NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:38

NRK - 13 Jun 18 kl. 19:50

Britene ber om hastemøte om Jemen

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen torsdag, opplyser diplomatkilder i New York til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemen, FNs, Saudi-Arabia, Hodeida, New York, AFP

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britene, berom , hastemøteom , Jemen
P4 - 13 Jun 18 kl. 22:12

Ber om hastemøte i sikkerhetsrådet

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd, etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen i morgen, melder nyhetsbyrået AFP. Rundt 70 prosent av all nødhjelp til Jemen kommer sjøveien til Hodeida, og FN og hjelpeorganisasjoner advarer om at angrepet mot byen kan få katastrofale følger, melder NTB..

VG - 05 Jul 18 kl. 10:20

Britene holder hastemøte om nytt nervegift-tilfelle

Den britiske regjeringen holder torsdag hastemøte som følge av de to kritisk syke personene forgiftet av det myndighetene mener er nervegiften Novitsjok..

Aftenposten - 05 Nov 18 kl. 06:00

Britene vil be Sikkerhetsrådet ta grep om krisen i Jemen

Storbritannia vil be sine partnere i FNs sikkerhetsråd om innsats mot den humanitære krisen i Jemen og sier det «ser ut il å være en åpning» for en fredsavtale..

NRK - 30 May 18 kl. 02:16

Ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet

USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot Israel tirsdag. I en uttalelse fra USA heter det at angrepet ble utført av Hamas og andre militante grupper. Hastemøtet skal trolig finne sted onsdag..

NRK - 11 Apr 18 kl. 23:56

May kaller inn til hastemøte

Storbritannias statsminister Theresa May kaller inn til ekstraordinært regjeringsmøte torsdag, for å diskutere hvordan britene skal reagere på det antatte kjemiske angrepet i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 31 Oct 18 kl. 00:18

USA ber om våpenhvile i Jemen

USAs forsvarsminister Jim Mattis ber om våpenhvile i Jemen og fredssamtaler innen 30 dager. Frankrikes forsvarsminister krever også en slutt på krigen i Jemen. Saudi-Arabia gikk til krig mot Houthi-opprørerne i Jemen våren 2015..

VG - 06 Dec 18 kl. 11:35

Jemen-samtalene er i gang: - En milepæl

FN-utsendingen til Jemen og Sveriges utenriksminister holder nå pressekonferanse om de påbegynte fredssamtalene om Jemen-krigen..

VG - 14 Apr 18 kl. 17:10

Russland innkaller til hastemøte i FNs sikkerhetsråd

FNs sikkerhetsråd samles til et hastemøte for å snakke om situasjonen i Syria lørdag ettermiddag..

P4 - 14 Apr 18 kl. 10:05

Putin ber om hastemøte

Russlands president Vladimir Putin mener angrepet i Syria er et brudd på internasjonal rett Det sa han i en uttalelse i formiddag. Han ber nå om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd..

NRK - 27 Oct 18 kl. 09:25

Eks-statsminister krever hastemøte

Sri Lankas avsatte statsminister Ranil Wikremesinghe mener å kunne bevise at han har støtte fra et flertall i nasjonalforsamlingen, og ber om et hastemøte. Wickremesinghe ble sparket av president Maithripala Sirisena fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sondre Bratland (80) blir kommandør

Artisten Sondre Bratland (80) som er kjent for kveding og religiøse folketoner blir kommandør av St. Olavs Orden, det melder Vest-Telemark blad..

NRK - 30 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 45 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 45 minutter siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt