E24 > Økonomi

Friday, 22 November, 03:09

E24 - 16 Oct 19 kl. 06:44

Brexitsamtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexitsamtalene, fortsetteringen , gjennombruddi , natt
VG - 16 Oct 19 kl. 06:46

Brexit-samtalene fortsetter – ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexit-gjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag..

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:32

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..

NRK - 16 Oct 19 kl. 18:09

Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå

Det har ikke vært noen gjennombrudd i ellevte time i brexitforhandlingene med EU, opplyste Boris Johnson i et regjeringsmøte onsdag. Han sa likevel at det er «en sjanse for å sikre en god avtale» på toppmøtet..

NRK - 29 Jul 19 kl. 08:45

Søket fortsetter

Søket etter 20-åringen som falt ut av en båt på Hemnessjøen natt til søndag fortsetter i dag. Letemannskapene har slitt med strømforholdene i sjøen. Det søkes nå med en fjernstyrt undervannsfarkost, og dykkere vil gå ned og undersøke eventuelle funn..

VG - 16 Oct 19 kl. 06:46

Brexit i dramatisk fase: Nær gjennombrudd om tollgrense

EU og britene kan være enige om tollgrense i Irskesjøen: - I så fall er de nær et gjennombrudd, sier Brexit-ekspert Øivind Bratberg..

P4 - 16 Oct 19 kl. 18:39

Johnson: Ingen brexit-gjennombrudd

- Det har ikke vært noen gjennombrudd i brexit-forhandlingene med EU, sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. Tidligere i ettermiddag sa EU-president Donald Tusk at fundamentet for en avtale er klart og at en brexitavtale med Storbritannia i teorien kan bli akseptert i morgen..

P4 - 31 Jul 19 kl. 10:51

Fortsetter leting i dag

Letemannskapene fortsetter letingen etter en antatt omkommet 20 år gammel mann i Hemnessjøen i Akershus. 20-åringen falt ut av en båt natt til søndag. Politiet får nå hjelp av et firma som bidrar med sonarutstyr for å lete i sjøen, skriver VG..

VG - 28 Aug 19 kl. 11:29

Vellykket SpaceX-test: – Et stort gjennombrudd

Tirsdag testet SpaceX rakettmotoren de håper at skal ta mennesker til Mars – og tilbake. Den vellykkede testen er selskapets største gjennombrudd så langt, mener norsk romfartsekspert..

P4 - 23 Oct 19 kl. 13:35

Google med stort data-gjennombrudd

Forskere i Google skal ha gjort et enormt data-gjennombrudd. Forskerne sier de har fullført en utregning som verdens raskeste datamaskin i dag ville brukt 10 000 år på - men som på en kvantedatamaskin ble utført på bare 3 minutter og 20 sekunder, melder tidsskriftet Nature. Teknologien kan på sikt revolusjonere oppgaver som forskning på nye medisiner..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 02:23

Etter en lang natt med forhandlinger om toppjobber, nærmer EU seg gjennombrudd

BRUSSEL (Aftenposten): Som ventet ble det ingen enighet om EUs nye topplag søndag kveld. Forhandlingene har pågått gjennom hele natten -og pågår fortsatt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

CNBC: DiCaprio-bank i trøbbel – sliter med finansiering

Kjendistung digital bank skal ha store problemer med å hente penger i USA..

E24 - 5 timer siden

To norske produkter på liste over årets beste oppfinnelser

Time Magazine kårer norske Minimeis og Airthings som to av de hundre beste oppfinnelsene i år. Begge selskaper gjør suksess i USA..

E24 - 5 timer siden

Tine skroter sekstimersdag – ansatte protesterer

Ansatte på Tines fabrikklokaler ved Heimdal i Trøndelag har jobbet sekstimersdager siden 2006, men nå er det slutt, melder NRK..

E24 - 6 timer siden

Konsernsjefen trakk seg fra styret: OBOS snuser på Veidekke Eiendom

Obos-konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj bekrefter at Veidekkes milliard-eiendomsselskap har «en interessant tomteportefølje vi må vurdere». Nå har han trukket seg fra Veidekke-styret..

E24 - 7 timer siden

Ordfører bekymret for Yara-jobber etter CO₂-avgift: – Ser veldig mørkt ut

Porsgrunn-ordfører Robin Kåss er bekymret over at Yara får CO₂-avgift på 25 millioner kroner på ammoniakkanlegget på Herøya, og frykter tap av de 65 jobbene på anlegget..

E24 - 9 timer siden

Komikerpar har kjøpt villa i Oslo – 4,75 millioner over prisantydning

Komiker Espen Eckbo og kona Trine Stubberud har kjøpt en villa i Oslo..

E24 - 10 timer siden

Leverandørene fyrer tilbake mot Rema 1000: – Forventer de at noen skal bryte loven?

Dagligvareleverandørenes forening (DLF) reagerer sterkt på måten Rema fryser forhandlingene etter Konkurransetilsynets fremleggelse i forrige uke..

E24 - 11 timer siden

Nordea havner på bunn i etikk-kåring

Norske banker scorer godt i en årlig undersøkelse som måler hvilke etiske retningslinjer bankene jobber ut fra. Nordea havner nederst i år..

E24 - 12 timer siden

Donald Trump ber Apple om 5G-hjelp

USAs president mener teknologigiganten har alt som skal til for å bli med på 5G-utbygging i landet..

E24 - 14 timer siden

Rema 1000 fryser viktige forhandlinger med leverandører

Rema, Coop og Kolonial krever svar fra leverandørene etter det kom frem at Norgesgruppen får langt bedre priser på varene sine enn konkurrentene. Rema 1000 går så langt som å fryse forhandlingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt