P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:51

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:18

Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer

EU og Storbritannia jobbet langt ut i de sene timer i natt med et utkast til en brexitavtale.
Håpet er å ha den klar før EU-toppmøtet som starter i kveld, ifølge nyhetsbyrået AFP.
EUs forhandler Michel Barnier sa sent i går at det har vært en «god prosess, og jobben fortsetter».
Statsminister Boris Johnson har sagt at Storbritannia skal ut av EU 31. oktober – enten det er med eller uten en avtale..
Les mer på P4


Les mer om:
Storbritannia, EU, AFP, EUs, Michel Barnier, Boris Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexitforhandlingene, fortsattei de , sene, nattetimer
P4 - 30 Jan 20 kl. 07:51

Søker om bilskilt i de sene nattetimer

Sex, kjønnssykdommer og alkohol - det er temaer du bør styre unna om du vil ha et personlig bilskilt..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 21:19

Sene scoringer reddet gruppeseieren for Arsenal

Arsenal var på vei mot tap, men to sene mål berget 2–2 mot Standard Liege i Europaligaen torsdag. Dermed ble London-klubben også gruppevinner..

Aftenposten - 10 Feb 20 kl. 17:31

Sliter med snømangel: Holmenkollmarsjen flyttes til Romeriksåsene

Lite snø gjør at Holmenkollmarsjen 2020 får start og målgang på Brovoll på Romeriksåsene..

NRK - 28 Jan 20 kl. 09:51

Fortsatte bak lukkede dører

Rettssaken mot den 71-årige nordmannen som er tiltalt for overgrep mot ei mindreårig jente i Hviterussland fortsatte i dag bak lukkede dører. – Litt av problemet er at saken preges av stort hemmelighold, sier forsvarer Brynjulf Risnes til NRK..

P4 - 20 Sep 19 kl. 07:41

Høststengt jernbane

Det blir delvis høststengt jernbane på grunn av planlagte arbeider. På 12 banestrekninger i hele landet er det planlagt arbeider med varighet fra et par timer til flere uker, og i noen nattetimer vil hele jernbanenettet bli berørt. Bane Nor opplyser til Dagsavisen at det dessverre blir innstilte tog for å få gjort nødvendig arbeid på sporet..

NRK - 16 Oct 19 kl. 18:09

Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå

Det har ikke vært noen gjennombrudd i ellevte time i brexitforhandlingene med EU, opplyste Boris Johnson i et regjeringsmøte onsdag. Han sa likevel at det er «en sjanse for å sikre en god avtale» på toppmøtet..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 11:36

Endelig har Viking løst måkeproblemene

Spesialbestilt sene fra utlandet har drevet måkeinvasjonen tilbake..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:00

Johnson møter Irlands statsminister

Storbritannias statsminister Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar møtes nå på et hemmelig sted i England i et forsøk på å finne et kompromiss om irskegrensen i de fastlåste brexitforhandlingene..

P4 - 05 Oct 19 kl. 20:24

EU utsetter brexit-forhandlinger

EU utsetter Brexitforhandlingene med Storbritannia til mandag. De skulle hatt samtaler i helgen, men i følge Sky News har de blitt utsatt etter at EU-kommisjonen sa forslaget til en ny avtale ikke er godt nok. Storbritannia får dermed mulighet til å gå gjennom forslaget på nytt..

NRK - 16 Oct 19 kl. 19:27

Macron: – Nærmer seg en avtale

Frankrikes president Emmanuel Macron sier onsdag kveld at han tror en avtale nærmer seg i brexitforhandlingene i Brussel. – Vårt mål er å komme til enighet i løpet av de neste timene, sier han, ifølge AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 1 time siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 2 timer siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 1 time siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 2 timer siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 2 timer siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 3 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 4 timer siden

Døde etter brann

En mann i 70-årene døde etter den kraftige brannen i et rekkehus på Haugenstua i Oslo i dag. Det bekrefter politiet. Flere titall personer ble evakuert og åtte boliger er totalskadd etter brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt