NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:43

NRK - 13 Jun 18 kl. 19:50

Britene ber om hastemøte om Jemen

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen torsdag, opplyser diplomatkilder i New York til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemen, FNs, Saudi-Arabia, Hodeida, New York, AFP

Dele artikeln

716 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britene, berom , hastemøteom , Jemen
P4 - 13 Jun 18 kl. 22:12

Ber om hastemøte i sikkerhetsrådet

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd, etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen i morgen, melder nyhetsbyrået AFP. Rundt 70 prosent av all nødhjelp til Jemen kommer sjøveien til Hodeida, og FN og hjelpeorganisasjoner advarer om at angrepet mot byen kan få katastrofale følger, melder NTB..

NRK - 30 May 18 kl. 02:16

Ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet

USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot Israel tirsdag. I en uttalelse fra USA heter det at angrepet ble utført av Hamas og andre militante grupper. Hastemøtet skal trolig finne sted onsdag..

NRK - 11 Apr 18 kl. 23:56

May kaller inn til hastemøte

Storbritannias statsminister Theresa May kaller inn til ekstraordinært regjeringsmøte torsdag, for å diskutere hvordan britene skal reagere på det antatte kjemiske angrepet i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

VG - 14 Apr 18 kl. 17:10

Russland innkaller til hastemøte i FNs sikkerhetsråd

FNs sikkerhetsråd samles til et hastemøte for å snakke om situasjonen i Syria lørdag ettermiddag..

P4 - 14 Apr 18 kl. 10:05

Putin ber om hastemøte

Russlands president Vladimir Putin mener angrepet i Syria er et brudd på internasjonal rett Det sa han i en uttalelse i formiddag. Han ber nå om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd..

VG - 22 Feb 18 kl. 11:00

Innkaller til hastemøte om byggeskandalen på Stortinget

Nok en kostnadssprekk har gjort byggeprosjektet på Stortinget over 500 millioner kroner dyrere. Mandag er presidentskapet på Stortinget innkalt til hastemøte om saken..

NRK - 19 Jun 18 kl. 06:25

Nye fredssamtaler i Jemen

FNs spesialutsending til Jemen Martin Griffiths håper å på nye samtalerunder om en fredsavtale i løpet av neste måned, ifølge diplomater, skriver AP. Griffiths orienterte FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Hodeida i Jemen mandag amerikansk tid..

P4 - 14 Mar 18 kl. 22:15

Russland ber britene komme med bevis

Russlands ambassadør i FN krever nå at Storbritannia legger fram bevis for at det er de som står bak nervegiftangrepet på en tidligere russisk spion og datteren hans i England. Det sa han i hastemøtet om saken i FNs sikkerhetsråd i kveld. Tidligere i dag ble det kjent at Storbritannia utviser 23 russiske diplomater.

NRK - 13 Jun 18 kl. 05:15

FN-hastemøte om Israels makt i Gaza

FNs generalforsamling skal i dag stemme over å fordømme Israel for volden mot palestinerne på Gaza. Det er Palestina selv som har tatt initiativet til hastemøtet og ønsker en erklæring som beklager det de kaller «overdreven israelsk maktbruk»..

NRK - 26 Feb 18 kl. 23:06

Russisk veto mot Jemen-vedtak i FN

Russland la ned veto mot et resolusjonsforslag i FNs sikkerhetsråd om sanksjoner mot land som bryter våpenembargoen mot Jemen. Iran har vært anklaget for å sende raketter og droner til Houthi-opprørerne i Jemen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 45 minutter siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 1 time siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt