E24 > Økonomi

Tirsdag, 04 August, 07:14

E24 - 16 okt. 19 kl. 06:44

Brexitsamtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexitsamtalene, fortsetteringen , gjennombruddi , natt
VG - 16 okt. 19 kl. 06:46

Brexit-samtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexit-gjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

NRK - 16 okt. 19 kl. 07:32

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..

P4 - 22 des. 19 kl. 07:20

- Gjennombrudd med Kina

Etter halvannet års handelskrig, er Det nå kommet et gjennombrudd i handelssamtalene mellom USA og Kina. Det sa president Donald Trump i natt, norsk tid. Ifølge han vil en avtale bli signert veldig snart..

NRK - 08 april 20 kl. 01:19

EU-forhandlinger fortsetter i natt

Finansministrene fra EUs medlemsland har fortsatt ikke blitt enige om en økonomisk pakke som skal bøte på skadene koronakrisen har gjort. Det er dyp uenighet om hvordan en slik pakke skal innrettes. Forhandlingene fortsetter natt til onsdag..

NRK - 16 okt. 19 kl. 18:09

Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå

Det har ikke vært noen gjennombrudd i ellevte time i brexitforhandlingene med EU, opplyste Boris Johnson i et regjeringsmøte onsdag. Han sa likevel at det er «en sjanse for å sikre en god avtale» på toppmøtet..

NRK - 29 juli 19 kl. 08:45

Søket fortsetter

Søket etter 20-åringen som falt ut av en båt på Hemnessjøen natt til søndag fortsetter i dag. Letemannskapene har slitt med strømforholdene i sjøen. Det søkes nå med en fjernstyrt undervannsfarkost, og dykkere vil gå ned og undersøke eventuelle funn..

VG - 09 feb. 20 kl. 08:58

Timon Haugans gjennombrudd: Måtte ringe Erik Håker da VM-gullet røk

Timon Haugan (23) må betale 50.000 kroner for å kjøre på alpinlandslaget. Med 2.

VG - 16 okt. 19 kl. 06:46

Brexit i dramatisk fase: Nær gjennombrudd om tollgrense

EU og britene kan være enige om tollgrense i Irskesjøen: - I så fall er de nær et gjennombrudd, sier Brexit-ekspert Øivind Bratberg..

P4 - 16 okt. 19 kl. 18:39

Johnson: Ingen brexit-gjennombrudd

- Det har ikke vært noen gjennombrudd i brexit-forhandlingene med EU, sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. Tidligere i ettermiddag sa EU-president Donald Tusk at fundamentet for en avtale er klart og at en brexitavtale med Storbritannia i teorien kan bli akseptert i morgen..

P4 - 31 juli 19 kl. 10:51

Fortsetter leting i dag

Letemannskapene fortsetter letingen etter en antatt omkommet 20 år gammel mann i Hemnessjøen i Akershus. 20-åringen falt ut av en båt natt til søndag. Politiet får nå hjelp av et firma som bidrar med sonarutstyr for å lete i sjøen, skriver VG..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Kraftig resultatfall for Oslo Børs-selskapene: – Mange som sliter

Coronakrisen og lave oljepriser setter fortsatt dype spor i inntjeningen på Oslo Børs. Analytikerne tror imidlertid på et kraftig comeback neste år..

E24 - 1 time siden

Flertallet i eventbransjen tror de ikke vil klare seg uten hjelp

Bare hver fjerde virksomhet som er medlem av Sponsor- og Eventforeningen, tror de vil overleve ut tredje kvartal i år hvis ikke koronakompensasjonen endres..

E24 - 1 time siden

Milliardøkning i statlig bruk av konsulenter

Staten har brukt over én milliard kroner mer på konsulenttjenester i år enn i samme periode i fjor, skriver Dagbladet. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum reagerer..

E24 - 9 timer siden

Microsoft suste opp på Wall Street etter Tiktok-samtaler

Teknologitunge Nasdaq satte ny rekord mandag etter at teknologiselskapene dro opp..

E24 - 10 timer siden

Trump: En del av Tiktok-oppkjøpet bør gå til regjeringen

President Donald Trump mener en «veldig betydelig» del av Tiktoks oppkjøpspris må gå til den amerikanske staten etter å ha snakket med Microsoft om et mulig oppkjøp i helgen..

E24 - 11 timer siden

Elbilsalget gikk ned i juli: Elbilforeningen er bekymret

I juli endte elbilandelen i nybilsalget på 45,1 prosent, viser tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikken. Det er ikke Elbilforeningen fornøyd med..

E24 - 11 timer siden

Hurtigruten-krisen kom på verst tenkelige tidspunkt. Nå står neste års bookinger i fare.

Hurtigruten stopper sine ekspedisjonscruise på ubestemt tid akkurat i det den viktige høstsesongen for bookinger til neste år begynner. Mens inntektstapet på kort sikt anslås til kun 54 millioner kroner, er den store faren tap av bookinger for 2021..

E24 - 11 timer siden

Color Line skjerper inn etter smitteutbruddet på Hurtigruten

Men rederiet er ikke bekymret for at folk nå skal bli redde for å bruke skipene deres..

E24 - 13 timer siden

– Vi har ikke fulgt opp karanteneregler godt nok

Hurtigruten-sjefen legger seg flat og sier de kunne unngått situasjonen selskapet nå står i, om man hadde fulgt karantenereglene på riktig måte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt