VG > Sport

Torsdag, 06 August, 17:26

VG - 07 des. 19 kl. 02:30

Brite løslatt ved en feil – kidnappet og voldtok barn og kvinner

Joseph McCann (34) ble tidligere i år løslatt fra fengsel ved en feiltagelse. Det ble starten på en serie groteske voldshandlinger og voldtekter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
McCann

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brite, løslatt, veden , feil, kidnappetog , voldtok, barn, og kvinner
NRK - 22 aug. 19 kl. 15:44

Nordmann siktet for dødsvold

Nordmannen som ble pågrepet på Phuket i Thaliand i går, er siktet for vold med døden til følge etter at en brite døde på nordmannens hotellrom, opplyser UD til Dagbladet. Mannen er nå løslatt mot kausjon..

Klartale - 17 juli 20 kl. 14:36

En brite er arrestert for trussel mot et fly

Et fly fra Ryanair fikk beskjed om at det var en bombe på flyet mellom London og Oslo fredag. En brite er arrestert for trusselen..

P4 - 16 nov. 19 kl. 10:23

Mann løslatt ved en feil

Mannen som er pågrepet, mistenkt for å starte brannen i Larvik bibliotek i dag ble løslatt ved en feiltakelse forrige uke. Det melder VG. Torsdag 7.

P4 - 27 april 20 kl. 10:42

Overgrepstiltalt løslatt ved en glipp

En overgrepsdømt mann ble løslatt fra forvaring ved Ila ved en glipp. Fra 2000 til 2012 satt mannen i forvaring dømt for seksuelle overgrep mot barn. Ifølge politiet hadde statsadvokaten beregnet feil frist for å forlenge forvaringen.

P4 - 02 april 20 kl. 05:57

Brite erklært verdens eldste

Verdens eldste nålevende mann er en brite. Bob Weighton med sine 112 år og fire dager har nå kommet inn i Guiness rekordbok for sin alder. Den tidligere rekorden tilhørte en japaner.

NRK - 03 nov. 19 kl. 22:14

– PST tolket loven feil

Forsvarer John Christian Elden sier PST tolket loven feil da de krevde at høyreradikale Greg Johnson skulle sendes tilbake til Ungarn. – Han kan reise dit han vil, og blir løslatt i kveld om det går et fly til hvor som helst, sier Elden til NRK..

NRK - 18 mars 20 kl. 19:24

Løslatt fra fengsel før tiden

Elleve innsatte er løslatt fra fengsler i Vest-Norge som et tiltak for å begrense smitte av koronaviruset, ifølge Bergens Tidende. Ni skal være løslatt mellom to og 30 dager før tiden..

NRK - 09 des. 19 kl. 10:48

Norsk student kan bli løslatt

Den norske studenten som sitter i varetekt i Japan blir trolig løslatt på tirsdag, melder Dagbladet. Kvinnens bistandsadvokat sier til avisa at han har fått klare signaler på at hun blir løslatt i morgen..

P4 - 14 juli 20 kl. 23:03

Jensen begjærer seg løslatt

Eirik Jensen vil begjære seg løslatt, når det skal holdes et fengslingsmøte torsdag. Der vil spesialenheten be om åtte nye uker i varetekt for Jensen, som i juni ble dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medvirknings til grov narkotikakriminalitet. Jensen har anket dommen, som dermed ikke er rettskraftig.

NRK - 14 mars 20 kl. 11:52

Løslatt etter å ha blitt bortført

En kanadisk kvinne og en italiensk mann som ble bortført i Burkina Faso i 2008 har blitt løslatt. De to ble løslatt til FNs fredsbevarende styrker i nabolandet Mali..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Youtube-prank kan ende med fengselsstraff

Youtube-stjernene Alan og Alex Stokes (23) er siktet for å ha iscenesatt et bankran..

VG - 1 time siden

Nye reiseråd: Frankrike, Sveits og Tsjekkia blir røde

Når norske myndigheter nå endrer reiserådene for Europa, er det flere land som farges røde. Samtidig åpnes flere svenske län..

VG - 3 timer siden

Mannefall under Krügers maktdemonstrasjon: - Det er en brutal bakke

LYSEBOTN (VG) Simen Hegstad Krüger vant for tredje året på rad. Han smadret løyperekordholder Hans Christer Holund opp de bratte bakkene i Lysebotn..

VG - 2 timer siden

Reiseråd om «grønne land» fører turistene bak lyset

Den som tror på tall og reiseråd stoler på myndighetene, men i dette tilfellet er det ikke engang «verdt fem øre», mener tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen..

VG - 3 timer siden

VG+ viser Rosenborg i Europa

Fra før er det klart at europacupkvalifiseringen til Molde og Viking går på VG+. Nå får du som abonnent også se Rosenborg på veien mot Europa League..

VG - 3 timer siden

Holund parkert av Hegstad Krüger i Lysebotn Opp: - Det var tungt

LYSEBOTN/OSLO (VG) Simen Hegstad Krüger gjentok bedriften fra fjorårets Lysebotn Opp. Han vant foran løyperekordholder Hans Christer Holund..

VG - 3 timer siden

Ketil Bjørnstads tour de force! Bokanmeldelse av «Siste tiåret»

«Jeg er engstelig for alt», skriver Ketil Bjørnstad. Det trenger han ikke være for denne romansyklusen. Seksti år, beskrevet over seks år, i seks bind à 800 sider, landes med ganske stilrent nedslag..

VG - 5 timer siden

Johaug viste superform – suveren i Lysebotn Opp

SANDNES (VG) Det er lenge igjen til vinteren, men med rulleski på beina viste Therese Johaug krefter og sendte et skremmeskudd før kommende sesong..

VG - 6 timer siden

Stig-André Berge får «bonus-VM» før jul

Stig-André Berge (37) jubler over den ferske og overraskende VM-beskjeden som kan gi ham en hektisk avslutning på karrieren – med to VM og OL i løpet av 10 måneder..

VG - 6 timer siden

Jake Pauls hus undersøkt av FBI

Onsdag tok flere agenter seg inn i youtuberens villa i Calabasas i California. Flere skytevåpen skal ha blitt konfiskert. Det melder flere amerikanske medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt