 kl. 14:31

Hjelpearbeider skutt i Myanmar

En hjelpearbeider er skutt av myanmarske sikkerhetsstyrker i den urolige Rakhine, melder AFP. Det er første gang en hjelpearbeider er blitt involvert i voldshendelser i regionen. Personen er fraktet til sykehus..

P4 - 04 May 19 kl. 23:25

Nye luftangrep i Syria

Den syriske regjeringen har utført over 100 nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder, med hjelp fra russiske allierte. Ni sivile, blant dem to barn, tre kvinner og en hjelpearbeider ble drept, opplyser eksilgruppen SOHR. Bombene ble sluppet over provinsene Idlib, Hama og Aleppo..

NRK - 29 May 20 kl. 01:49

Kan få britisk statsborgerskap

Den britiske regjeringen ser på muligheten for å gi 300.000 borgere i Hongkong, med britisk nasjonalt oversjøisk pass, britisk statsborgerskap. opplyser utenriksminister Dominic Raab i Storbritannia, ifølge avisen Financial Times..

Hegnar.no - 15 Dec 18 kl. 16:46

«Grevinnen og hovmesteren» sendes for første gang på britisk TV

Å se «Grevinnen og Hovmesteren» er juletradisjon i Tyskland, Skandinavia og Baltikum. Sketsjen er britisk, men den har aldri vært vist på britisk fjernsyn..

NRK - 30 Nov 19 kl. 17:33

Tror terrorist handlet alene

Britisk politi har ingen grunn til å tro at det var flere personer som var involvert i angrepet på London Bridge. En mann ble skutt og drept av politiet etter å ha drept to personer med kniv. Fem personer ble skadet og tre er fremdeles på sykehus..

Aftenposten - 26 Dec 18 kl. 13:23

Britisk organisasjon: Nær 12.000 sivile er drept i USA-ledede flyangrep mot IS

Nærmere 12.000 sivile kan være drept i den USA-ledede krigen mot IS i Syria og Irak. Det er ti ganger flere enn koalisjonen erkjenner..

Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 11:10

Maddie-dokumentar slaktes av britisk presse

- Oppblåst og manipulerende, sier britisk anmelder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 15 minutter siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 10 minutter siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 9 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 15 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 30 minutter siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 45 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 1 time siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 1 time siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt