NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:36

NRK - 09 Nov 18 kl. 17:19

Brillene til savnet 12-åring funnet

Svensk politi skal ha funnet brillene til en 12 år gammel gutt med Downs syndrom som har vært savnet siden tirsdag, opplyser kilder som deltar i leteaksjonen. Flere tusen deltar i søket etter Dante, som forsvant i Fallkenberg sør i Sverige tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Downs, Dante, Fallkenberg, Sverige

Dele artikeln

71 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brillene, til, savnet, 12-åring, funnet
P4 - 26 Apr 19 kl. 17:15

Død mann var savnet 31-åring

Politiet bekrefter nå at mannen som ble funnet død ved Bjerkvik i Narvik tirsdag var en savnet 31-åring. Mannen ble meldt savnet etter en snøscooter-tur i mars. Dødsårsaken er fremdeles ikke kjent..

NRK - 15 Jun 19 kl. 12:58

Leter etter savnet 5-åring

Politiet i Trøndelag leter lørdag ettermiddag etter en savnet 5-åring. Gutten har blå øyne, lyst hår, hvit t-skjorte og dongeribukse. Han ble sist sett i Jomfrugata/Thomas Angels gate i Trondheim..

Aftenposten - 19 Mar 19 kl. 09:34

Politiet i Oslo leter etter savnet fireåring

Tirsdag morgen er en fireåring meldt savnet i Oslo..

NRK - 20 Aug 19 kl. 05:50

73-åring savnet i Finnmark

En 73 år gammel kvinne er savnet i etter en bærtur i Lebesby i Finnmark. Politiet har iverksatt en leteaksjon etter kvinnen, som hadde vært ute i 12 timer da hun ble meldt savnet ved midnatt..

P4 - 28 Apr 19 kl. 15:37

Toåring savnet i Østfold

En gutt på to og et halvt år er savnet i Tomter i Østfold. Politiet leter nå med hunder i nærområdet etter gutten, som ble meldt savnet før klokken 15. Gutten har svart kort hår og han skal ha hatt på seg grå genser og røde bukser da han forsvant..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 22:51

Niåring savnet i Vestfold

Ei ni år gammel jente er savnet i Re i Østfold. Hun har vært borte siden klokken 14 mandag, opplyser politiet..

Dagbladet - 27 Aug 18 kl. 16:41

Savnet 40-åring i Balestrand er funnet død i fjellside

Savnet 40-åring funnet død av redningshelikopter i Balestrand i Sogn og fjordane..

VG - 26 Jan 19 kl. 17:53

Norsk 23-åring savnet i Spania

Kvinnen ble sist observert i Madrid. Hun er meldt savnet til norsk og spansk politi..

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 07:22

To siktet for promillekjøring etter forlis i Hurum – savnet kvinne funnet i live

To personer er siktet for promillekjøring etter et seilbåtforlis i Hurum i Buskerud natt til lørdag. En savnet passasjer ble funnet etter flere timers leting..

Aftenposten - 29 Oct 18 kl. 06:29

Stor leteaksjon etter savnet 79-åring

Turgåeren ble meldt savnet av kona da han ikke kom hjem til avtalt tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 45 minutter siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 4 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt