VG > Sport

Friday, 24 January, 05:25

VG - 07 Dec 19 kl. 02:30

Brite løslatt ved en feil – kidnappet og voldtok barn og kvinner

Joseph McCann (34) ble tidligere i år løslatt fra fengsel ved en feiltagelse. Det ble starten på en serie groteske voldshandlinger og voldtekter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
McCann

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brite, løslatt, veden , feil, kidnappetog , voldtok, barn, og kvinner
NRK - 22 Aug 19 kl. 15:44

Nordmann siktet for dødsvold

Nordmannen som ble pågrepet på Phuket i Thaliand i går, er siktet for vold med døden til følge etter at en brite døde på nordmannens hotellrom, opplyser UD til Dagbladet. Mannen er nå løslatt mot kausjon..

P4 - 16 Nov 19 kl. 10:23

Mann løslatt ved en feil

Mannen som er pågrepet, mistenkt for å starte brannen i Larvik bibliotek i dag ble løslatt ved en feiltakelse forrige uke. Det melder VG. Torsdag 7.

NRK - 03 Nov 19 kl. 22:14

– PST tolket loven feil

Forsvarer John Christian Elden sier PST tolket loven feil da de krevde at høyreradikale Greg Johnson skulle sendes tilbake til Ungarn. – Han kan reise dit han vil, og blir løslatt i kveld om det går et fly til hvor som helst, sier Elden til NRK..

NRK - 09 Dec 19 kl. 10:48

Norsk student kan bli løslatt

Den norske studenten som sitter i varetekt i Japan blir trolig løslatt på tirsdag, melder Dagbladet. Kvinnens bistandsadvokat sier til avisa at han har fått klare signaler på at hun blir løslatt i morgen..

NRK - 30 Nov 19 kl. 03:52

Perus opposisjonsleder løslatt

Perus opposisjonsleder Keiko Fujimori, som har vært varetektsfengslet i over et år, ble fredag løslatt i Lima. Utenfor fengselet møtte hun tilhengere og ektemannen Mark Villanella, som har sultestreiket for å få kona løslatt..

NRK - 27 Oct 19 kl. 02:33

Alle demonstrantene løslatt

Politiet har løslatt sju demonstranter som ble pågrepet eller innbrakt da pro- og antityrkiske demonstranter barket sammen i Oslo lørdag. – Alle er løslatt, men flere kan vente seg et oppgjør med politiet i etterkant av hendelsene, opplyser politiet..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 13:41

Drapssiktet løslatt

En av de to siktede i drapssaken har blitt løslatt, melder Adresseavisen..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 10:07

- Hun ønsker å bli løslatt

Kvinnen som er siktet i ambulanse-saken, vil begjære seg løslatt under dagens fengslingsmøte..

NRK - 11 Oct 19 kl. 13:10

Siktede er løslatt

Mannen som er siktet for dødsfallet i Snartemo er ferdig i avhør og løslatt. Han har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet..

P4 - 01 Nov 19 kl. 21:19

Ny mann løslatt etter uriktig dom

Ytterligere en person er løslatt fra soning etter at politiet ihar funnet nok en trygdesvindeldom som kan være uriktig. Den dømte, en 49 år gammel mann, ble i juni dømt til ubetinget fengsel for å ha mottatt dagpenger uten å ha fortalt Nav at han var på reise i utlandet. Tidligere i dag ble også en 38 år gammel mann fra Kristiansand løslatt fra fengsel i samme sakskompleks..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Romøren om sitt livs drama: Lå kreftsyk ved siden av kona da hun fødte datteren

Da hjerteknuseren Fiona (6 måneder) kom til verden lå pappa Bjørn Einar Romøren (38) kreftsyk i nabosengen på fødeavdelingen i dunjakke med avkjølende klut på sin blanke isse. Nå ser den tidligere storhopperen mot slutten på et sykdomshelvete..

VG - 3 timer siden

Aerosmith-trommeslager bortvist av vakter ved øvingslokale

To vakter sier bandet hyret dem for å hindre Joey Kramer (69) i å komme inn. Nå har han også fått tommel ned fra domstolen hva spilling med Aerosmith angår..

VG - 7 timer siden

– Rettssaken er en stor belastning for ham

HAMBURG (VG) Den tidligere SS-vaktens forsvarer frykter at domstolen aldri vil komme i mål med rettssaken, som nå er forlenget til midten av mai..

VG - 10 timer siden

Dette er Ernas nye regjering: Abid Raja er overraskelsen

VG har fått bekreftet de 20 navnene i Erna Solbergs nye mindretallsregjering med Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti, som hun presenterer fredag. Trine Skei Grandes hovedutfordrere Abid Raja og Sveinung Rotevatn skal inn i regjeringen, mens Venstre-lederen selv blir kunnskapsminister, ifølge VGs opplysninger..

VG - 13 timer siden

«Heksejakt»-aktuelle Ingrid Bolsø Berdal avlyser 40-årskrise: – Det er jeg ikke med på

Skuespiller Ingrid Bolsø Berdal (39) ble tidligere irritert dersom noen ønsket å gi henne jobb fordi hun er kvinne..

VG - 8 timer siden

IS-kvinne må betale selv – Joshua French har ikke fått noe krav

UD har sagt at IS-kvinnen må betale sine egne utgifter og at det «alltid» skjer. Men i den mest kjente saken der UD har gitt konsulær bistand, med mange millioner i utgifter, er det aldri blitt rettet noe krav om å få penger tilbake..

VG - 9 timer siden

«Skam»-Herman bekrefter brudd: – Tungt når ting ikke funker

OSLO (VG) «Skam»-skuespilleren er nå aktuelt i nok en ungdomserie. Netflix-serien «Ragnarok» har verdenspremiere 31. januar..

VG - 9 timer siden

Vurderer å straffe Solberg for Hauglie-exit

Hvis arbeidsminister Anniken Hauglie (H) nå tas ut av regjeringen, vil SV vurdere å fremme et kritikkvedtak mot statsminister Erna Solberg..

VG - 10 timer siden

TV3-kommentator: – Jeg kunne like gjerne ha sittet hjemme i stua

STOCKHOLM (VG) TV3-kommentator Daniel Høglund har aldri opplevd å bli plassert så langt fra håndballbanen som han skal være i fredagens semifinale i Tele2 Arena i Stockholm..

VG - 13 timer siden

«Vi vet at vi må forsterke oss. Vi vet det.»

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) har åtte dager på seg for å finne spillere som kan hjelpe troppen resten av sesongen. Nordmannen erkjenner at det begynner å haste..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt