NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:48

NRK - 09 Nov 18 kl. 17:19

Brillene til savnet 12-åring funnet

Svensk politi skal ha funnet brillene til en 12 år gammel gutt med Downs syndrom som har vært savnet siden tirsdag, opplyser kilder som deltar i leteaksjonen. Flere tusen deltar i søket etter Dante, som forsvant i Fallkenberg sør i Sverige tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Downs, Dante, Fallkenberg, Sverige

Dele artikeln

71 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brillene, til, savnet, 12-åring, funnet
P4 - 26 Apr 19 kl. 17:15

Død mann var savnet 31-åring

Politiet bekrefter nå at mannen som ble funnet død ved Bjerkvik i Narvik tirsdag var en savnet 31-åring. Mannen ble meldt savnet etter en snøscooter-tur i mars. Dødsårsaken er fremdeles ikke kjent..

Aftenposten - 19 Mar 19 kl. 09:34

Politiet i Oslo leter etter savnet fireåring

Tirsdag morgen er en fireåring meldt savnet i Oslo..

P4 - 28 Apr 19 kl. 15:37

Toåring savnet i Østfold

En gutt på to og et halvt år er savnet i Tomter i Østfold. Politiet leter nå med hunder i nærområdet etter gutten, som ble meldt savnet før klokken 15. Gutten har svart kort hår og han skal ha hatt på seg grå genser og røde bukser da han forsvant..

Dagbladet - 27 Aug 18 kl. 16:41

Savnet 40-åring i Balestrand er funnet død i fjellside

Savnet 40-åring funnet død av redningshelikopter i Balestrand i Sogn og fjordane..

VG - 26 Jan 19 kl. 17:53

Norsk 23-åring savnet i Spania

Kvinnen ble sist observert i Madrid. Hun er meldt savnet til norsk og spansk politi..

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 07:22

To siktet for promillekjøring etter forlis i Hurum – savnet kvinne funnet i live

To personer er siktet for promillekjøring etter et seilbåtforlis i Hurum i Buskerud natt til lørdag. En savnet passasjer ble funnet etter flere timers leting..

NRK - 31 Mar 19 kl. 19:55

7-åring savnet i Bø

En gutt på sju år er savnet i Bø. Han har vært ute på sin nye sykkel siden klokka 15, men ikke kommet hjem igjen. Gutten har lyst hår, svart hettegenser, mørkeblå bukse, gummistøvler og oransje hjelm.

Aftenposten - 29 Oct 18 kl. 06:29

Stor leteaksjon etter savnet 79-åring

Turgåeren ble meldt savnet av kona da han ikke kom hjem til avtalt tid..

NRK - 18 Oct 18 kl. 02:03

42-åring savnet i Oslo

Politiet leter etter en døv mann som har vært savnet fra Østensjø i Oslo siden onsdag ettermiddag. Mannen er 42 år, og omtrent 170 cm høy. Han har blondt hår til skuldrene og skjegg..

Dagbladet - 03 Aug 18 kl. 06:00

Verden sett gjennom brillene til den norske middelklassemannen

Jordans gang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

DNB har retta opp i feil

DNB melder at dei har retta opp feilen som gjorde at mange kunder vart trukne dobbelt ved VISA-transaksjonar det siste døgnet. Banken beklager hendinga og seier dei overvaker systema sine, slik at dei kan rette opp eventuelle andre problem..

NRK - 45 minutter siden

Bankmann sikta i USA

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innverknad i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til dåværande valkampsjef Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 45 minutter siden

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 45 minutter siden

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..

NRK - 1 time siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 2 timer siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 3 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt