P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 11:05

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:18

Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer

EU og Storbritannia jobbet langt ut i de sene timer i natt med et utkast til en brexitavtale.
Håpet er å ha den klar før EU-toppmøtet som starter i kveld, ifølge nyhetsbyrået AFP.
EUs forhandler Michel Barnier sa sent i går at det har vært en «god prosess, og jobben fortsetter».
Statsminister Boris Johnson har sagt at Storbritannia skal ut av EU 31. oktober – enten det er med eller uten en avtale..
Les mer på P4


Les mer om:
Storbritannia, EU, AFP, EUs, Michel Barnier, Boris Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexitforhandlingene, fortsattei de , sene, nattetimer
P4 - 20 Sep 19 kl. 07:41

Høststengt jernbane

Det blir delvis høststengt jernbane på grunn av planlagte arbeider. På 12 banestrekninger i hele landet er det planlagt arbeider med varighet fra et par timer til flere uker, og i noen nattetimer vil hele jernbanenettet bli berørt. Bane Nor opplyser til Dagsavisen at det dessverre blir innstilte tog for å få gjort nødvendig arbeid på sporet..

NRK - 16 Oct 19 kl. 18:09

Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå

Det har ikke vært noen gjennombrudd i ellevte time i brexitforhandlingene med EU, opplyste Boris Johnson i et regjeringsmøte onsdag. Han sa likevel at det er «en sjanse for å sikre en god avtale» på toppmøtet..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 11:36

Endelig har Viking løst måkeproblemene

Spesialbestilt sene fra utlandet har drevet måkeinvasjonen tilbake..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:00

Johnson møter Irlands statsminister

Storbritannias statsminister Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar møtes nå på et hemmelig sted i England i et forsøk på å finne et kompromiss om irskegrensen i de fastlåste brexitforhandlingene..

P4 - 05 Oct 19 kl. 20:24

EU utsetter brexit-forhandlinger

EU utsetter Brexitforhandlingene med Storbritannia til mandag. De skulle hatt samtaler i helgen, men i følge Sky News har de blitt utsatt etter at EU-kommisjonen sa forslaget til en ny avtale ikke er godt nok. Storbritannia får dermed mulighet til å gå gjennom forslaget på nytt..

NRK - 16 Oct 19 kl. 19:27

Macron: – Nærmer seg en avtale

Frankrikes president Emmanuel Macron sier onsdag kveld at han tror en avtale nærmer seg i brexitforhandlingene i Brussel. – Vårt mål er å komme til enighet i løpet av de neste timene, sier han, ifølge AFP..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 21:12

Superveteranen føler seg ikke som en syndebukk

Morten Gamst Pedersen (38) har ingen problemer med å ta på seg skylda for Godsets sene scoring..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 21:12

TILs superveteran føler seg ikke som en syndebukk

Morten Gamst Pedersen (38) har ingen problemer med å ta på seg skylda for Godsets sene scoring..

VG - 16 Oct 19 kl. 19:49

Begge sider sier det gjenstår flere punkter i brexitforhandlingene

Både Boris Johnson og EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det er flere punkter som ennå ikke er avklart i de pågående brexit-forhandlingene..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 21:12

Superveteranen tar skylda for målet, men føler seg ikke som en syndebukk

Morten Gamst Pedersen (38) har ingen problemer med å ta på seg skylda for Godsets sene scoring..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det gikk 14 dager fra alarmen gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

P4 - 30 minutter siden

15-åring bisettes på Kapp

15-åringen som ble drept etter en voldshendelse på Kapp i oktober bisettes i dag i Hoff kirke i Østre Toten i Oppland. Flere hundre personer har møtt opp for å ta et siste farvel. 15-åringen ble funnet med livstruende skader etter en voldshendelse, og hans far er siktet for drapet.

P4 - 30 minutter siden

Intensiverer jakten på Braut Haaland

Ole Gunnar Solskjær har intensivert jakten på Erling Braut Haaland. Manchester United-treneren har fra før ifølge Dagbladet lagt et forslag på bordet og sagt at 19-åringen er ønsket til Old Trafford. Nå melder nettstedet Athletic at Solskjær har sendt sin personlige speider som skal følge fotballtalentet.

P4 - 45 minutter siden

2 000 flere på uføretrygd

Tallet på personer som går på uføretrygd øker. I tredje kvartal fikk 2000 flere uføretrygd, og i alt er det 348 800 mottakere av stønaden, viser nye tall fra NAV. De uføretrygdede utgjør 10,2 prosent av befolkningen i alderen 18-67 år..

P4 - 2 timer siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 45 minutter siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 45 minutter siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 1 time siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.

P4 - 1 time siden

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 1 time siden

Kvinne siktet for drap på mor

Det var moren til den drapssiktede 36 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo i går. 36-åringen er nå siktet for drapet, opplyser flere kilder til TV2. Politiet har en formening om når og hvordan kvinnens mor ble drept, men ønsker ikke å si noe om dette på nåværende tidspunkt, ifølge kanalen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt