NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:55

NRK - 13 Jun 18 kl. 19:50

Britene ber om hastemøte om Jemen

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen torsdag, opplyser diplomatkilder i New York til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemen, FNs, Saudi-Arabia, Hodeida, New York, AFP

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britene, berom , hastemøteom , Jemen
P4 - 13 Jun 18 kl. 22:12

Ber om hastemøte i sikkerhetsrådet

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd, etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen i morgen, melder nyhetsbyrået AFP. Rundt 70 prosent av all nødhjelp til Jemen kommer sjøveien til Hodeida, og FN og hjelpeorganisasjoner advarer om at angrepet mot byen kan få katastrofale følger, melder NTB..

VG - 05 Jul 18 kl. 10:20

Britene holder hastemøte om nytt nervegift-tilfelle

Den britiske regjeringen holder torsdag hastemøte som følge av de to kritisk syke personene forgiftet av det myndighetene mener er nervegiften Novitsjok..

NRK - 30 May 18 kl. 02:16

Ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet

USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot Israel tirsdag. I en uttalelse fra USA heter det at angrepet ble utført av Hamas og andre militante grupper. Hastemøtet skal trolig finne sted onsdag..

NRK - 11 Apr 18 kl. 23:56

May kaller inn til hastemøte

Storbritannias statsminister Theresa May kaller inn til ekstraordinært regjeringsmøte torsdag, for å diskutere hvordan britene skal reagere på det antatte kjemiske angrepet i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

VG - 14 Apr 18 kl. 17:10

Russland innkaller til hastemøte i FNs sikkerhetsråd

FNs sikkerhetsråd samles til et hastemøte for å snakke om situasjonen i Syria lørdag ettermiddag..

P4 - 14 Apr 18 kl. 10:05

Putin ber om hastemøte

Russlands president Vladimir Putin mener angrepet i Syria er et brudd på internasjonal rett Det sa han i en uttalelse i formiddag. Han ber nå om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd..

NRK - 05 Jul 18 kl. 09:05

Hastemøte om nervegift-tilfelle

Den britiske regjeringen holder hastemøte som følge av at to er kritisk syke etter å ha blitt forgiftet med det myndighetene mener er nervegiften Novitsjok. Det er samme type gift som den som ble brukt mot en tidligere russisk dobbeltagent i mars..

VG - 22 Feb 18 kl. 11:00

Innkaller til hastemøte om byggeskandalen på Stortinget

Nok en kostnadssprekk har gjort byggeprosjektet på Stortinget over 500 millioner kroner dyrere. Mandag er presidentskapet på Stortinget innkalt til hastemøte om saken..

NRK - 29 Jun 18 kl. 14:37

Gjenopptar forhandlingene i Jemen

Houthi-opprørerne og den saudistøttede regjeringen i Jemen har etter to år gått med på å innlede nye fredssamtaler, opplyser FN. FNs spesialutsending til Jemen, Martin Griffiths, sier partene skal tilbake til forhandlingsbordet i løpet av få uker..

NRK - 19 Jun 18 kl. 06:25

Nye fredssamtaler i Jemen

FNs spesialutsending til Jemen Martin Griffiths håper å på nye samtalerunder om en fredsavtale i løpet av neste måned, ifølge diplomater, skriver AP. Griffiths orienterte FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Hodeida i Jemen mandag amerikansk tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt