NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 04:02

NRK - 13 Jun 18 kl. 19:50

Britene ber om hastemøte om Jemen

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen torsdag, opplyser diplomatkilder i New York til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemen, FNs, Saudi-Arabia, Hodeida, New York, AFP

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britene, berom , hastemøteom , Jemen
P4 - 13 Jun 18 kl. 22:12

Ber om hastemøte i sikkerhetsrådet

Storbritannia har bedt om et hastemøte om Jemen i FNs sikkerhetsråd, etter at Saudi-Arabia-støttede styrker gikk til angrep på havnebyen Hodeida i dag. Rådet er ventet å møtes om krisen i morgen, melder nyhetsbyrået AFP. Rundt 70 prosent av all nødhjelp til Jemen kommer sjøveien til Hodeida, og FN og hjelpeorganisasjoner advarer om at angrepet mot byen kan få katastrofale følger, melder NTB..

VG - 05 Jul 18 kl. 10:20

Britene holder hastemøte om nytt nervegift-tilfelle

Den britiske regjeringen holder torsdag hastemøte som følge av de to kritisk syke personene forgiftet av det myndighetene mener er nervegiften Novitsjok..

NRK - 30 May 18 kl. 02:16

Ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet

USA ber om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd etter at bombekastergranater ble skutt mot Israel tirsdag. I en uttalelse fra USA heter det at angrepet ble utført av Hamas og andre militante grupper. Hastemøtet skal trolig finne sted onsdag..

NRK - 11 Apr 18 kl. 23:56

May kaller inn til hastemøte

Storbritannias statsminister Theresa May kaller inn til ekstraordinært regjeringsmøte torsdag, for å diskutere hvordan britene skal reagere på det antatte kjemiske angrepet i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

VG - 14 Apr 18 kl. 17:10

Russland innkaller til hastemøte i FNs sikkerhetsråd

FNs sikkerhetsråd samles til et hastemøte for å snakke om situasjonen i Syria lørdag ettermiddag..

P4 - 14 Apr 18 kl. 10:05

Putin ber om hastemøte

Russlands president Vladimir Putin mener angrepet i Syria er et brudd på internasjonal rett Det sa han i en uttalelse i formiddag. Han ber nå om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd..

NRK - 05 Jul 18 kl. 09:05

Hastemøte om nervegift-tilfelle

Den britiske regjeringen holder hastemøte som følge av at to er kritisk syke etter å ha blitt forgiftet med det myndighetene mener er nervegiften Novitsjok. Det er samme type gift som den som ble brukt mot en tidligere russisk dobbeltagent i mars..

VG - 22 Feb 18 kl. 11:00

Innkaller til hastemøte om byggeskandalen på Stortinget

Nok en kostnadssprekk har gjort byggeprosjektet på Stortinget over 500 millioner kroner dyrere. Mandag er presidentskapet på Stortinget innkalt til hastemøte om saken..

NRK - 29 Jun 18 kl. 14:37

Gjenopptar forhandlingene i Jemen

Houthi-opprørerne og den saudistøttede regjeringen i Jemen har etter to år gått med på å innlede nye fredssamtaler, opplyser FN. FNs spesialutsending til Jemen, Martin Griffiths, sier partene skal tilbake til forhandlingsbordet i løpet av få uker..

NRK - 19 Jun 18 kl. 06:25

Nye fredssamtaler i Jemen

FNs spesialutsending til Jemen Martin Griffiths håper å på nye samtalerunder om en fredsavtale i løpet av neste måned, ifølge diplomater, skriver AP. Griffiths orienterte FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Hodeida i Jemen mandag amerikansk tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sier nei til «økologisk snus»

Tobakksselskapet Skruf Snus AB får ikke lov til å markedsføre snus som «økologisk», slår Marknadsdomstolen i Stockholm fast. Domstolen mener forbrukere kan oppfatte ordet «økologisk» med noe som gir «helse- og/eller miljøfordeler av produktet..

NRK - 1 time siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 1 time siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 3 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 3 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 3 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 4 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 5 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

NRK - 6 timer siden

KrFs største lokallag velger Erna

Under det ekstraordinære årsmøtet i Kristiansand KrF mandag kveld, til kjenne at de vil inn i dagens regjering. Lokallaget valgte mandag 22 medlemmer som skal sendes til fylkesmøtet i partiet seinere i høst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt